Injekcie na chudnutie: Kde ich získať na východnom Slovensku?
Ahojte. Prosím bez súdenie poradiť lekára, ktorý bez problémov predpise injekcie na chudnutie a poradí ktoré sú naj. Váha 115kg, chodím 2-3x týždenne cvičiť so súkromnou trénerkou. Stravu neviem proste dodržať aj keď sa naozaj snažím. Potrebujem pomoc. Ďakujem za odpovede
@petrapetra1993 aj keď budeš mať injekcie tak musíš držať stavu. To nieje mavnutie čarovným prútikom. Schudneš len deficitom
@anonym_476404 predpokladám ale že liečivo mi nedovolí zjesť také množstvo jedla ako teraz. Možno na to nebude ani taka chuť?
@anonym_476404 predpokladám ale že liečivo mi nedovolí zjesť také množstvo jedla ako teraz. Možno na to nebude ani taka chuť?
@petrapetra1993 tak v prvom rade cho'd za svojim obvoďákom. mne naprklad moja obvoďáčka nič nepredpísala, ale urobila mi podrobné vyšetrenia a poslala ma na diabetológiu. Tam ďalšie vyšetrenia a potom mi okrem iného predpísali liečbu
Vykonikuj si tu Ozempic, je tu aj 20 tem o tom. 🐎
@petrapetra1993 To si fakt len myslíš... pochop, že keby to bolo fakt také ľahké, tak všade okolo teba vidíš samých švarcenegrov
Bez lekarskeho podrobneho vyšetrenia je podavanie ozempicu obrovský hazard zo životom.A navyše na čiernom trhu sa kúpiť da ale v prípade že ak sa niečo stane tak to bude vyšetrovať kriminalna policia. A bez vyšetreni TI len tak niekto neda injekcie na chudnutie že TY chceš.To že chceš je jedna vec a to že TI to napíše lekár je vec druha. Nijaký lekár si ťa na svedomie nevezme.Treba sa hybať.To nie je len tak dostanem ozempic pichnem si injekciu a idem sa najesť bez pohybu take ešte nefungovalo. Mne ja mám cukrovku dala ozempic a takmer ma zabil.Takže nie nie je to vhodne pre každeho.Môjho znameho žena po tom čo schudla a prestala ho brať tak váhu ma aku mala predtým. Tak neschudla.To nie je pravidlom schudnuť.
@petrapetra1993 ked nevies stravu dodrzat resp. zmenit stravovaci zivotny styl tak nikdy neschudnes , vsetko mimo toho je cesta do pekiel
https://www.linkaobezity.sk/ambulancie/ Ak nechce napisat liek obvodny lekar, lekwri z tohto linku pomozu...
A keď prestanete brat injekcie tak čo?zas sa len vyzeries na 115kg
Vykonikuj si tu Ozempic, je tu aj 20 tem o tom. 🐎
@anonym_7dcc18 ozempic nie je na chudnutie
@petrapetra1993 Chceš sa dobrovoľne zabiť? Budeš doživotne kombinovať nezdravý životný štýl s injekciami?
Vyhľadaj odborníka na zdravú výživu, psychológa, terapeuta,..
Bože,ľudia....keď ste neboli nikdy obézni, nikdy nepochopite ten bludný kruh,v ktorom človek je,čo sa týka jedla a zúfalstva....mala som 124kg a až keď som začala chudnúť s Mounjarom som dostala toľko sily a motivácie na zmenu stravy a života....Aktuálne mam úplne zmenený jedálniček, hlavu,úplne inak premýšľam nad jedlom,čo a ako skombinovať a neprejedat sa.Poctivo píšem kalorické tabuľky.Mam 71kg aktuálne. Držím palce,aby si nasla lekára 🙂
Bože,ľudia....keď ste neboli nikdy obézni, nikdy nepochopite ten bludný kruh,v ktorom človek je,čo sa týka jedla a zúfalstva....mala som 124kg a až keď som začala chudnúť s Mounjarom som dostala toľko sily a motivácie na zmenu stravy a života....Aktuálne mam úplne zmenený jedálniček, hlavu,úplne inak premýšľam nad jedlom,čo a ako skombinovať a neprejedat sa.Poctivo píšem kalorické tabuľky.Mam 71kg aktuálne. Držím palce,aby si nasla lekára 🙂
@anonym_d0b0e6 no a to sa dá aj bez injekcií.clovek musí chcieť a nie sa len vyhovarat
@anonym_d0b0e6 nebala si sa a nebolo ti nic z 💉?
@anonym_d0b0e6 nebala si sa a nebolo ti nic z 💉?
@anonym_7dcc18 Nie,absolútne som sa nebala a nemala som žiadne vedľajšie účinky. Bolo to moje najlepšie rozhodnutie a najlepšie investované peniaze 🙂
@petrapetra1993 Chceš sa dobrovoľne zabiť? Budeš doživotne kombinovať nezdravý životný štýl s injekciami?
Vyhľadaj odborníka na zdravú výživu, psychológa, terapeuta,..
@abbey1 ako vieš že to chce kombinovať? možno práve tie injekcie jej pomôžu v zmene životného štýlu.
@petrapetra1993 Ak si sa dostala na 115kg a nedokazes jest ako normalny zdravy clovek, tak potrebujes terapie, nie ozempic. Ak sa ti aj podari schudnut, do roka si naspat v bludnom kruhu. Nechapem, ze to niekto dokaze nechat zajst tak daleko. Nezastavilo ta ked si mala uz 90? Nechapem fakt
@fidorka7 Ako jej tie injekcie pomôžu upraviť jedálniček? Sama píše, že stravu upraviť nedokáže, nevie, nechce.
@abbey1 asi tak, že tlmia chuť do jedla a tým že nemá vlčí hlad, jej umožnia postupne nabehnúť na správne a zdravé stravovanie???? Evidentne o tom nič nevieš.. To je mimochodom aj podmienka popri liečne - zmeniť spôsob stravovania, inak to nemá zmysel.
@anonym_d0b0e6 prosím ťa,kto ti ich predpísal? Ďakujem krásne za info
@petrapetra1993 ano , jednoducho si nasytena z maleho mnozstva a nemas furt potrebu rozmyslat nad jedlom -ako som mala ja ...cize deficit dodrzujes a netrapis sa ...schudla som za 3 mesiace 12 kg a vysadila som , davala som si len 0.25 a posledne 2 krat 0.5 uz len cvicim a ten stiahnutejsi zaludok mi ostal zatial ...zjem o nieco viac , ale to je tym , ze cvicim ...z vacsej vahy pojde ten ubytok dole rychlejsie, len si dat pozor, aby si to neprehnala ...lebo niektore tie ozempic baby to hrotia do hrozneho extremu
@abbey1 asi tak, že tlmia chuť do jedla a tým že nemá vlčí hlad, jej umožnia postupne nabehnúť na správne a zdravé stravovanie???? Evidentne o tom nič nevieš.. To je mimochodom aj podmienka popri liečne - zmeniť spôsob stravovania, inak to nemá zmysel.
@fidorka7 Áno, áno, nikto o tom nič nevie. Jasné, že je podmienka upraviť stravu pri každom chudnutí. Pohyb a strava.

@petrapetra1993 aj keď budeš mať injekcie tak musíš držať stavu. To nieje mavnutie čarovným prútikom. Schudneš len deficitom