icon

Funguje chudnutie s pomocou spaľovačov?

27. júl 2024

Baby mate skusenosti? Maju na fb stranku kopec
Foto s premenami pitim spalovacov kav cokolad atd. Dakujem

Strana
z4
sasitimi17
27. júl 2024

Preboha len to nie

autor
27. júl 2024

@sasitimi17 mas skusenost

jana005
27. júl 2024

Je to všetko odrb.
Pitím káv neschudneš, jedine ak tvoja peňaženka.
Kalorický deficit a pôjde to.
Viem, je to ťažké, sama s tým bojujem.
Určite sa však nedaj nalákať na tie ich bludy

autor
27. júl 2024

@jana005 a co tie fotky tych zien?odkial ich maju

matullienka
27. júl 2024

To vážne ešte stále niekto verí takým bludom, že sa dá schudnúť pitím kávy a jedením hlúposti?

matullienka
27. júl 2024

Hovorí ti niečo fotoshop?

simsalabim
27. júl 2024

To myslis vazne, ze veris fotkam "pred a po"??? V dnesnej dobe, ked je mozne mat "realnu foto" s jednorozcom a dinosaurom?

jana005
27. júl 2024

Pár klikov na počítači a máš fotky aké len chceš 🙂
Ozaj pre tvoje vlastné dobro to nerob.
Vyhodíš za to zbytočne peniaze, nepomôže ti to a budeš len viac v depke.
Na začiatok vyskúšaj menej jesť a neboj sa, tie kilá pôjdu dole.
Koľko vážiš a meriaš?

sense
27. júl 2024

Pitím kávy a čokolády atď schudnes ale nesmieš už nikdy nič viac jesť inak máš pekný Jojo efekt. A fotky žien...dnes aj bežný užívateľ telefónu si dokáže upraviť fotku tak že ani sám seba nespozna

iwesska
27. júl 2024

To fakt sa stale najde niekto ako ty,ktory im to zozerie aj s navijakom? Rozmyslas aspon trosku? Keby fungovali spalovace a nemusela by si cvicit,tak fitness treneri by mohli ist handry fajcit.

autor
27. júl 2024

@matullienka neexistuje tolko zien aby suhlasilo s fotkami na fb

autor
27. júl 2024

@jana005 155cm 60kg

matullienka
27. júl 2024

By si sa čudovala. Ale veď keď tomu veríš tak hurá do toho keď nemáš kde dávať peniaze. Na Pc dokážeš aj s plastovej bábiky urobiť ženu na nerozoznanie od živej.
Joj keby ľudia používali mozog podvodníci by umreli hladom takto im je sveta žiť

sense
27. júl 2024

Vieš čo už som sa stretla aj s tým že tu nejaká žena chcela recenzie na nejakú "fitnestrenerku" čo robí jedálnička a mala na svojom profile postahivanw fotky žien z Insta.

justxme
27. júl 2024

Tie ženy vôbec ani nemusia vedieť, že sú ich fotky na nejakej FB stránke. Veď dnes je tak jednoduché si na nete nájsť stovky pred a po fotiek reálnych ľudí, a použiť to na propagovanie XY rôznych doplnkov a diét, že takýto biznis môže začať doslova hocikto.

jana005
27. júl 2024

Máš možno desať kíl navyše.
Úpravou stavy to dáš dole v pohode bez trápenia aj za tri - štyri mesiace.
Ja mám oveľa viac a keď sa neprežieram, kilá idú dole.
Lenže ja nemám pevnú vôľu, jedlo mám rada, tak je to ťažšie.
Ale v živote by som sa nedala na žiadne diéty a na také hlúposti, že pitie kávy a čokoláda na chudnutie. Asi si ešte mladučká, tak veríš všetkému čo je na nete.
Neviem, aké jedlo ješ a čo piješ, ale v prvom rade vyskúšaj vynechať sladkosti a sladké vody.
Už toto samo o sebe veľmi pomôže.
Držím palce

