Je 5 kg za 5 mesiacov
Podarilo sa mi schudnúť 5 kíl za 5 mesiacov. Nie je to málo?
Gratulujem, je to super vysledok .. zdravé chudnutie je od 0,5-1 kg ta mesiac..takéto chudnutie je udržateľne a nenabehne jojo efekt.. takze super, len tak dalej
Tak ste ma potešili🙂človek by chcel výsledky ideálne hneď a nebudem klamať, myslela som si, že po 5 mesiacoch už bude váha niekde inde, nevadí pokračujem s trpezlivosťou a zdravo ďalej 🙂
Ahoj, daj návod! 5 kg by mi stačilo dať dole, ale nič!
Zo začiatku idú kilá ťažšie dolu. Pokračuj v tom, čo robíš, Ďalšie pôjdu rýchlejšie.
Ale nie je zdravé schudnúť naraz viac kíl. Hlavne ich nenabrať späť.
Ahoj, daj návod! 5 kg by mi stačilo dať dole, ale nič!
@ika02 kde začať..s pohybom som sa nikdy nekamarátila, cvičenie som neznášala, no od Nového roka som sa zaťala a začala som cvičiť tri/štyrikrat do týždňa...trochu som upravila stravu ale stále si dám aj pizzu, aj všetko čo mám rada okrem bieleho pečiva, to len výnimočne keď je nejaká oslava a to isté so sladkosťami..inak papám všetko, len sa snažím nahradiť nezdravé zdravšími alternatívami..cvičím len doma..kardio už milujem a neviem si bez toho predstaviť týždeň 😁ale na silový tréning si zatiaľ len zvykám..sama sa stále iba učím, tak neviem ako viac by som zatiaľ poradila..treba len zotrvať a keď sa z cvičenia stane zvyk si za vodou..v januári mi bolo do plaču keď som mala cvičiť😁teraz mi je do plaču keď deň, dva necvicim 🙂
Ďakujem, mám sedavú prácu, psychicky náročnú, doma 2 puberťáci, tak večer som unavená na smrť a neviem sa dokopať k cvičeniu. Fakt musiiiiiim začať. Držme si palce!
Ďakujem, mám sedavú prácu, psychicky náročnú, doma 2 puberťáci, tak večer som unavená na smrť a neviem sa dokopať k cvičeniu. Fakt musiiiiiim začať. Držme si palce!
@ika02 napodobne😁sedavé zamestnanie, psychicky náročné, tiež deti a domácnosť 😁cvičím po večeroch..všetko sa dá keď sa chce a držím palce🙂ten pocit stojí za to❤️
ak cvicis, tak okrem toho ze si schudla, si nabrala aj svalstvo a to je casto krat tazsie ako tuk, takze kludne si mohla schudnut aj 10 kg ale nabrala si 5 kkg svalstva ...
Gratulujem, je to super vysledok .. zdravé chudnutie je od 0,5-1 kg ta mesiac..takéto chudnutie je udržateľne a nenabehne jojo efekt.. takze super, len tak dalej
@pl2y nie vždy to tak je, ja som schudla 25kg za 5 mes a už je to 2 roky (syn má 2,5) čo mám a váhu mám stále rovnakú, váhu si držím žiadny jojo nenastal. 3x v tyzdni svalovy tréning.
Podla toho akym stylom chudnes
Ja som schudla za 6mes 25kg
Podla toho akym stylom chudnes
Ja som schudla za 6mes 25kg
@taktotedanie gratulujem, krásne číslo...ja som začala chudnúť pri váhe 65 kg
ak cvicis, tak okrem toho ze si schudla, si nabrala aj svalstvo a to je casto krat tazsie ako tuk, takze kludne si mohla schudnut aj 10 kg ale nabrala si 5 kkg svalstva ...
@sfinks ďakujem 🙂to sa dobre číta..
@ika02 pri psychicky náročnej práci a deťoch neni nič lepšie ako na chvíľu vypadnúť vypnúť hlavu a riešiť len to, koľko sérii ideš cvičiť, prípadne sa len sústrediť na správne dýchanie.. neskutočný mentálny relax, naozaj odporúčam aj keby si mala napr ísť odbehnúť len 1-2km v úplnom jemnom pokluse 🙂 prídeš taká pokojná domov, že sa nebudeš spoznávať
@ika02 pri psychicky náročnej práci a deťoch neni nič lepšie ako na chvíľu vypadnúť vypnúť hlavu a riešiť len to, koľko sérii ideš cvičiť, prípadne sa len sústrediť na správne dýchanie.. neskutočný mentálny relax, naozaj odporúčam aj keby si mala napr ísť odbehnúť len 1-2km v úplnom jemnom pokluse 🙂 prídeš taká pokojná domov, že sa nebudeš spoznávať
@denkabemommy ahoj, budem robiť hocičo, len nie behať. Už na ZŠ som si každý dlhší beh odchodila. Mám nejaké “chrobačné” pľúca🤪. Keď som mala psíka, každý deň som prešla 20-25 tisíc krokov a to bolo fajn, aj to bolo vidieť. Nie som tučná (57-58 kg, 170cm), ale nejaký tuk navyše pribudol a hlavne sa objavila celulitída, ktorú som nikdy nemala. 😟
Ja chcem poslednych 5kg dole a nejde to ani za svet 😂
@denkabemommy ahoj, budem robiť hocičo, len nie behať. Už na ZŠ som si každý dlhší beh odchodila. Mám nejaké “chrobačné” pľúca🤪. Keď som mala psíka, každý deň som prešla 20-25 tisíc krokov a to bolo fajn, aj to bolo vidieť. Nie som tučná (57-58 kg, 170cm), ale nejaký tuk navyše pribudol a hlavne sa objavila celulitída, ktorú som nikdy nemala. 😟
@ika02 😂 ja som si tiež myslela, že nikdy behať nebudem. Nikdy som k tomu nemala vzťah a na strednej som si našla vždy výhovorku, prečo behať nemôžem a teraz posledné 2 mesiace som sa rozhodla behávať, v pohode ubehnem aj vyše 10km už 😅
Záleží aj z akej váhy sa chudne, ak si schudla zo 65 na 60 tak super ak zo 140 na 135 tak je to málo. Každopádne udrz si stravovanie a životný štýl a parada 🙂
@ika02 za takú váhu by som vraždila, tiež mám 170 ale o 15 kíl viac
Ja to isté. Neda sa mi schudnúť za mesiac viac nez kilo. Isla som zo 65 na 60. Som nízka, takže potrebujem sa dostať na 55 kil. Strava upravená, 3x do týždňa behám.
Ja to isté. Neda sa mi schudnúť za mesiac viac nez kilo. Isla som zo 65 na 60. Som nízka, takže potrebujem sa dostať na 55 kil. Strava upravená, 3x do týždňa behám.
@janusa86 neboj, rozbehne sa to🙂 skús tiež pridať silový tréning.. má veľké výhody..skús ubrať pár minút z behu a pridaj aj silový, kľudne z pohodlia domova..ja som vďačná aj za tých 5 kg ale tiež by som ešte aspoň 3 kilá dole uvítala.. držím palce🙂

nie