Hľadám parťáčky na chudnutie
zacinam od zajtra schudla som uz 8kil no za posledny mesiac to mam nazad idem zasa od zajtra prida sa dakto? 😉 😉
Môžem sa pridať do skupiny aj ja? 🙂 Tiež sa pokúšam schudnúť, ale nemôžem cvičiť to čo vy, pretože bývam na 7. poschodí a pod nami by sa určite sťažovali, ked budem tak dupotať 😝 Ja som začala s jogou, dúfam, že mi to pomôže 😀
@henrieta16 my máte tiež susedov pod nami, ale ešte sa nesťažovali... veď nie som slon 🙂
@henrieta16 teraz pozerám, že som to ako hotentot napísala... tam má byť máme 🙂
@risolino idem kuknut tu skupinu 🙂 no ja som sa hned zhrozila ked som videla ako tam podskakuju - kvoli svokre pod nami 😀 ale potom som si stupla na deku a podskakovala na nej 😀 cize super...ja som si zacvicila tu jillian rano, poobede som bola v lese na prechadzke a este teraz som si dala tych mojich 100brusakov..a planujem ze budem stale cvicit aj na orbitreku len uz nie tak casto ze kazdy den, ked budem stihat 😉 uplne som navnadena na chudnutie teraz, aj krstna sa ma pytala ci cvicim lebo ze som schudla 😵 😵 😵 som mame hovorila o tom cviceni tak mi uz aj sestra volala ze aj ona chce cvicit 😀
no vcera som to dokazila ☹
@henrieta16 🙂
@dnika2 😉
no ako ste na tom ja uz do posilky pravidelne bavi ma to len to jedlo no zajtra si idem uz naozaj povedat aj to jedlo musim a pojde to 😉
🙂 Ahojte dievčence, ktoré ste z BA (bohužiaľ zatiaľ iba v ba) máte čas jednu hodinu do týždňa a chcete chudnúť tak mi napíšte 😉 Mám veľmi dobrú skúsenosť so skupinovým chudnutím Je to kurz zdravia, výživy a zdravého chudnutia, žiadne tabletky na chudnutie ak chcete vedieť viac tak IP Je to naozaj účinné ja som takto zhodila už 10kíl.
Alebo ak by ste chceli pribrať pár kíl a vyformovať si postavu tiež vám viem pomôcť
ahojte, ja mam najlepsiu skusenost s chudnutim pri uprave stravy a zaradeni lahkeho ale pravidelneho pohybu. S upravou jedalnicka na mieru mi pomohli vo Svete zdravia, kde mi aj povedali, ktore potraviny pre mna nie su vhodne a nemala by som ich jest, lebo ma mozu brzdit v chudnuti. Ale inak papam takmer vsetko a hlavne pravidelne a co je dolezite, pijem veeeela vody a chudnem 🙂 takze urcite odporucam taketo chudnutie na mieru.
Ja by som chcela schudnut aspon 30kg kto sa prida?
@janiella1206 ja 🙂
@lubkasofia tiez by si chcela schudnut 30kg?
@janiella1206 no minimálne 🙂 ale stačilo by aj 25kg
@janiella1206
@lubkasofia no dievčence a už ste začali? čo ste včera zjedli za cely deň? no podme dajte 🙂
@novakova2000 ja som zatial schudla 3kg, po piatej hodine už nejem,pijem čistu vodu a vysadila som pečivo...
@lubkasofia a od kedy si na tomto rezime? ok tak aj ja si dnes po 17*00 uz nedám 🙂 vodu pijem vzdy - sladké vody nepijem a pečivo vysadiť - dobrý nápad - nem lepšie iba nahradiť tmavým a menej toho?
@novakova2000 už viac ako dva týždne, ked si nejake pečivo dám tak tmavé alebo špaldove 🙂
@lubkasofia dobre lubka tak ja sa od dnes pridávam k Tebe, po 17*00 nejem a pečivo ak tak len tmavé po tyzdni si budeme hlásiť výsledky ok? 🙂 a ak zavedieme niečo nové tak si napišeme - ja cvičit môcť teraz nemôžem bo som chorá takže len obmedzenie stravy môže byť a budeme si aj pisať čo všetko sme jedli či?

@risolino už druhý mesiac sa snažím robiť nejakých 6/100 cvikov kalanetiky a cvičím na stacionári. najhoršie je na tom to, že človek ešte vládze, len tá nechuť, ale do stredy to zvládnem a od stredy rátam prvú desiatku 🙂