icon

Hľadám kamarátku na spoločné chudnutie do leta

blueberry21
1. feb 2012

Do leta potrebujem schudnut 20kg, rada by som sa s niekym podporovala , vraj to ide rychlejsie , najlepsie by bolo keby si mala taku istu nadvahu ako ja . Ja uz sa na seba nemozem pozerat , takze kludne sa pridaj a podme nato 🙂 nech sme zas kocky 🙂

blueberry21
autor
12. mar 2012

@batu
@aischa61
@ivetkab.
@janula_nz
@macekova
@chulieta a všetky ostatneee dievčata,ktore sem pisali prajem krásne slnečné dobré ránko... Tak ako ? chudneme? ozvyte sa ...

lucymk
12. mar 2012

@blueberry21 ahoj.dala som sa na mliecnu dietu a dnes sa mi konci 6den.rano som sa vazila tak 2kila mam dole.nedodrzovala som ju presne. stale som si pridavala ovocie alebo zeleninu.ale uz s nou koncim lebo ked som si vypocitala co som zjedla tak mi vislo okolo 3000kj tak keby som zacala jest tak ci tak priberem,tak s nou koncim a idem od zajtra na dietu chudnite ako .je to narocne na pripravenie, ale jes 5xdenne a na moju vahu co som si vypocitala za cely den mam v kazdej davke vsetko co mam zjest.bielkoviny sacharidy a tuky.a vôbec nebudes chladna a môzes si dopriat aj nieco sladke ale len si musis kontrolovat kj zeby si chudla a nepribrala je to super.

aurum_8
13. mar 2012

@blueberry21 Ahoj emoticon ja cvicim cviky od Cindy Crawford, sú naozaj jednoduché a ucinne 🙂 pridávam linky:

http://www.ulozto.sk/xd4UNt3/cviceni-se-cindy-c...

http://www.ulozto.sk/xYU5PQn/2-cindy-crawford-d...

Ja na diéty moc nedám, kvôli jojo efektu, určite to poznas, odporucam ale jest kazde 3 hodiny male a zdravé porcie jedál 😉

Prajem veľa stastia 🙂

lucymk
15. mar 2012

@blueberry21 ahoj ja som schudla 2kila a od pondelka mi to vkuse stoji.21aprila idem kamoske na svadbu a chcela som zhodit 10kg,ale ak to pojde takym tempom tak budem rada ked zhodim aspon 5kg.a tebe sa ako dari?

sasurin
12. máj 2012

Ahoj dievčatá ako čítam pozerám že sa tu vo veľkom chudne, tak aj ja niečo pridám 🙂
Za pol roka som schudla 13 kg, a to som nedržala žiadnu dietu ani som necvičila, jem 5 krát denne a dodržiavam pitný režim ( 2,5 l vody denne). momentálne som na MD s 3.synčekom - má 2 roky. Okrem toho som si pomáhala produktami čisto prírodnými žiadna chémia - žiadne vedľajšie účinky ( schválil mi to aj môj lekár ked som mu ukázala zloženie produktov) Po pôrode som ostala stáť na váhe 68 kg teraz mám 55 kg a cítim sa skvele 🙂 už len 3 kg a budem mať takú istú váhu ako keď som sa vydávala a to bolo pred 17 rokmi. 🙂 🙂 Ak by ste chceli viac informácii o produktoch môžem vám dať kontakt na moju kamarátku Helenku, ktorá mi s tým pomohla a ona vám rada poradí Kto má záujem nech mi napíše do správy svoj email a Helenka sa jej ozve a poradí čo a ako. 🙂

ivetkab.
16. máj 2012

pozeram, ze prispievateliek ubúda ... ale ... mám -7kg ... aktívne pokračujem ďalej ... 😎

ivetkab.
16. máj 2012

@blueberry21 ... ako ide chudnutie? Neviem či som náhodou na to chudnutie neostala sama ... 😀

blueberry21
autor
17. máj 2012

@ivetkab. ahoj no volako sme sem prestali chodit ... 😒 ja ale tiez stale pokracujem , hoci to nie je ako som si planovala, ale predsa, zmenila som hlavne zlozenie stravy a aj sa viac hybem , prechadzky a tak , chudne som mnou aj moja mama zatial sme dali dole 8 kg, bola som aj chora , potom mi mala nechcela spavat ,takze nevyspata a tym sa to nejak zastavilo , ale stravujem sa omnoho zdravsie. Dufam do septembra dam este aspon 10kg, to je moj ciel a potom si dam dalsi . Takze ani ja som sa nato nevykaslala 😀 Drzim Vam palce zienky.

