Išli by ste cvičiť, aj keď vás to nebaví?
Nemám u nás veľmi kamarátky a chcela by som, ale akosi nemám príležitosť sa s niekým skamarátiť..teraz sa bude u nás cvičiť.príležitosť sa s niekým spoznať spriatrleliť by tu bola.len mňa nebaví cvičenie.som aj chudá.nechcem zhodiť, skôr pribrať.väčšinou čo tam idú ženy tak chcú zhodiť, môžno niektoré trochu vypadnúť zo stereotypu.
Ak chces cvicit chod aj sama, nic na tom nie je.
@domkakvet cvičit ma veľmi neláka.skôr si tam nájsť ksmamarátku
Aj to sa tam da.
Ja nechodim, lebo ma to nebavi. Nahradzam rychlou chodzou v terene. Nieco treba robit, aby telo zilo, ale nie to, co ho nebavi.
Ale, ak hladas kamaratku, tak sa ptemoz a chod
Keď hľadáš kamarátky, tak treba chodiť na takéto skupinové aktivity. A chudá postava nie je automaticky pekná, niečo o tom sama viem 😅 takže spevniť telo je ďalší bonus. Ja by som šla vyskúšať dva-tri krát, ak by ťa to ani potom nebavilo, tak by som to nechala tak.
@thoughtfulweirdo ja nie som chudá v zmysle, že až vychudnutá to nie, ale spevniť telo by nezaškodilo.
Cvičím, resp. behám (momentálne iba rýchla chôdza) pravidelne, aj keď ma to fakt nebaví - 4 až 6 krát týždenne, cca 8-10 km.am to zaradene do dennej rutiny, robím to preto, lebo to má pre mňa perfektný fyzický aj psychický benefit.
Chodím hneď ráno, proste správny návyk.
Musíš skúšať co ta baví, ja neznášam skupinové cvičenia a s trenerom, ale milujem cvičiť sama s vahami len slúchadlá v usiach. Kamošky zas milujú skupinovky, každý je iný a aj keď sa ti nechce, každému sa niekedy nechce, keď si na to zvyknes, telo si zvykne a bude mu to chýbať a zacnes sa časom tešiť . Len musíš vyskúšať co ta baví a aj keď si chudá môžeš tvarovať a trosku nabrať svaly. 3x krát do týždňa je na začiatku akurat
Podla mna ak ta to nebavi, tak na tom cviceni ani nevydrzis. Pojdes parkrat a viac nie. Najdi si nejaku zalubu - rucne prace, umenie, spev a pod a zapis sa na kurz, ktory ta bude bavit. Je ovela pravdepodobnejsie, ze si tam najdes kamosky. Podla mna na cviceni s dokonalou postavou budes ako trn v oku pre tie, ktore tam pridu schudnut
Môžeš cvičiť na to aby si pribrala svalovú hmotu, tá je lepšia ako samotný tuk (ale neboj sa ani toho).
Budeš zdravšia, menej unavená a silnejšia vo všetkých ohľadoch.
Čo sa motivácie kamarátok týka, nie je zlá. Skús sa cez to prekúsnuť aspoň mesiac, vytvoriť si okolo toho záľuby alebo veci čo ťa bavia, pripravovať si pred cvičením obľúbené jedlo a smoothies ktoré ti chutia a uisti sa že si ich pripravuješ len v spojitosti s cvičením. Ako odmenu po mesiaci si kúp oblečenie na cvičenie ktoré sa ti páči a máš motiváciu na to aby si ho využila a niekam nosila - do posilky. Ľudia sú viac nastavení na motivovanie akoby sa zdalo.
Držím palce!!
cvici sa aj pre silu a kondiciu. pre to hlavne cvicim ja, plus proti celulitide, na spevnenie pokozky, lepsiu naladu…. a dalsie a dalsie dobre dovody….
Ja by som nesla, lebo cvicenie neznasas a sance su vysoke ze tam stretnes zeny ktore nie su spokojne zo svojim telom a kedze ty mas telo pekne a si s nim spokojna nebudete si rozumiet. Ale vzdy je sanca ze tam bude zena ktora je tam presne z dovodu ako ty, ze si len chce najst kamosku. Skus.
Aby si nebola prekvapena. Ja som tak bola zo parkrat a mozem ti povedat, ze nic z toho nebolo. Zeny ako prisli, tak odisli, ani clovek nic nestihol. Kedze islo o "nenamahavu" aktivitu, tak nebolo treba sa ani prezliect, osprchovat. Hodili na seba bundy, pozdravili a zmizli. Horko tazko sme stihli prehodit par slov. Rozpravali sa medzi sebou iba tie, co aj spolu prisli, uz ako kamaratky.
Mala som pocit, ze kazda jedna to berie, ako moznost na chvilu vypadnut z domu, pretiahnut kosti a uz zase rychlo za povinnostami. Neviem, mozno som mala smolu, alebo som si vybrala zly kurz.

Ja som chodila sama a to, že sú tam sestry neznamená, že sa s Tebou nebudú baviť. Neboj sa toho.