icon

Funguje chudnutie s pomocou spaľovačov?

27. júl 2024

Baby mate skusenosti? Maju na fb stranku kopec
Foto s premenami pitim spalovacov kav cokolad atd. Dakujem

majamat
27. júl 2024

je dobre sa pri rezime chudnutia venovat tomu co jes a ako sa hybes. proste to musis mat v hlave. ak je moznost nie vzdy sa to da ), naplanuj si co budes jest, kludne staci aj rano, ranajky si das neajke standardne ( nemyslim vsobecne, ale snadard, ktroy si vytvoris pre seba ) a ootom mozes zajst aj do obchodu a naplanujes, nakupis a zrealiujes. nesmies sa od planu nijak zasadne odklonit a ked sa aj odklonis, je dobre ubrat inde.

kaloricke tabuklky su fajn vypomoc, aby si sa lepsie zorientovala.

a plus pridat pohyb. nie je dolezite cvicit, ale cim sa viac hybes, tym viac mozes zjest.
si pomerne nizka, ani nemas nejaku velku nadvahu a preto budes mat nizky bazal a ak sa hybes minimalne, potom na udrzanie vahy potrebujes fakt malo kalorii a na chudnutie este menej.

majamat
27. júl 2024

hodila som do KT sedavy typm aktivity s tvojou vyskou a vahou a vychadza mi, ze by si pri minimalnom pohybe mala zjest len okolo 1200kcal.

ja pijem kavu s mliekom, niekedy aj bez mlieka, ale sladenu steviou, ked je s mliekom 3x za den, urobi mi to skoro 200kcal.
ked si das ovocie, zeleninu za den okolo 0,5kg, uz toto asi urobi mozno 250-300kcal. a ot je potrebna a malo kaloricka zlozka stravy vo vacsom mnozstve.
taky chlieb, keby len celozrnny jeden krajcek urobi 100kcal ( pouzivam taky toustovy vacsie krajce, co je mala porcia )

uz tu mas 550kcal a to este nemam nic na chlieb, nemam tam veceru a ani obed.

ale ako da sa to znizit, len treba vediet vyberat spravne potraviny. pri pouzivani KT je vyhoda, ze ak aj nieco presvihnem, viem si upravit nieco ine. chybaju mi bielkoviny? viem, co pridat aby som nepridala vela sacharidov a tukov.

a teda ak sa aktivita zvysi, zo sedavej na lahku, prida to zhruba 200kcal, ak sa ale zvysi na strednu, co je stale len bezny pohyb, ale teda pri aktivnejsom zamestnani, kedy viac hodis a hybes sa a nemusis ani cvicit, uzj e to okolo 1550kcal ( to z trochu zaokruhlujem )

pri aktivnom zivotnom style, kedy sa hybes bezne, aj v praci a este svicis uz mozes zjest 1700kcal. cize pohyb je fakt vyhodou.

autor
27. júl 2024

@majamat no a mne ukazalo 1400 kcal dala som mierne

autor
27. júl 2024

@majamat ano chapem co sa tyka pohybu nemam cas mam rocne diet ktore zacina chodit len ho vodim za ruky hram vela spi kocik v tychto horucavach minus plus vecer uz o 7 spi na nocny spanok ide takze pihyb momentalne umna nie

negymama
27. júl 2024

autorka som na tom podobne.
mam 153 cm, v zime som mala 62,5 kg, cize este viac kil ku vyske ako ty.
teraz mam 57. 3 - 57,5 kg. Je to uz lepsie, ale chudnem pomaly a vykyvami hore dole 1 kg. Mam sedave zamestnanie a bohuzial ako mnohi - rada jem.
Pritom stravu mam upravenu zdravu, jem vela ovacia a zeleniny, nie som zavisla na sladkostiach a nechybaju mi. Ale je to skratka o mammatike ...prijem vs vydaj. Ked si aj dam zdrave vyvazene jedlo ale nalozim si plny tanie a k tomu duplu, tak smaozrejme priberam. A to mam na tanieri dusene kuracie maso, velku kopku dusenej zeleniny plus surova zelenina.
Moj ciel je aspon 52-54 kg. aj ked podla Kalorickych tabuliek je moja idealna vaha 50kg. Ja mam ale taky typ postavy, ze mam vacsi trup, kratke nohy a na tom trupe siroke plecia. Takze zo mna nebude nikdy takz utly cibik a aj pri 52 kg vyzeram stihlo a dobre.

autor
27. júl 2024

@negymama cize aj zdrave jedlo ak nalozim viac priberiem?

autor
27. júl 2024

@negymama ja mam zas postavu hruska voredu a vuadu chrbat bruxho nik by netipol ze mam o 6kg viac mala som 54 a bola spom apokojna

di1234
27. júl 2024

Čo považuješ za zdravé jedlo? Ale áno, samozrejme ak hi zješ veľa a tvoj výdaj je nižší ako príjem, priberieš.

vevebono
27. júl 2024

Ja by som chcela zbohatnúť bez roboty, je niečo na fb aj v tomto tóne? By som sa tam zaregistrovala...

autor
27. júl 2024

@di1234 meso zelenina

autor
27. júl 2024

@vevebono ano je taka skupina zbohatnut a na riti sediet🤣

di1234
27. júl 2024

Zdravé jedlo je podľa mňa jedlo, ktoré obsahuje všetky nutrienty takže bielkoviny, sacharidy, tuky a vlákninu. Musíš jesť pestro, aby to bolo vôbec pre teba udržateľné.

