icon

Fungujú spreje na chudnutie naozaj účinne?

babybear
1. feb 2024

Dobry večer,skúšali ste niektorá tieto spreje na chudnutie?vraj sa to nastrieka 1x pod jazyk a nemala by som mat tolko chuť na sladké a zrýchluje to metabolizmus.Stojí to okolo 80€.
Ďakujem.

Fungujú spreje na chudnutie naozaj účinne?
galganka
•
1. feb 2024

Fungujú. Minieš stovku na toto a neostne na sladkosti. Bum - chudneš.

viestta
•
1. feb 2024

@galganka 👍

babybear
autor
•
1. feb 2024

@galganka Wau,to fakt funguje?Asi si to kúpim 😁

petamich
•
1. feb 2024

ze to ti americania este neobjavili (spominam ich schvalne, kedze maju najvyssie percento obeznych ludi)

nie naozaj to nefunguje 🙂

stanulienkat
•
1. feb 2024

Neveriiiiiim🤣
Ze som sa ja nedala na podnikanie....😁

alickapusinka
•
1. feb 2024

Funguje to tak akurat pre peňaženku ale váha dole nepôjde never.

mabenn
•
1. feb 2024

ja si myslim, ze za 80eur, aj keby to malo byt len placebo, to fungovat bude

sticker
mabenn
•
1. feb 2024

ked chces investovat do chudnutia, ti poradim: kup si za 20eur kilo proteinu a denne si daj vramci dalsej zdravej stravy...zasyti ta, udrzi svalstvo, a je to sladke k tomu ked das s prichutou

klip0
•
1. feb 2024

Ľudia nikdy nepochopia že žiadna zázračná tabletka/sprej na chudnutie neexistuje. A preto z toho budú firmy navždy ťažiť peniaze. 80€ investuj do trénera čo ti pomôže zorientovať sa

lija22
•
1. feb 2024

ok vidim keto,takze musis byt v ketoze hej. v ketoze sa chudne ale dostat sa do nej a udrzat sa nemusi byt vobec lahke. to predpokladam, ze mas nastudovane, ci ty si chces len streknut pod jazyk a cakat? 😃 to by sme si vsetky priali

stanulienkat
•
2. feb 2024

Inak......keby ten sprej rozleptal jazyk a dutinu ústnu, možno by si naozaj nemala chuť na jedlo a schudla by si.🤣😁