lucymk
17. máj 2012

ahojte.mne sa tazkou biedou podarilo schudnut 5kg,ale aj som sa dost hybala tak poslo aj v cm.chcela som do konca jula schudnut este 5kg,lebo ideme z manzelom na dovolenku,ale pred vcerom som zistila ze cakame druhe babo,tak sa budem znazit aby som vela nepribrala pocas tehotenstva.baby drzte sa a zhadzujte pokial môzte!

ivetkab.
17. máj 2012

@blueberry21 Tak ja som tých mojich 7kg schudla tak, že ... do chudnutia som zapojila aj moju kámošku s ktorou každý večer keď uložíme deti, manželom dáme pokyn na stráženie detí a my ideme na rýchlu chôdzu. A cez deň si plánujem stravovanie. Dávam si pozor, aby som jedla 5x denne. U mňa bol ten problém, že som popri deťoch nestíhala jesť a keď som sa k jedlu dostala, tak som sa nevedela dojesť. Po prvých piatich kilách som si dala ako cieľ ďalších 5. A keď sa to podarí, tak mám v pláne ešte jednu päťku ... 😀

yanka86
12. jún 2012

ahojte baby🙂ja cvicim uz 3 tyzden..snazim sa nejest sladke,a pecivo...a kazdy den pijem 3x zeleny caj ...ale vaha stoji na mieste:(Priatel ma povzbudzuje ako len moze,ze po tehotenstve je metabolizmus inak nastaveny na to vsetko...a ze kazdy ma iny organizmus ,,niekto za toe 3 tyzdne by schudol aj 5 kg a ja nic...ja zavidim tym zienkam co sa rozhodnu hocikedy cvicit a dietovat a pekne im ide vsetko dole,,mne treba na 3 kg asi pol roka.sa citim ze strasne:(tak ale nevzdam sa,,pokracujem dalej ..a dokonca uz cakam na proteinove sejky..🙂)ake mate vy uspechy za sebou?

milena123
7. júl 2012

ahojte,ja som sa tiez rozhodla schudnut i ked nie vela,len by som cchela povodnu vahu ako som mala pred porodom 😉 tak ked schudnem 4 kila a spevnym postavu tak to by som bola rada.Staci ze by som cvicila len doma?Do fitka sa mi samej nechce chodit.A ako casto a dlho by som mala cvicit do tyzdna?Mate nejake dobre typy na rychle schudnutie?Dakujem za odpovede 😉

silvia31
15. júl 2012

ahojte, žienky zháňam si sparing partnerku 🙂 na cvičenie či už fitko alebo zumba, korčule či hocičoo ja som za všetko ale potrebujem mať k tomu kamošku, lebo sama sa nedonútim ísť z domu.. naj z Bratislavy IV keď tak píšte 🙂

ivetkab.
18. júl 2012

@yanka86 haha ... veľmi sa teším, že sa Ti nedarí chudnúť ... 😀 ja som v živote nikdy nič neschudla, aj keď som neviem čo robila. A teraz som prišla na to, prečo to tak bolo. Proste som nepotrebovala chudnúť. Chcela som len preto, lebo chudli ostatní. A teraz ... schudla som od januára do mája 10kíl, pretože som potrebovala schudnúť. Teraz som mala dva mesiace "udržiavačku" a chcem dať dole ešte ďalších 10kíl. A čo sa týka nejedenia pečiva a sladkého ... moja teoria je, že na pečive a na sladkonm sme "odchované", tak toto by som z jedávlnička nevylučovala. Skús si dávať len menšie dávky a nejesť 4 hodiny pred spaním. Veľmi Ti držim palce, aby si čo najskôr zaznamenala pozitívne výsledky. 😀

yanka86
18. júl 2012

@ivetkab. tak ze sa tesis:D no vies co🙂)dakujem🙂)hej uz papam 5 x denne male porcie,pijem na silu vodu,,pred kazdym jedenim,,a nejem uz od 5-6 vecer..a chodim spat o 10 tej 🙂)tak teda ,klobuk dole,gratulujem k takym uspechom,len ticho zavidiet;)kiez by moja vaha ukazala menej..

yanka86
18. júl 2012

@silvia31 pridi ku nam do Uk:D xixi,,lebo mne by sa tiez zysla kamoska,,ja som ochotna na vsetko,a vsade chodim sama,,necakam sice na nikoho,lebo ten cas by letel a letel a ja by som sedela doma stale...takze necakaj,,je asi aj lepsie ked pojdes sama,lebo s kamoskou by si kecala:D hehe..