negymama
27. júl 2024

samozrejme, aj zdrave jedlo ma svoje kalorie.
priklad si dam na olovrant ci desiatu biely jogurt s ovocim.... jogurt ma nejake kalorie, sladke ovocie tiez. aj orechy su samy osebe zdrave ale vysoko kaloricke. Takisto olivovy olej atd. Skratka vsetko ma svoju kaloricku hodnotu a ked to denne scitas, to co pojes a vyjde ti vyssia hodnota, aku by si mala pri svojej vyske vahe a fyz. aktivite zjest...tak vo vysledku priberas.

rozdiel je len v tom, ze ked priberas z cipsov a kolacov a z orechov a zeleniny...ze v druhom pripade telo dostane z hladiska zdravia hodnotnejsiu vyzivu.
Samozrejme napr. zelenina je vhodna aj v tom ,ze ma viac objemu a zasycuje. Ale ked pocit zasytenia ignorujes a tlacis dalej do seba jedlo, tak opat - priberas.

negymama
27. júl 2024

treba sledovat aj pocet kcal na 100 gr. jedla, alebo 100 ml napoja. Lebo tie kalorickejsie potraviny ti dodaju vyssi pocet kalorii aj pri relativne malom mnozstve. Priklad ja mam rada orechy a musim sa krotit. lebo mam pocit ze som "nic" nezjedla , len supla par orechov do ust. ale na kalorie to vyjde tolko, ako keby som zjedla priklad plny tanier hustej zeleninovej polievky, ktora ma zasyti.

majamat
27. júl 2024

samozrejme si to musis nadstavit podla aktivity, aku mas a ked chces viac zjest, mussi zvysit aktivitu.

nikha2809
27. júl 2024

Vieš ako tie ich profily fungujú?Jedna to propaguje, a ďalších 10 jej napíše komentár že sú spokojné, ale všetko sú to ženy čo to propagujú tiež, nikto reálny

negymama
27. júl 2024

@nikha2809 alebo aj ta jedna co ma profil...si moze narobit dalsich x profilov a z nich sama sebe pisat oslavne ody na produkt.

autor
27. júl 2024

@nikha2809 jaj chapem uz

milanemila
27. júl 2024

No vyskusaj, ked neveris zenam kt ti tu pisu, ze je to blbost. Sice ostanes tucna, ale aspon budes mat prazdnu penazenku 🙈
To, ze nemas pri rocnom dietati cas si zacvicit je iba blba vyhovorka prepac 🤷🏼‍♀️ moj ma 1r3m a este mam 4,5 rocnu a urcite si tu hodinku denne alebo 3x20 minut aspon na cvicenie doma viem najst, plus 2x do tyzdna chodim normalne do fitka a raz strazi tato a raz babka.

negymama
27. júl 2024

zdrava vyziva, strazenie kalorii a pohyb. v podstate nic ine nezabera.
ano, pri ludoch s morbidnou tazko obezitou...su uz aj potrebne zakroky typu zmensenie zaludka, ci odstranenie tuku ale ty nie si ten pripad.
mas miernu nadvahu, ktora sa da skresat zdravym sposobom, najtazsie je vytrvat, viem to podla seba. Si este mlada, dobre ti spaluje, takze mas vyhodu. Ja uz mam 50+ to uz hormony inak pracuju a spomaluje sa metabolizmus, chudne sa ovela tazsie.

Paradoxne az do prechodu som nikdy chudnut nemusela, ani vahu som doma nemala.

rozculena
27. júl 2024
sticker
basulaak
27. júl 2024

Vies co, nieco vyse mesiaca a pol. Az ked ma nato upozornila svokra, ze sa jej vidim nejaka tenka som sa sla odvazit a fakt. Ale naozaj ja som sa na to nesustredila. Nov praca, dieta v jasliach a zabudala som jest tak som jedla len obed a veceru a nechybalo mi to.

inuska1155
28. júl 2024

@simsalabim Môže ozempic? Je to to pre ľudí s cukrovkou čo sa stane keď si to dá človek bez cukrovky a zdravý?

simsalabim
28. júl 2024

@inuska1155 neviem, co sa stane, ak si da zdravy clovek OZEMPIC. Ale mnohe Hollywoodske hviezdy by to mohli vediet z vlastnej skusenosti.

autor
28. júl 2024

@simsalabim nielen oni aj Plackova

egonsk
28. júl 2024

@simsalabim no ved nazov vravi, co sa moze stast - O Zem pic 🤪

candii
28. júl 2024

Treba si uvedomiť že krásna postava sa nevytvaruje pitím hlúposti, ktoré nájdeš na internete. Pekne na hlúposti ľudí, zarábajú. Krásna postava to je disciplína, vytrvalosť a drina. Nespraví sa ti za mesiac, že vypiješ nejaké hlúposti 😁

autor
28. júl 2024

@candii 😭

nelka93
28. júl 2024

Všetky tie chujoviny, ktoré reklamuju, ci už tabletky, čaje, kávy a neviem co by mali zakázať. Je to len odrb na hlúpych ľudí. Ja som schudla za pol roka 16 kíl. Ale nebolo to len tak, začala som jest pravidelne, 3krat denne. Vypustila som sladké hluposti a nápoje, začala pit cistu vodu a viac zeleniny. Varím bezne jedla, žiadne tofu hluposti a nesledujem ani kalorické tabuľky. Plus pohyb je dôležitý, to ze máš jedno dieťa nie je nič strašné, poznam ženy, ktoré majú 3 deti aj maličké a čas na seba si nájdu, lebo chcú. Kto nechce, hľadá spôsoby ako schudnúť bez námahy.

autor
29. júl 2024

@nelka93 tak ja sa tak stravujem nehovorim napijem s aj coly
Dam si denne raz keksik no
Ani nahdoou nechudnem a vaha stoji