Hľadám kamarátku na spoločné chudnutie do leta
Do leta potrebujem schudnut 20kg, rada by som sa s niekym podporovala , vraj to ide rychlejsie , najlepsie by bolo keby si mala taku istu nadvahu ako ja . Ja uz sa na seba nemozem pozerat , takze kludne sa pridaj a podme nato 🙂 nech sme zas kocky 🙂
Ahojte ...neviem či sem ešte niekto chodieva, ale mám potrebu sa pochváliť 😀 😀 😀 .... už mám -5,5 kg .... za dva týždne 😎 😎 😎 .... hovorila som že s mojou váhou to pôjde rýchlo .... ale aj tak sa z toho veeeeeeľmi teším 😀 😀 😀
ahojte, tak ja som začala s mojou osvedčenou odtučňovačkou...pomaly to ide dole, cítim sa lepšie🙂 od víkendu menej jem ( všetko čo doteraz, ale polovičné porcie ) a večer cvičím asi 15 min. ( cvičením myslím to moje hopsanie pred telkou 🙂 )...horšie je to večer, lebo ja chodím spávať až okolo pol noci, tak okolo pol desiatej si dám nejaký "polystyrénový" chlebík a je to🙂 inak, od toho víkendu mám na stenách -2cm 🙂) na bokoch ani nehovorím 🙂
pošli aj mne, aj ja chcem schudnúť: jazminn@centrum.sk
@macekova ahoj gratulujem ! ja som sa nejak zastavila :( doteraz som schudla len 2 kg. nejak stale stratim motivaciu,ach !od dneska idem nato zas ! a aky mas jedalnicek? pijes aj kavu ? cvicis? prosim ta porad mi ,lebo ja cely den vydrzim "nezrat" a vecer to dobehnem :(((
@macekova aha 🙂 necitala som dalsie prispevky ,takze kavu pijes...a vecerias a cvicis?
Ahojte, takže pre veľký úspech to dám sem .... našla som to aj na nete :
http://www.vesti.sk/detoxikacia organizmu.html
@blueberry21 cvičiť necvičím ....ešte mi nedorazil eliptical .... ale aj na to príde 😀 😀 .... stravovala som sa podľa toho .... iba som nejedla šalát s jablčným octom ...ale jablčný ocot v tabletách som jedla... ono sa tam je pekne 3x denne a aj večeria ... 😀 😀 ... ja mám teraz týždeň v posledných riadkoch spomínanú pauzu a potom idem ešte dalšie 2 týždne na to 😎 😎 ... teraz máme nejakú črevnú chrípku,takže aj tak do seba toho veľa nedostanem 😉 😉
@blueberry21 prepac ze tak neskoro odpisujem.vaha je 78kg a vyska 168cm
Ahojte tak sa hlasim dlho som tu nebola vaha 58,2 -3 kg tesim 😀
Ja sa pripájam - tiež by som chcela schudnúť 20 kg aby som sa priblížila k váhe, keď si ma môj mužíček bral. Ale som moc lenivá a maškrtná tak mi to stojí na 88 a to som bola ešte väčšia!!! Ale po pôrode mi to zbehlo a teraz už mesiac nič! Kde je mojich niekdajších 58 kíl??? Teraz by mi stačilo aj 68!
Kukla som tú detoxikáciu - veď by ma vystrelo od hladu! Jasné že sa chudne - keď sa je tak málo. Musím začať postupne - nech sa mi stiahne žalúdok... Toto by som teraz nezvládla...
Ahojte,dlho som tu nebola,ako sa dari kocky....ja som sem tam porusila a tak s vahou stale stojim,ale zacinam zase.... 🙂
@blueberry21
AHOJ.Ja sa na seba uz tiez nemôzem pozerat,po pôrode som dost pribrala a dajak sa tych kyl vôbec nemozem zbavyt.skusala som uz aj herbalife ale je to dost drahe.tiez by som chcela schudnut 20kg,ale musim sa co najskôr dajakych kil zbavyt bo 21aprila idem kamoske na svadbu.
ja chcem tiez schudnut ale 20kg,lebo sa uz nemozem na seba pozerat a musim sa uz konecne zobudit!mala ma uz 14-mesiacov a ja som stale ako po pôrode.spociatku by som sa dala na drastyckejsiu dietu-ryzovu a potom ked to prekonam,dufam ze ano tak sa dam na 90-dnovu abo to je jedno len uz konecne je dajaky efekt.idem od zajtra prida sa niekto?