lucymk
18. júl 2012

ahojte baby tak som zase tu.neuverite mi ale 3.7 mi museli kyretaz v 12tyzdni. ☹ nepotrebovala som ziadnu dietu a uz mi poslo dole 4kg,ale najradsej by som mala aj 10kg hore a pokracovala dalej v tehulkovani len keby sa to dalo ☹ .uz som sa trosku pozbierala pretoze mam pre koho zit mam dobreho manzela a krasnu dcerku a viem ze deticky este budu,ale odporucaju mi az po pol roku.tak chcem venovat ten cas preto aby som mohla dalej pokracovat v diete a snat mi to pôjde lahsie ked sa mi uz zaludok stiahol a zacnem opät cvicit.
YANKA 86.
neviem jake ty sejky beries,ale ja som brala Herbalife. 3mesiace som sa stym trapila a vyhodila zato vyse 300eu pretoze som blala formulu 1 ,protein,vapnik a aj termo caj a schudla som len 5kg.a ked som to prestala uzivat tak tie kila posli naspät.teraz lutujem ze som nesla jak kamoska v tom case na chudnutie s utrazvukom.jedna procedura stoji 40eu a kamoska ich absolvovala 3 x a poslo jej z brucha neuveritelnych 10cm.keby som tie eura vtedy vrazila tam tak jaka caja by uz zomna bola a bez trapenia,ale teraz si to bohuzial dovolit nemôzem tak sa stym musim popasovat sama.a stym spomalenym organizme po tehotenstve mas pravdu,lebo pred som namala ploblem schudnut trosku som obmedzila sladke a uz boli kila dole ,ale teraz to neplati a musim do toho zapojit aj cvicenie a ide to pomali.dzzim palce v chudnuti 🙂

yanka86
19. júl 2012

@lucymk ja som pila pred teho proteinky na spevnenie svalov a spalovanie tuku,,ale vtedy som po praci(ktora tiez bola stale v behu)sla kazdy druhy den do posilky.a vaha sla dole..zo 76 na 68,5...uz uz som mala skoro skonceny moj ciel a vtedy som otehotnela:Dhehe,,tak som aspon vedela ze co mi pomoze ked budem chudnut teraz,,ale ked mam babetko,nemozem chodit tak pravidelne:(len ked moj ma cas a vezme mi ju naa 2 hod,on tiez cvici uz 9 rokov+box ,takze pred tym on bol moj trener,ucil ma vsetko ,dokonca aj box...velmi sa mi to pacilo,lebo to ti dava taku energiu,ze s poslednych sil este nieco zo seba dostanes:D......teraz sama "kocujem":D.po posilke..a robim vsteko ako predtym,,behanie mi ide dobre,asi preto ze som odychnuta a nie po praci🙂...ale chodim tam tiez kus odychnut od mojej malej skreklani....zacala som jest 5x denne,a tlacim vodu na silu..no a este ,..kamoska schudla na tabletach z Korey..9kg za 2.5 tyzdna..tak aj to rozmyslam,..uz vsetko mozne:D...skoda ze nemam viac casu ,,ze by chodit kazdy den cvicit,...co sa tyka stravy,,ja toho zjem ako mys,,a vaha sla dole len o 2kg..a mam celulitidu ako svet..vsade...aj na rukach..:((a ako je to vlastne s tym ultrazvukom??drzim tiez pa;ce.potom sa pochval ako ti to ide🙂a co cvicis?

lucymk
19. júl 2012

ahoj.ja sa kazdy den zameriavam na brusaky a na dvihanie nôh a kazdy druhy den skacem beham asi 30-45 minut po izbe.je to super si doma pustim si hudbu a este ked do toho zapojim malu ,tak ma to bavy mne to prospieva a mala sa aspon vysanti pred spanim.na ten utrazvuk kamoska chodila do popradu a chladam na iternete ci take nieco nieje aj v kosicach.ide oto ze ti tym otrazvukom chodi po partii ktoru im ty urcis a s ktorej chces zhodit trva to asi hodinu a pomaha to aj na celiditidu a kozu ti pekne vyhladi.kamoska chodila len na brucho.pozri si tu stranku aby si bola v obraze je tam toho vela http://www.studioexcellent.sk/

lucymk
24. júl 2012

@yanka86 ahoj ako sa ti dari? poslo ti uz nieco dole? mne sa uz zacal 2tyzden cvicenia a neschudla som ani kio ani v cemtimatroch nic,uz som to myslela ze to vzam ked sme v nedelu oslavovali sestrine narodky a trosku som aj popila a zajedla o v pondelok 2kila hore,ale to asi bude tym jojo efetkom ked mi za kratku dobu poslo 4dole.ale nevzdam to a budem pokracovat v chudnuti dalej.

