icon

Fotky - chudnutie a výsledky

jasmika
23. jan 2013

Ahojte maminky. Tém ohľadom chudnutia je tu už habadej.. Ale chcem založiť takú kde budeme vidieť aj konkrétne výsledky. Bolo by to potešujúce pre maminky ktoré už schudli. Tie ktoré chudnú by mali motiváciu. A tie ktoré ešte potrebujú zhodiť..tak ako ja... by mali motiváciu vydržať... Takže sem sa s fotkami... A aby som to začala tak pridávam svoje fotky. Prvá fotka je marec 2011, druhá máj 2012 a tretia august 2012. Chudnúť som začala v auguste 2011. Začala som z 75 kg, teraz mám 65-66 kg..ale ešte chcem potiahnuť na 60kg... 😀 Za tú prvú fotku sa hanbím... ale som to ja tiež... a už nikdy nechcem tak vyzerať....

Fotky - chudnutie a výsledky
lucinka1552
9. aug 2013

@biancarv Idem pozrieť, ja sa tiež presne toho nedržím ale dačo si z toho vyberám a zeleninu jem len tolko kolko my chutí.

mamavera
9. aug 2013

@lucinka1552 máš trošku skreslené informácie, keby si si tú stránku preštudovala celú, tak ti bude jasné, že jesť toľko zeleniny nie je nevyhnutné a už vôbec nie pred jedlom. Ani neodporúča zaplniť žalúdok len zeleninou, práve naopak, neponúka žiadnu diétu, lebo akákoľvek diéta je hlúposť, slúži na zníženie hmotnosti, ale nenaučí človeka sa správne stravovať a keď sa po skončení diéty vráti k starým spôsobom stravovania, vrátia sa mu aj kg, možno nie hneď, ale raz určite. Pokiaľ človek nezmení svoj postoj k jedlu, nepochopí, že ide v prvom rade o zdravie, až v druhom o výzor, tak sa bude roky pretĺkať diétami a po každej ďalšej sa telo horšie a horšie naštartuje k tomu, aby chudlo. Miro ponúka spôsob života, nie diétu, stravu zloženú so všetkého, čo naše telo potrebuje- aj tuky, aj bielkoviny, aj sacharidy. Popri vyváženej strave človek chudne bez toho, aby bol hladný, bez toho, aby musel jesť naposledy o 17,00 hodine. Na tú stránku prispievajú ľudia, ktorí bez pocitu hladu schudli aj viac ako 40kg, jedno z nich je moja kamarátka, ktorá už ide do finále a jej veéééľmi držím palce. Jedno nesľubuje - že sa dá schudnúť 20kg za tri mesiace bez následkov....Sám je dôkazom toho, že sa to dá - rozumným spôsobom schudnúť a váhu si držať. Akákoľvek diéta je dobrá pre toho, kto chce schudnúť, ale kto chce byť trvale štíhly a nehladovať, tomu diéta nepomôže.

opica89
9. aug 2013

@sunshineforme tak chudnes dlhsie ale je rozdiel schudnut a schudnut jasne ked dietujes ide ti 5kg dolu raz dva ale ked chces zdravo schudnut tak je to tazsie schudnut. moj nazor je ten poviem na sebe schudnut zo 104 kilo na 75 vyse 10kg mi islo dole raz dva teraz to už ide kus pomalsie ale ide. cize ked mas z coho chudnut tak to ide skor ked sa zacnes stravovat zdravo a sportovat

danuska24
9. aug 2013

@beva_z u mna to tiez ide pomaly, dnes som sa vazila a mam 72, takze ziadna slava, ale zase hlavne ze to aspon pomaly ide dole. :D
Prestala som jest pecivo, davam si len ,,polystyren,, , vyradila som zemiaky, ryzu a cestoviny. Vcera som si sice asi po mesiaci dala pecivo 😀

nina233
9. aug 2013

@opica89 ahoj, krasne vysledky na tvojom chudnuti. Ako sa ti to podarilo? Mne by kludne stacilo 10 kg, ako spominas, tebe to islo velmi rychle dole. Necitala som predchadzajuce spravy. Ale zrejme pohyb, pohyb, pohyb a zdrava strava, ci? Dakujem.

lucinka1552
9. aug 2013

@mamavera Tak ja som len napísala to čo my chodí od necho do emailu a to je zjesť 250-500g zeleniny pred každým jedlom, tomu on vraví domáci bandáž žalúdka a tým pádom už zješ menej ineho jedla. To sú jeho slová aj na videu to má.

katrin
9. aug 2013

ahojte, prečítala som celú diskusiu, za posledný rok som dala dole 19kg, Sama som matka, dokonca mám dvojičky, pred pôrodom som bola obrovská, 150cm cez pás, aj keď som pribrala len 12kg, tie mi ostali a počas materskej len pribúali kilečká... nesprávna životospráva..., nebol čas na jedenie, spanie, dokonca ani na WC, teraz je to lepšie, je už čas pravidelnosť

Začala som chudnúť pri 95kg, teraz mám 76 a chcem sa posunúť do vyššieho levelu 🙂

opica89
9. aug 2013

@nina233 ahoj dakujem pekne no prvych 10kilo islo dole rýchlo teraz pomenej... no pohyb vela pohybu kedze som na dve deti sama tak mam pohybu az az... no este si zvyknem zacvicit na rotopede a brusaky a strava taka primerana ranajky vlocky obed zelenina a vecera jogurt pomedzi to ovocie.

