icon

Hovorili vám po schudnutí, že vyzeráte horšie?

Včera o 13:40

Ahojte, stretli ste sa s tým, že vám po schudnutí začali ľudia hovoriť, že vyzeráte horšie?

Podarilo sa mi zhodiť niekoľko kíl, cítim sa lepšie, mám viac energie a som spokojná. O to viac ma prekvapilo, keď mi viacerí ľudia začali hovoriť, že som bola krajšia predtým, že mám vpadnutú tvár alebo že vyzerám unavene, že mám viac vrások.

Úprimne neviem, čo si o tom myslieť. Či sú len zvyknutí na môj pôvodný vzhľad, alebo sa to naozaj stáva.

Máte s tým niekto skúsenosť? Ako ste tieto poznámky vnímali?

Strana
z2
anonym_3254f3
Včera o 13:43

@anonym_autor ale to je naozaj, že keď schudnes viac tak sa ti prepadne tvar a pokožka ktorá bola napnutá tak už nie je a je vidno každú jednu vrásku

simsalabim
Včera o 13:44

@anonym_autor mne nie. Ale schudla som na normalnu vahu. Nie som vychrtlik.

anonym_c240bd
Včera o 13:48

záleží z akej váhy schudneš.
schudla som z chudšej váhy na ešte chudšiu. ex vtedy povedal že vyzerám ako z koncentráku.

anonym_449aba
Včera o 13:48

Ja som schudla 20 kg a všetci ma chválili. Ale nevychudla som na kosť a kožu, len na normálnu postavu.

pe_mi
Včera o 13:51

Ja mám rada chudych ľudí , ja ťa chválim 😅
Mne vyjdú lícne kosti, keď schudnem, tak je to len plus
Ale stretla som sa s takými názormi, ľudia sme rôzni, niekto má radšej plnšie tvary a radšej aj baculatejšie , než aby mali veľmi chudú tvár, vyjdene vrásky

ivik4
Včera o 13:51

Nie sice mne ale mojej znamej ano a bohuzial je to pravda, nie je to len tak ze si to ludia vymyslaju. Vela krat po schudnuti vyzera tvar horsie aj starsie

zuzitko74
Včera o 13:56

Ono dosť záleží aj na tom, aký typ tváre máš. Sú ženy, ktoré aj štíhle, alebo chudé vyzerajú žensky jemne a krehko a sú ženy, ktoré po schudnutí pôsobia tvrdo až maskulínne.

mandzula
Včera o 14:01

Kasli na to, dolezite je, ako sa citis ty. Na vrasky nezomrel este nikto, na choroby z obezity mnohi.

minenkaa
Včera o 14:30

Ja sa už asi po miliónty krát na MK pytam,to kde žijete ,keď takýchto čudných ľudí mate v okoli

anonym_c41a7c
Včera o 14:38

Hneď som si spomenula na influencerku Niku V.

zuzubb007
Včera o 14:40

Áno veľa ľudí po schudnuti zostarne, tvár sa prepadne a vrásky vystúpia to je pravda, ak ti to vravia nebudú klamať, keď je telo tucnejsie všetko je vypnuté 😜, dôležité je ako sa cítiš ty, určite lepšie chudá ako obézna

mandzula
Včera o 14:42
@zuzubb007

Áno veľa ľudí po schudnuti zostarne, tvár sa prepadne a vrásky vystúpia to je pravda, ak ti to vravia nebudú klamať, keď je telo tucnejsie všetko je vypnuté 😜, dôležité je ako sa cítiš ty, určite lepšie chudá ako obézna

@zuzubb007 Klamat nemusia, ale cusat by mali😃 Ziadny rozumny clovek nebude taky primitivny, aby mal potrebu takto hodnotit.

anonym_bf3985
Včera o 14:45

tuk vypĺňa vrásky, možno preto ti to hovorili

veselo_neveselo
Včera o 14:47

@anonym_autor len su zvyknuti, ze mas baculatejsiu tvar. Bohuzial, vrasky menej vidno pri viac kilach.

Co este moze byt, je ze pri velkom deficite, dlhom, a narocnych aktivitach, je clovek v tvari vycerpany, unaveny, aj ked sa inak citi ok. Aj to moze hrat rolu.

anonym_abccdd
Včera o 14:52

Zvyknu na to poukazat hlavne tučni ludia. Zrejme sa citia lepsie, ked uz im sa nechce nieco so sebou robit.

anonym_f143e5
Včera o 14:56

Nedavno vyrazne schudla moja znama a bola som zhrozena, vyzera ovela starsie a ako chory clovek, je len kost a koza. Po 40tke uz vidno vrasky proste.