lucymk
24. júl 2012

@yanka86 este sa ta chcem spytat na tie tabletky z Korey.kde sa daju kupit a uz si ich objednala?

sskriatok
22. jan 2013

Je tu niekto, kto sa rozhodol schudnut do leta 2013? 🙂 Mam slusnu zbierku kilociek navyse a rada by som sa ich miernym tempom zbavila (synceka kojim). Ovela lahsie by mi to slo so spriaznenou dusou, ktora ma podobny ciel...

hranolka22
22. jan 2013

@sskriatok
napíšem do IP viac zajtra 😉
ja som na tom podobne,tiež kojím a musím dať dole brucho 😀

cawes
22. jan 2013

@sskriatok ja nekojim ale musim surne schudnut pomoooooooooooc

elizabethia
22. jan 2013

Ahojte dievcata 🙂 ja som tento tyzden zacala stravovanie podla Antonie Macingovej, hlavnym dovodom nebolo chudnutie, ale moja anemia a oslabena imunita, od porodu to je cista katastrofa. Stale kojim, takze velmi dietovat nemozem, ale jej stravovanie je zalozene na velkych porciach zdraveho a vyzivneho jedla a chudnutie je len vedlajsim produktom 🙂 tak dufam, ze do leta mam svoju povodnu vahu 🙂

skorpionik
22. jan 2013

baby, ja chudnem teraz od nedele...drzim dvojtyzdnovu dietu, ktora sa po tyzdnovej prestavke znova dva tyzdne opakuje...vazila som sa nedelu a dalsie vazenie bude az o tyzden, no viditelne som schudla v pase...zapnem nohavice, ktore som doteraz pomaly ani nevytiahla na seba...som zvedava na vysledok, no stoji ma to neskutocne vela premahania...predtym som do seba stale hadzala nieco sladke (kompenzovala som si tym nedostatok casu okolo dvoch malych deti najest sa normalne)...drzte mi palce, napisem kolko som zhodila 🙂

iguska
22. jan 2013

ja som nasla na youtube 90dnovy cvicebny program, tak ten cvicim vyse tyzdna. a kazdy den brusaky. celkom ma to chytilo, comu som rada. (befitin 90 channel, je tam rozpis na kazdy den. a ked sa necvici, tak si dam befit in 30 extreme) 😎

sskriatok
23. jan 2013

Nuz, ja niesom moc fanusik diet, bo vsetko co som nimi zhodila sa mi vzdy vratilo... Skor som myslela ze pomaly prejdem na racionalnejsi system stravovania a zbavim sa zavislosti na sladkom - natrvalo (co bude dost narocne...). A uz sa tesim, ked sa pocasie umudri a zacnem pomalicky znova behavat... ale to skor kvoli dusevnemu nez fyzickemu zdraviu. Dovtedy aspon troska cvicenia na doma... Takze - drzim vam palce @cawes , @elizabethia , @skorpionik a @iguska ! A tesim sa na spravu od teba @hranolka 22 🙂 Tak priebezne sa skuste ozvat a podelit sa o svoje uspechy/triky/tipy 🙂

elizabethia
23. jan 2013

@sskriatok no presne o tom co si pisala je stravovanie podla antonie macingovej, je o racionalnom, vyzivnom a vyvazenom stravovani, ktore sa zacina detoxom a postupne sa clovek zbavuje zakyslenia organizmu a straca chut na sladke 🙂 tiez chodim cvicit 3x do tyzdna, tak dufam, ze ta vaha pojde dole, aj ked sa 3x do dna napraskam na prasknutie 🙂 je to fakt skvele stravovanie, necitim hlad a telu dodavam vsetky potrebne vitaminy 🙂

sskriatok
23. jan 2013

@elizabethia mam strach z jedenia len 3x denne :( Som uz po 3 hodinach hladna, nech zjem hocico... Skor sa pokusam vymazat z jedalnicka potraviny plne cukru a tuku a najst balans medzi sacharidmi-tukmi-bielkovinami a kalóriami, nech ich je, kolko ma byt 🙂 Snazim sa najst system, ktory by som vydrzala drzat este aj na dochodku 🙂 Ale zaujimalo by ma, ake su pravidla pri tom detoxe...