katrin
9. aug 2013
mamavera
10. aug 2013

@lucinka1552 sorry, to som nevedela, že ti to chodí mailom, ja teda zeleninu milujem, som ako koza 😎 , ale spásť toľko zeleniny pred každým jedlom 😝 😝 a nechápem, prečo by som sa mala tlačiť zeleninu a potom si dať jogurt, veď to je choré....tá moja kamarátka si dá zeleninu ku každému jedlu (okrem spomínaného jogurtu samozrejme a tiež nie k takým jedlám, ku ktorým sa nehodí - perkelt napr.) a v pohode chudne, aj keď teraz už samozrejme pomalšie, okolo 1-2 kg mesačne, ale schudnúť toľko kg nie je sranda. Ale týmto spôsobom to funguje, hladná nie je, nemusí nejako extra variť pre seba a pre rodinu, len sebe niekedy odoberie, kým ostatným zahustí smotanou a pod. Vlastne takto naučila aj celú svoju rodinu jesť zdravo, čo je najmä pre deti super devíza do budúcna. Len manžel jej to občas kazí, že je to na neho príliš diétne jedlo a musí si tam pridať slaninu 😀 , ale je na ňu pyšný.

mamavera
10. aug 2013

@katrin vyzeráš fantasticky!!!!!

katrin
10. aug 2013

@mamavera Ďakujem 😵

hasleerka
10. aug 2013

baby a ked nezahusťujete smotanou tak čím???? iba mliekom??

lucinka1552
10. aug 2013

@mamavera Aj ja jem zeleninu ku každemu jedlu a odoberám si z porcii , tiež mam zeleninu rada ale take množstvo ako on hovorí ani neskúšam lebo tolko jej na deň a pred jedlom nezjem ani nahodou. Napíš my čo asi všetko tvoja kamoška vynecháva z jedálnička alebo aspon obmedzuje...dakujem

lucinka1552
10. aug 2013

@katrin Ahoj čo preto si robila, čo si vyhodila z jedálnička alebo to len obmedzuješ? dakujem

sanny77
10. aug 2013

@biancarv ja som sa vcera inspirovala tvojou koprovou omackou, detom chutilo, aj muzovi a dokonca aj ja som si trochu dala🙂

lucinka1552
10. aug 2013

@mamavera Pozri tu Chirurgická bandáž žalúdka podomácky

https://www.youtube.com/watch?v=9bwCdsOefCs
biancarv
10. aug 2013

@sanny77 jeeej tak to som rada 😊

sanny77
10. aug 2013

@biancarv a to sa urcite este poinspirujem, lebo to vsetko vyzeralo super a chutne

biancarv
10. aug 2013

@sanny77 dakujem 🙂

katrin
10. aug 2013

@lucinka1552 vyhodila som ryžu, cestoviny, zemiaky, chlieb jem len ráno dva kúsky čierny, žiadne zafarbeniny, naozajstný čierny chlieb, kt. ale kupujem v rakúsku, tu taký nezoženieš. Veľa zeleniny, ovocie prvý mesiac vôbec, ani napr. mrkvu, cviklu, všetko, čo má vysoký glykemický obsah som nejedla. Dva krát do týždňa ryba, potom mäso na prírodno, jogurty len biele nesladené, naučila som sa veľa piť len čistú vodu, žiadne malinovky, ani kávu nepijem sladdkú,.... A pohyb, stačí 30min denne, napr. chodiť pešo po schodoch, alebo rýchla chôdza. Ja som začala bicyklovať na stacionári, ale to už dávam za 30min 15km so záťažou....

vitacalcin
10. aug 2013

@katrin prosím ťa, koľko si schudla a za aký čas ? Ďakujem

katrin
11. aug 2013

@vitacalcin ahoj, dala som dole 19kg, cca od januára tohoto roku, najviac som schudla v priebehu prvych troch mesiacov (-15kg)

prekvapenie
11. aug 2013

@katrin Super, koľko si predtým vážila? Ja som dala zatiaľ 12 kg. Teraz už to tak ľahko nejde. Už chvílu stojím na jednej váhe.

vera23
11. aug 2013

@danuska24 vyzerá to dobre, vyskušame🙂

sunshineforme
12. aug 2013

@katrin ahoj , parádne si schudla ze aka kočka 😉 kolko prosím ťa meriaš?

katrin
12. aug 2013

@sunshineforme ahoj, mám 172cm

miciatko
13. aug 2013

@katrin uzasna premena na tej prvej foto by som sa stavila ze je to bud starsi sestra ,ale kludne aj mamina , si uplne omladla ,perfektne . . . Ako reauje tvoje okolie??

Ja stale len premyslam ze uz zacnem,ale neviem sa rozhybat ,dufam ze raz aj mna nieco kopne do prdaku aby som uz zacala .. .

katrin
13. aug 2013

@miciatko ďakujem pekne, mňa nakopla práve tá prvá fotka 😝 😝 😝 som si ani neuvedomila, že ako vlastne vyzerám... Okolie, no sú pozitívne reakcie, ale tu nejde o okolie ale o seba samú 🙂 V podstate, je to veľmi pozítvna zmena, keď zo skoro 50-ky veľkosti naraz oblečieš 40/42. Jediné negatívum, ktoré ide veľmi do peňazí je zmena šatníka, aj keď tú my baby vnímame pozitívne 😀

vierkatr
13. aug 2013

@biancarv ahoj, mas krasnu postavu urcite si sa pre nu namakla ale chcela by som vediet ako sa stravujes alebo stravovala..:?