danielahamar
Včera o 15:08

Áno, vždy sa ma pýtajú, či som chorá, vyzerám brutál unavené🤣

mandzula
Včera o 15:10
@danielahamar

Áno, vždy sa ma pýtajú, či som chorá, vyzerám brutál unavené🤣

@danielahamar Inak presne pre toto sa nikoho, kto vyrazne schudol, na to schudnutie nepytam, lebo za tym moze byt aj choroba. Kym s touto temou nezacne sam, vobec to neriesim.

anonym_d3baee
Včera o 15:12

@anonym_autor vypadala som reálne horšie. Prepadnutia tvar, oči..😵‍💫

anonym_f50090
Včera o 15:17

Toto je taká otázka. 🤦🤦🤦Čo takto napísať z akej váhy na akú si schudla.

oskvarka
Včera o 15:17

@anonym_autor ano je určitý vek tak po 40-45 ke ale určite je to individuálne kedy schudnutie spôsobí naozaj tak že vrásky vidno viaca pokožka z napnutej je ochabnuta tým pádom na človeka to podoby ako by druhý zostarol...tak nechcela si pre druhých ale pre seba ...to že sa cítiš zdravšie a vitalnejsie je určite oveľa dôležitejšie aj keď samozrejme to zamrzí

anonym_615a2f
Včera o 15:27

Stáva sa, že žena ostarne aj o 10 rokov. Je to rôzne a asi aj záleží, či to bolo viac, menej , postupne , pomaly a so silovým tréningom. Nie som tučná a tiež mám ten názor. Ja som vlani schudla asi 5 kg a bola som prekvapená, akú mám unavenú tvár, vyzerala som nezdravo.. Teraz som ich nabrala naspäť a vyzerám opäť mladšie a zväčšili sa mi trochu aj prsia, čo si manžel všimol a teší ho to. 😀A áno, čím je žena mladšia, tým je ten efekt ostarnutia slabší, lebo pokožka je viac pružná.

anonym_3254f3
Včera o 15:28
@mandzula

@zuzubb007 Klamat nemusia, ale cusat by mali😃 Ziadny rozumny clovek nebude taky primitivny, aby mal potrebu takto hodnotit.

@mandzula prečo ? Keď sa opýtam kamosky ako vyzerám, chcem počuť pravdu, nestojím o cusanie

danica2711
Včera o 15:31
@mandzula

@mandzula ale niektorí, hlavne niektorÉ, ktorým sa schudnúť nepodarilo, to povedia s radosťou. Nezáleží na tom, či je to pravda

anonym_0e8712
Včera o 15:35

@anonym_autor ja vyzerám horšie v tvári, oveľa, ale už mám aj vek. Skoro 50. Ale nikto nemá komentáre, to si ani nedovolia. Ja som s tým ok, mladá a krásna a tučná som bola dlho.

elzu
Včera o 15:36

Vpadla tvar a vrásky te nezabijou, az ti bude 60, patologické BMI, tukový polštář v břiše ano.
Takze kasli na lidi, co povidaji, sama pises, ze se citis lepe. A ver mi, tvoje telo ti za to jednou podekuje! Fandim ti, nenech si svuj uspech znechutit ❤️

anonym_615a2f
Včera o 15:36
@danica2711

@mandzula ale niektorí, hlavne niektorÉ, ktorým sa schudnúť nepodarilo, to povedia s radosťou. Nezáleží na tom, či je to pravda

@danica2711 Mne sa to deje celý život. otázky, prečo som taká strašne chudá. trpela som preto hlavne v puberte komplexami, že vyzerám strašne.Mala som 45-47 kg Sranda je, že teraz som už pomaly na hornej hranici normálnej váhy-BMI - mám 65 kg , nosím 36,38 veľkosť, dokonca niečo aj 40 a stále sa nájdu v práci -tučnejšie tetky, čo ich dráždi, že som chudá a radi si rýpnu. Len teda ja som už rada, že vyzerám ako vyzerám a nemenila by som s nimi.

mandzula
Včera o 15:46
@anonym_3254f3

@mandzula prečo ? Keď sa opýtam kamosky ako vyzerám, chcem počuť pravdu, nestojím o cusanie

@anonym_3254f3 Autorka vsak nespomina, ze by sa pytala, o tej sa bavime.

anonym_19672f
Včera o 16:22

@anonym_autor áno, môžeš vyzerať po schudnuti horšie. Ak už nemáš 30 a nemáš vyslovene okrúhlu tvár. Ja mám tvár vyplnenú, na môj vkus až moc a schudnutie by mi len prospelo. Moja dcéra detto, tenká je jak palica, ale tvár má plnú.

bielasovicka
Včera o 16:39

@anonym_autor áno, a to je aj pravda, ved sa pozrime na tučné ženy akú majú hladkú tvár bez vrások.

Strana
z2