icon

Ide sa chudnúť od 14.1.2013

azuritkoovb
8. jan 2013

Kto sa pridá? od pondelka 14. 1. 2013 http://www.trask.sk/phprs/view.php?cisloclanku=... táto dieta pomohla mne ... za 2 týždne som zhodila 5 a pol kila ... kámoška viac ... bolo to síce asi pred pol rokom ... no od pondelka začínem znova ... lebo po Vianociach sa mi akosi zmenšila bunda ☹ 😀 😀
Kto sa pridá ???

Strana
z3
zuzanat
14. jan 2013

@azuritkoovb cvicila som este minuly rok Jillian, ale teraz ked chodim do roboty, som sa k tomu este nedokopala.vecer som unavena a uz ani nemam kde cvicit.. ☹

tremonti
14. jan 2013

No nemam slov ... Zjest na veceru jeden velky ananas???? Plny cukru? Na veceru?jasne ma v sebe latky ktore napomahaju metabolizmu ale na veceru?a cista mnamka je 20 dkg sunky a ovocie. Kludne ma ukamenujte ale efektivne chudnutie nevyzera takto.zdrava strava a cvicenie to je zaklad chudnutia.nie je zdrave schudnut 9 kil za dva tyzdne.
Mnoo prepacte ze som sa sem vmontovala ale nedalo mi...

artemis29
14. jan 2013

@tremonti máš úplnu pravdu, ovocie by sa malo jesť iba ráno a ak aj nejaké na večer, tak len máličko a určite nie celý ananás :D

sonia1501
16. jan 2013

ahojte, je vytvorena sukromna skupina, kde chudneme 13 dnovou dietou, ak niekto chce, nech mi napise a prida sa k nam.

zuzanat
16. jan 2013

@sonia1501 ta 13dnova dieta je ale ina ako tato, ci nie?

sonia1501
16. jan 2013

@zuzanat trosku ina urcite lebo sa konzumuje ine a kazde 3hodiny..

moon1979
16. jan 2013

@zuzanat ak si schudla len tak máličko tak môžeš byť rada, pretože je to väčšia pravdepodobnosť, že si schudla z tukov ... ak niekto schudne za týždeň aj 5kg tak tuky to určite nie sú, ale len voda, ktorá bola zadržaná v tele 🙂 ... takže toľko k tomu 🙂 z tukov nie je také jednoduché schudnúť extra rýchlo, kilá idú rýchlo dole len vtedy, ak sa telo zbaví zadržanej vody ...

martina1309
16. jan 2013

babuľky, tak ja sa pridávam k chudnutiu... Mám síce inú diétu, ale už to ide pomaličky dolu. Vypustila som celkom pečivo a čokoľvek z múky (teda koláče, cestoviny atď) a tiež nejedávam prílohy - teda ryžu a zemiaky. Stravovala som sa takto aj pred mojími tehotenstvami a bolo mi fajn. Teraz som sa za 7 rokov na materskej tak rozožrala (prepáčte za výraz), že to nemá obdobu. Mám teraz viac kg, ako keď som išla so synátorom na pôrod, teda celkovo o 20kg navyše oproti môjmu stavu pred tehu. Držím to od nového roka a zatiaľ som nezbadala, že by mi to chýbalo. Jem 5x denne, vypijem 2-3 litre čistej vody a kilečká ubúdajú. A vôbec necítim hlad!!!
Držím vám všetkým palce, aby ste do leta boli ako prútiky... 🙂 🙂 🙂

kacenka277
16. jan 2013

Akoze velmi dobrá dieta ale to upozornenie ze prehresok je katastrofa je absolutna pravda...po tejto diete som tak pribralaze konec ...

zuzanat
16. jan 2013

@moon1979 som prisla na to, ze mam dostat MS v tychto dnoch, tak mozno aj preto je ta vaha taka aka je, no uvidime neskor.