ahojte baby,
ak chcete piť kávu so sladidlom tak si pridajte xylitol má glykemický index iba 7 /klas.cukor ma 100/ a navyše je to super aj pre ľudí čo majú problémy s candidozami nehovoriac o cukrovkároch.
janula_nz nemôžeš mať celý deň ovocie. to je najhoršie čo môžeš robiť. potrebuješ dennú dávku ako uhľohydrátov, tak aj bielkovín, tukov i sacharidov. ja som od pondelka nasadila aj omega 3 tak sa vytešujem. citim sa fajn. cvičila som v pondelok, dnes nebudem, strasne ma bolí chrbát. svoje dni sú svoje dni, tak počkám a zase máknem 🙂
prajem pekný deň baby.
ahojte baby. ja som zacala dnes.rano som mala 80kil,ale manzelovi som vahu kazala skrit lebo mam len zbytocny stres 🙄 ked nechudnem.zatial to zvladam s tym mliekom,ale neviem jak to vydrzim do vecera ☹ a ked tak pojdem spat so sliepkami 😀 😀 .aspon to ze kavu pijem bez cukru a zacala som brat aj vlakninu tabletky a termo caj na energiu,tak mozno aj daco pocvicim.drzte sa dajak to zvladneme 🙂
no bo kamoska mi povedala ze raz schudla 2tyzdnovou dietou 9 kil 🙂 a pribrala naspät 12, 🙄 tak neviem ci sa mi to trapenie oplati,ale uz rozmyslam ci si nedam aspon trosku hrozna abo este vydrzim do 19:00 na milecko ☹
@lucymk prave takto koncia vsetky rychle a drasticke diety, takymto jojo efektom. Telo sa zlakne ze hladuje a zacne ukladat vsetko do zásoby
@macekova ahoj aj ja som pozrela tu detoxikáciu, ale ja nemam taku pevnu volu drzat sa predpisaneho jedalnicku. a vsade pocuvam, ze ranajky su dolezite a hlavne maju byt bohate na bielkoviny. Babule ak vynechate bielkoviny budu vam ubudat svaly a tuk zostane. Sice budete vazit menej, ale postava bude traslava.
ahojte baby ako sa vam dari?ja mam dnes 3 den.zatial to je v pohode ale uz by som si aj dala daco.aspon ze berem ten termo caj a vlakninu takze nervozna ani bolesti hlavy nemam.poznate dietu CHUDNITE AKO?moja kamoska ju drzi uz tyzden a schudla 3 kila nieje to ziadna hladovka len babracka s tymi jedlami,ale ona si to ulahcila a cely tyzden jedla len rozpis na pondelok.ja ked schudnem tou mojou mliecnou dietou aspon 5kg tak idem na tuto dietu http://www.chudnutie-ako.sk/jedalnicek-na-chudn...
AHOJTE BABY !!! ako sa tu mate ? ja som bola doteraz mimo domova ,takze som ani na nete nebola,lebo u starkej ho nemam . Ale chudnem stale , obcas mam taky den ze to porusim , ale nadruhy den to hned napravim , snazim sa jest co najmenej a hlavne ovocie . Nejem pecivo ani sladke , ked mam chut na sladke tak si dam musli tycinku . Popiste ako sa vam dari a kolko ste uz schudli. Ja zatial cca 5 kilo , aj ked nie tolko ako by som chcela ale aspon nieco 🙂 Tak sup sup sem pochvalit sa 😀
@lucymk AHOJ tak to je super , ze si sa rozhodla s tym nieco urobit ! Ako sa ti dari ? Uz si zacala ? Ja tiez musim pritvrdit , lebo ako sa hovori som zaspala na vavrinoch 😀 Schudla som ale povodne som mala v plane , ze uz by som mala o 8 kil menej . Takze ideme nanovo .OD TERAZ 😀 Ty mas aky styl chudnutia ?

Ahojte baby,tak co ako ubudaju kilecka?Ja teraz zase stojim s vahou ale ideme dalej....v posilovni makam tak uvidime v lete 🙂 🙂 🙂 🙂