Hovorili vám po schudnutí, že vyzeráte horšie?
Ahojte, stretli ste sa s tým, že vám po schudnutí začali ľudia hovoriť, že vyzeráte horšie?
Podarilo sa mi zhodiť niekoľko kíl, cítim sa lepšie, mám viac energie a som spokojná. O to viac ma prekvapilo, keď mi viacerí ľudia začali hovoriť, že som bola krajšia predtým, že mám vpadnutú tvár alebo že vyzerám unavene, že mám viac vrások.
Úprimne neviem, čo si o tom myslieť. Či sú len zvyknutí na môj pôvodný vzhľad, alebo sa to naozaj stáva.
Máte s tým niekto skúsenosť? Ako ste tieto poznámky vnímali?
@anonym_autor áno, a to je aj pravda, ved sa pozrime na tučné ženy akú majú hladkú tvár bez vrások.
@bielasovicka To je síce pravda, že majú hladkú tvár, ale chudák 40-nička, alebo 50-nička vyzerá stále lepšie a mladšie ako tučná 40. Váha veľmi pridáva vek. Tučne ženy vyzerajú ako take tety a nepomôže im ani tuková výplň v tvári.
@anonym_autor áno, je to na niektorých ľuďoch veľmi vidieť.Zalezi aký máš typ tváre.napr.Gabika Marcinkova
Človek môže schudnúť k horšiemu ako to robí hladovkou. Peknú postavu nerobí redukcia hmotnosti ale hlavne svaly a šport. Preto by redukcia hmotnosti mala ísť v ruka v ruke so športom
@bielasovicka To je síce pravda, že majú hladkú tvár, ale chudák 40-nička, alebo 50-nička vyzerá stále lepšie a mladšie ako tučná 40. Váha veľmi pridáva vek. Tučne ženy vyzerajú ako take tety a nepomôže im ani tuková výplň v tvári.
@anonym_abccdd ale tiez typ sušienky pridáva vek
Takže nesúhlasím úplne
Pribratejsie vyzerajú ako tety ale vela vyschnutejsie viac ako babky, samozrejme nie všetky
Ale to nie ako v zlom ale moje pozorovanie
No ajtak je to každého vec
Je nas 5 sesternic. 3 sme normalna hmotnost a 2 mali cez 100kg. Jedna schudla do normy a ta druha este nabrala. Pri stretnuti nas ta 140kg zena zhodnotila, ze sme vsetky skarede a vraskave, len ona je pekna. No co ti poviem. Ludia su zli. Tes sa, ze sa ti podarilo schudnut a blbe reci neries.
Je nas 5 sesternic. 3 sme normalna hmotnost a 2 mali cez 100kg. Jedna schudla do normy a ta druha este nabrala. Pri stretnuti nas ta 140kg zena zhodnotila, ze sme vsetky skarede a vraskave, len ona je pekna. No co ti poviem. Ludia su zli. Tes sa, ze sa ti podarilo schudnut a blbe reci neries.
@anonym_49790c Zavist je svina😃
Ja som raz schudla z nízkej váhy na extra nízku a áno vyzerala som horšie, o dosť horšie. Teraz som pár kíl pribrala, stale som dosť chudá ale našťastie tvár mam späť a vyzerá to krajšie.
Lepšie chudá , zdravá aj keď s vráskami ako vypapaná tetula.Kila pridávajú vek.
Nerada anonymne ale tuto pouzijem. Ano. Ked som bola chuda stalo sa mi ze sa ma pytali ci som chora alebo ci sa niečo deje.
Tak ono to asi každý vníma inač-uhol pohladu.
@anonym_autor Schudla si zdravym rezimom alebo pomocou GLP-1? Ak si schudla rychlo, odburalo sa ti vela nielen tuku ale aj svalstva - na tvari to velmi vidiet. Preto sa odporuca len mierny deficit, vela bilekovin, radsej cvicit (lebo aj pri mierne obmedzenych zivinach vies byt v deficite)... nehovorim o elasticite koze - pri pomalom chudnuti ma viac casu sa dostat do formy.. bohuzial, aj ja som teraz pribrata a uz v 45 tke, musim ist na to pomalicky..