moon1979
16. jan 2013

@zuzanat
pred menzesom má telo tendenciu skôr zadržiavať tekutiny a je badať skôr váhový prírastok ako úbytok 🙂 ale schudla si a buď rada, že to ide pomaly ale postupne ... diéty čo slubujú extra rýchle schudnutie sú jednak klamlivé a jednak nezdravé, to ti potvrdí ktorýkolvek študovaný človek, čo sa špeciálne zaoberá výživou ... a nemusíš mať ani patričné vzdelanie aby si pochopila, že hladovať a obmedzovať veľa druhov potravín nie je ani z daleka prospešné pre organizmus ... telo si totižto pamätá a keď ho naučíš, že bude hladovať, tak si to zapamätá a keď dostane čo i len trošku jedla, tak si odloží, aby malo na horšie časy 🙂 telo proste neoklameš ... treba zvoliť správny spôsob redukcie hmotnosti a nie nezmyselné diéty, ktoré trápia nielen telo ale aj dušu, lebo psychicky ti určite nepridá ak budeš hladná a myslieť vkuse na to, že toto a toto nemôžem ... takže toľko 🙂

majuskaaa16
16. jan 2013

@sonia1501 ahoj, ja by som sa na tu 13 dnovu dietu dala, napisala by si mi v com to spociva? dakujem

dandy28
16. jan 2013

@sonia1501 Ahoj, v čom spočíva tá 13-dňovka, daj prosím vedieť. Ďakujem

sonia1501
17. jan 2013

@dandy28 @majuskaaa16 je to mliecna dieta, je sa kazde tri hodiny, mas dane na kazdy den v ktoru hodinu co, 2-3 litre vody, chudne sa 5-8kg.

zumamina
22. jan 2013

@artemis29 ananas tak ako aj grep su ovocie,ktore odburavaju tuky,takze podla mna je jedno,ci ho jes rano alebo vecer....

zumamina
24. jan 2013

baby a nemozem si dat o jednu kavu naviac????jedna denne mi nestaci ☹

zuzanat
24. jan 2013

@zumamina ja si davam dve kavy denne, obcas aj tri, proste ju potrebujem

zumamina
28. jan 2013

Tak dievcence...dnes sa ku Vam pripajam....ked som sa postavila rano na vahu a zistila,ze mam 79,8 kg tak mi prislo az zle....takze drze palce a o dva tyzdne(dufam,ze to zvladnem) sa ozvem 😉

azuritkoovb
autor
29. jan 2013

joooj babenky moje ... ako vám to ide??? ja som bola taká chorá ... ale už je lepšie ... tak koľko ste schudli? 😉

zumamina
31. jan 2013

baby,chcem sa spytat,ci na ten 6 den vecer si mozem spravit aj rybu....a dala by som si k tomu salat alebo uhorkovy salat... 😕

remr
2. feb 2013

ahojte tak ja 3 kg dole nic moc ale cm ubudli co som rada 🙂 takze pokracujem v diete celkom mi vyhovuje 😉

zuzanat
2. feb 2013

@zumamina mozes si spravit rybu...

@remr tak to je super, ja akosi nemam vysledky, co ma dost demotivuje a nemam ani chut pokracovat

remr
2. feb 2013

no ja aj zhresim ale hlavne ze nepriberam po porode dcery Misky som mala 90 kg a to som mala povodnu vahu 48 a dala so ich dole na 50 kg a teraz po synovi ked som mprisla s porodnice 80 kg a teraz mam 72 a to mesiac nekojim tak a maly ma tri mesiace tak duam ze v lete budem mat svoju 50-tku 🙂

zumamina
4. feb 2013

po tyzdni moja vaha je 76,9 kg......ale zacala som aj cvicit 😎

zumamina
6. feb 2013

ci mi verite alebo nie,som hladna ako vlk ☹ ani po tolkych dnoch sa mi nejako nechcel ten hlupacky zaludok stiahnut ☹ ☹ ☹

Strana
z3