lindous
27. júl 2024

Schválne som to pozrela, tieto výrobky ponúka množstvo ľudí (MLM) a keď si dáš niektorú fotku tej premeny vyhľadať cez google, zistíš, že jednu fotku použije kľudne niekoľko stránok (slovenských, ale aj zahraničných), koho je to teda naozaj zákazník? Predpokladám, že majú nejakú databázu, z ktorej tieto foto berú

autor
27. júl 2024

@jana005 to velmi. ni nejem a kedze je telo zvyknute muaim doalova hladovat aby namna to zabralal

autor
27. júl 2024

Zabralo

fido69
27. júl 2024

Chudnutie bez námahy existuje - volá sa to hlad. A nemusíš vôbec nič robiť. Pokiaľ budeš jesť, tak musíš vynakladať námahu, aby si spaľovala prijatú energiu. Dokonca spaľovať viac energie než si prijala. Taká je realita. Všetko iné je odrb. Bohužiaľ, pravda nie je taká jednoduchá ako reklama na zazračný prašok na chudnutie.
Chudnutie ako anonymná téma? To fakt? 🤔

vyrovnanaosoba
Autor odpoveď zmazal
egonsk
27. júl 2024

bez namahy schudnes aj ked mas pasomnicu, ale co to narobi z crevami ani nechci vediet ...
radsej ty len upravuj svoju vahu spravnou zivotospravou a pohybom, lebo ziaden extrem neprospieva.

domka222
27. júl 2024

Kamoška pila zelenú kávu na chudnutie. Schudla minimálne a po čase začala mať problém so silne zapáchajúcou menštruáciou. Zvyšok kávy letel do koša

autor
27. júl 2024

@vyrovnanaosoba uz som ich mala
Vysledok za mediac minimalny

autor
27. júl 2024

Mesiac oprava

di1234
27. júl 2024

Nehľadaj skratky. Jediná cesta je kalorický deficit a cvičenie. Tak silové, ako aj kardio.

simsalabim
27. júl 2024

Jedine kaloricky deficit... alebo teda Ozempic 😉

basulaak
27. júl 2024

Skusenost nemam s tym co pises. Ale so schudnutim bez usilia ano. Post. -4kg. Jedla som 2x denne. Z 67kg som schudla na 63kg. Mam 178cm. Nic som nerobila.

majamat
27. júl 2024

je tu jedna zasadna vec. ak niekto tvtdi, ze niecim schudol a aj schudol, teda bolo to nieco, co bolo nejak jednostranne zamerane - napr kava, napr oddelena strava, napr vylucenim niecoho zo stravy a pod, potom to mohlo fungovat, ale pricina nie je kava, cokolada a pod.
pricinou chudnutia je, ze vdaka tomu, na co sa zameral, prebehla uprava stravy, alebo zivotneho stylu. kazdy jeden clovek, co sa snazi chudnut, zacne s upravou stravy. neverim ze pri tej cokolade jedia uplne rovnako, su to ludai, ktori su naotivovani, maju potit, ze by to mohlo vyjst, maju chut schudnut a vdaka tomu mozu ajpocitovat nizsiu chut na jedlo ( lebo su pschicky v lepsej forme vdaka motivacii ) a aj si mozno nevedomky nejake to jedlo odrieknu, ze vsak idu chudnut. mozno nevedomky varia stravu menej kaloricku, viac rozmyslaju nad tym, co zjedia. pripadne zacnu byt aktivnejsi, maju energiu a viac sa hybu. a preto moze dojst aj k zmne hmostnosti. cize prakticky dochadza k niecmu podobnemu, ako pri klasickej uprave stravy s kalorickym deficom a pohybom.

kedyis boli take tie kokteily v mode a tam bolo - pit kokteil namiesto jedla. no samozrejme. ved jedlo malo urcite kalorie, niektore mensie, ine vacsie a kokteil bol urobeny tak, ze mal kalorii mozno o nieco menej a stabilne rovnake mnzstvo, tak sa z toho mohlo chudnut.

autor
27. júl 2024

@basulaak super

autor
27. júl 2024

@basulaak za ako dlho si takto schudla

Strana
z4