icon

Hľadám parťáčky na chudnutie

dnika2
15. aug 2012

zacinam od zajtra schudla som uz 8kil no za posledny mesiac to mam nazad idem zasa od zajtra prida sa dakto? 😉 😉

lypka
17. aug 2012

@risolino už druhý mesiac sa snažím robiť nejakých 6/100 cvikov kalanetiky a cvičím na stacionári. najhoršie je na tom to, že človek ešte vládze, len tá nechuť, ale do stredy to zvládnem a od stredy rátam prvú desiatku 🙂

henrieta16
17. aug 2012

Môžem sa pridať do skupiny aj ja? 🙂 Tiež sa pokúšam schudnúť, ale nemôžem cvičiť to čo vy, pretože bývam na 7. poschodí a pod nami by sa určite sťažovali, ked budem tak dupotať 😝 Ja som začala s jogou, dúfam, že mi to pomôže 😀

risolino
17. aug 2012

@henrieta16 my máte tiež susedov pod nami, ale ešte sa nesťažovali... veď nie som slon 🙂

risolino
17. aug 2012

@sisanka ja som si ešte večer dala repete s 1. levelu 🙂 a k tomu na bruško Envy 🙂 a nedalo mi si nedať ešte aj Tiffany na bruško (to cvičím každý deň)... takže spolu hodina odcvičená 🙂 a pred obedom pol hodinka 🙂 (vtedy len ten 1.level Jillian 🙂

risolino
17. aug 2012

@henrieta16 teraz pozerám, že som to ako hotentot napísala... tam má byť máme 🙂

sisanka
17. aug 2012

@risolino idem kuknut tu skupinu 🙂 no ja som sa hned zhrozila ked som videla ako tam podskakuju - kvoli svokre pod nami 😀 ale potom som si stupla na deku a podskakovala na nej 😀 cize super...ja som si zacvicila tu jillian rano, poobede som bola v lese na prechadzke a este teraz som si dala tych mojich 100brusakov..a planujem ze budem stale cvicit aj na orbitreku len uz nie tak casto ze kazdy den, ked budem stihat 😉 uplne som navnadena na chudnutie teraz, aj krstna sa ma pytala ci cvicim lebo ze som schudla 😵 😵 😵 som mame hovorila o tom cviceni tak mi uz aj sestra volala ze aj ona chce cvicit 😀

sisanka
17. aug 2012

@lypka tu sa hladaju partacky na chudnutie a ja neviem asi co tu robim 😀 ved vsetky take chuducke ste 😀 😀 😀 😀 a ja s mojimi 20timi kilami asi pojdem do inej skupiny 😀

lypka
17. aug 2012

@sisanka ja mám, ale len 155 cm, takže na svoju výšku mám dosť a to sa mi podarilo už dať 4 kg dole 😔

sisanka
17. aug 2012

@lypka no ja mam 164cm - cize kil mam na svoju vysku tiez pozehnane 😀 joooj keby sa aj mne uz podarilo schudnut...ale na cm asi chudnem lebo mi to vravia ludia ze som schudla...ale na vahu ani deko 😠

lypka
17. aug 2012

@sisanka cm sú dôležitejšie ako váha 🙂 aj tá pôjde časom dole, neboj nič 😉

dnika2
autor
18. aug 2012

no vcera som to dokazila ☹

sisanka
18. aug 2012

@dnika2 preco???

dnika2
autor
19. aug 2012

pojedla som somariny ale tak zajtra zacinam znova som si povedala zajtra zacinam aj z posilkou 😉 a ty si na tom ako?
@sisanka

dnika2
autor
19. aug 2012
henrieta16
19. aug 2012

@dnika2 😉

sisanka
21. aug 2012

@dnika2 ahoj tak ja nejako nemam chut vyjedat, ale v nedelu sme mali gulas a grilovali sme tak som si dala vselico len som tie moje casy nejako nedodrzala...inak celkom ok, odkedy veceriam tak sa citim omnoho lepsie a nemam chut na sladke 😀

puska99
29. aug 2012

@risolino vau toto je super.vyskusala som a urcite budem pokracovat 🙂

dnika2
autor
3. sep 2012

no ako ste na tom ja uz do posilky pravidelne bavi ma to len to jedlo no zajtra si idem uz naozaj povedat aj to jedlo musim a pojde to 😉

zuzanka21
10. sep 2012

🙂 Ahojte dievčence, ktoré ste z BA (bohužiaľ zatiaľ iba v ba) máte čas jednu hodinu do týždňa a chcete chudnúť tak mi napíšte 😉 Mám veľmi dobrú skúsenosť so skupinovým chudnutím Je to kurz zdravia, výživy a zdravého chudnutia, žiadne tabletky na chudnutie ak chcete vedieť viac tak IP Je to naozaj účinné ja som takto zhodila už 10kíl.
Alebo ak by ste chceli pribrať pár kíl a vyformovať si postavu tiež vám viem pomôcť

angelote26
17. sep 2012

ahojte, ja mam najlepsiu skusenost s chudnutim pri uprave stravy a zaradeni lahkeho ale pravidelneho pohybu. S upravou jedalnicka na mieru mi pomohli vo Svete zdravia, kde mi aj povedali, ktore potraviny pre mna nie su vhodne a nemala by som ich jest, lebo ma mozu brzdit v chudnuti. Ale inak papam takmer vsetko a hlavne pravidelne a co je dolezite, pijem veeeela vody a chudnem 🙂 takze urcite odporucam taketo chudnutie na mieru.

janiella1206
8. nov 2012

Ja by som chcela schudnut aspon 30kg kto sa prida?

lubkasofia
8. nov 2012

@janiella1206 ja 🙂

janiella1206
8. nov 2012

@lubkasofia tiez by si chcela schudnut 30kg?

lubkasofia
8. nov 2012

@janiella1206 no minimálne 🙂 ale stačilo by aj 25kg

novakova2000
27. nov 2012

@janiella1206
@lubkasofia no dievčence a už ste začali? čo ste včera zjedli za cely deň? no podme dajte 🙂

lubkasofia
27. nov 2012

@novakova2000 ja som zatial schudla 3kg, po piatej hodine už nejem,pijem čistu vodu a vysadila som pečivo...

novakova2000
27. nov 2012

@lubkasofia a od kedy si na tomto rezime? ok tak aj ja si dnes po 17*00 uz nedám 🙂 vodu pijem vzdy - sladké vody nepijem a pečivo vysadiť - dobrý nápad - nem lepšie iba nahradiť tmavým a menej toho?

lubkasofia
27. nov 2012

@novakova2000 už viac ako dva týždne, ked si nejake pečivo dám tak tmavé alebo špaldove 🙂

novakova2000
27. nov 2012

@lubkasofia dobre lubka tak ja sa od dnes pridávam k Tebe, po 17*00 nejem a pečivo ak tak len tmavé po tyzdni si budeme hlásiť výsledky ok? 🙂 a ak zavedieme niečo nové tak si napišeme - ja cvičit môcť teraz nemôžem bo som chorá takže len obmedzenie stravy môže byť a budeme si aj pisať čo všetko sme jedli či?