Bohužiaľ, niekto schudne aj v tvári a vrásky sa zvýraznia. Ale tiež si myslím, že radšej byť štíhla s vráskami, ako tučná bez. A je ozaj netaktné na to kohokoľvek upozorňovať. Mne sa tiež prepadli líca, keď som schudla, našťastie, ja mám vcelku dosť podkožného tuku na tvári, tak vrásky ma až tak netrápia. Kamoška to má opačne, ona má veľmi jemnú kožu, skoro žiaden podkožný tuk a tiež schudla a veru, vrásky sa zvyraznili. Ale ani ona by nemenila, človek sa proste cíti určite lepšie, keď je štíhly. A teda, hýbeme sa medzi normalnymi ľuďmi, lebo všetci si všimli, že sme obe schudli a chvalili nás. Nik nemal blbé komentáre o zostarnutej tvári, nechápem, kde sa vôbec berie v ľuďoch tá zákernosť, že neváhajú zraniť komentárom, by som sa vys..la na také priateľstvá.
Nerada anonymne ale tuto pouzijem. Ano. Ked som bola chuda stalo sa mi ze sa ma pytali ci som chora alebo ci sa niečo deje.
Tak ono to asi každý vníma inač-uhol pohladu.
@anonym_0143f9 stavim sa, ze sa ta na chorobu pytali len ti vypapkani. U nich kazdy pod 90 kil je vychudnuty a vyzera zle. Lebo oni so svojim tukom vyzeraju extra mlado.😝
@anonym_autor záleží ako chudneš. Ak si "len" schudla, ale nespevňovala, nejedla vyvážene, tak ten výsledný efekt naozaj nemusí byť valný. Mne sa to nestalo, ale mám dve kamarátky, ktoré to zobrali skôr hladovkami a nejakými "preparátmi" a vyzerajú hrozne. Jedna schudla až príliš, lezú jej kľúčne aj bedrové kosti a druhá síce dala kilá dole, ale strašne rýchlo a celá je taká nechutne povisnutá, v tvári zostarla najmenej o 10 rokov. Ale nikdy by mi nenapadlo komentovať to pred nimi. Sú dospelé, obe 40+, matky, mali by mať dosť rozumu na to, aby vedeli a videli, že toto nie je cesta... Ich vec.
@danielahamar Inak presne pre toto sa nikoho, kto vyrazne schudol, na to schudnutie nepytam, lebo za tym moze byt aj choroba. Kym s touto temou nezacne sam, vobec to neriesim.
@mandzula o mne sa šuškalo kade tade, ale nikto sa ma nespýtal priamo, až jednej som, že nie, nie som chorá😂, lebo nevedela ako sa to opýtať
@anonym_autor ano, pokial si schudla nejako markantne. Mali sme aj kolegyňu v praci, naozaj ošpatnela..
@anonym_49790c teraz si mi pripomenula jednu prihodu co sa mi stala roky dozadu. Mala som par kil navyse, mozno 72-73 ale ja som vysoka 178 takze ziadna obezita, len proste bez 5 kil by som vyzerala lepsie. A sestrina kolegyna ktora mala cez 100 kil mi davala rady ako mam zacat s dukanovou dietou lebo velmi dobre funguje a mala by som schudnut. Ja som vtedy naozaj nevedela ako reagovat 😃 Je to uz asi 15 rokov ale doteraz si to pamatam 😁 ludia su niekedy neuveritelni

Je to pravda, že vela ľuďom tie kilá ukážu iné nedostatky
Ako su vrasky,ochabnuta koža, prepadnutá tvár
Bohužiaľ niekedy je to horšie na vizuál
Ale dôležité či si ty spokojná