icon

Je 70 kg pri výške 173 cm ideálna hmotnosť?

21. mar 2025

Je 70kg na 173cm veľa?

Strana
z3
araavdva
21. mar 2025

Podľa toho či ti to vyhovuje.
Čo ti pomôže keď ti teraz xy komentárov napisu že je to veľa alebo naopak že je to ok.
Každý máme iné preferencie, každý sa inak cítime s takými a takými kilami.

vanilkovazmrzka
21. mar 2025

Podla mna vela

januska12323
21. mar 2025

U mňa by to bolo veľa ale každý má inú postavu, nedá sa všeobecne povedať.

janai1
21. mar 2025

Tieto témy zakladajú admini a len menia kg a cm? Či čo sa tu roztrhlo vrece s tým?
Cítiš sa tlstá? Tak si. Nepomôže ti, že ti tu niekto napíše, že je to ok.

A len tak mimochodom, aj keď sa to stále opakuje, inak vyzerá 70kg tuku a inak 70kg na vyšportovanej postave

salamistka
21. mar 2025

to je naozaj veľmi individuálne...ale podľa mňa nie je to veľa

sweet20
21. mar 2025

Ukaz fotku... ja mam 180 a neviem si predstavit aby som mala menej ako 80 kg.. ideal tak 80-83 u mna... uz by som vyzerala ako vychrtlina a necitila by som sa dobre... ak sa citis dobre tak nie je o com

pl2y
21. mar 2025

Ja mám 173 cm😀a pre mna to bolo veľa..záleží aj od stavby tela..podľa mna 63-65 je taký ideal..snáď sa na to dostanem po druhom tehotenstve😀..inak raz som čítala, že idealna váha je u žien výška mínus 110 a u mužov výška mínus 100😀a keď sa nad tym zamyslim, tak to celkom aj sedi u väčšiny 😀akurat, keď je chlap svalnatejší, tak ten ma viac kil😀

la_dolce_vita
21. mar 2025

A vek? Pri mladej slecne uz relativne dost, u zrelej zeny v menopauze v pohode. Vlastna skusenost.

klara351
21. mar 2025

Závisí od toho, z čoho sa tých 70 kíl skladá. Ja mám 168 cm, hýbem sa s váhou medzi 68-70. Niektoré by mi ti boli schopné napísat, že je to velmi veľa, ale nosím oblečenie do veľkosti 38, mám pod 20% tuku, podľa posledného váženia. Takže môže to byť 70 kíl tuku, ale aj svalov.

procrastique
21. mar 2025

Veľa určite

stanulienkat
21. mar 2025

Vela. 60 kil by ti stacilo. Neviem si predstavit, ze by som mala o 15 kil viac.

la_dolce_vita
21. mar 2025

Inak mne od kedy namerali nadbytok svalov a tuky v norme, tak uz nepozeram tak kriticky na cislo na vahe. Ano, vazila som zamlada menej, ale necvicila silovo.

sense
21. mar 2025

Pozri ja som sa pri výške 172 CM a 70-72kg cítila dobre. Veľa som cvičila takže ako v každej téme záleží ako sa cítiš a ku stavbu tela mas. Takisto aký máš podiel tuku a svalov. Podľa BMI pomer výška váha si v norme.
A ešte jedna vec pre Janku budeš už pomaly obézna, pre Berku budes super a Dore to bude jedno
Plus ako v každej podobnej téme jedna foto, tak sa porovnaj či si viac tá vľavo alebo tá vpravo

13uzivatelka11
21. mar 2025

Jasne ze to asi nie je 70kg svalov, to by sa tu asi nepýtala 🙂
Takže podľa mňa áno, ideálna váha to nie je, ale nie je to ani žiadny extrém, čo by sa nedal miernou úpravou stravy a trochou pobyhu ľahko upraviť. Ani tu netreba žiadne drastické zmeny podľa mňa, ak sa na to necítis

jankalukasova
21. mar 2025

Mám o 1 CM viac a áno pre mňa by to bolo veľa. Mám o 12kg menej.

midka
21. mar 2025

@la_dolce_vita
@klara351 akým spôsobom merali, lebo merania na základe odporu voči . sú dosť nepresne, väčšinou len komerčná zalezitost

la_dolce_vita
21. mar 2025

@midka moze byt, beriem to s rezervou samozrejme.

la_dolce_vita
21. mar 2025

70 kg zeny

mischy00
21. mar 2025

Mam 170 cm a 72kg.....ale ja cvičím, takže mojich 72 kg je reálne 62-65kg ženy, čo necvici

7miriam77
21. mar 2025

Ja mám 172 CM a rovných 60 kg. Keď som mala v minulosti 68, necítila som sa dobre...teraz sa už cítim ok

cukroska
21. mar 2025

Za mňa v pohode úplne. Záleží ako sa cítiš ty.Aj od postavy. Nejde vôbec o váhu.

bielasovicka
21. mar 2025

Áno, je to v poriadku. Každému je ideálna hmotnosť taka, aku chce mať. Ja sa nepýtam nikoho, či sa mu páči moja hmotnosť. No ešteže co... 😄

mandzula
21. mar 2025

V takycho diskusiach rada pouzivam fotku svojej trenerky. Vaha vyssia ako ty, vyska cca rovnaka. Je to malo, je to vela? Nech kazdy posudi sam. Chapem, ze nie kazdemu sa to musi pacit, pre mna je top.

zuzubb007
21. mar 2025

@mandzula každý má inú mieru, áno za mňa je to veľa nožiská má ako zápasník aj tie ruky, nie vždy svaly sú krasne, jedine to brucho je perfekt ináč nechcela by som takú postavu, a najnechutnejší je ten medzinožný zárez, ale v podstate najdôležitejšie je ako sa cíti sám človek, čiže keď je niekto v poho z 50 kilami alebo 80 timi je to jeho vec

mandzula
21. mar 2025

@zuzubb007 to je v poriadku, fotka sluzi na ilustraciu, ako moze vyzerat 70+. Vzdy sa da najst nieco medzi nou a 70 kg, ktore tvori tuk.
A, jasne, koment na zarez musi byt, presne o nom je tato diskusia.

bielasovicka
21. mar 2025

To V medzi nohami 🤦🏼‍♀️no coment

mischy00
21. mar 2025

@mandzula za mňa TOP postava😍....ale ja cvičím a teda mám inú optiku. A viem, co všetko je za tým 🙂

mandzula
21. mar 2025

@mischy00 presne tak, ten, kto cvici, vie, kolko je za tym prace. Ale uplne chapem aj tych, ktorym to nesedi.

queendixie
21. mar 2025

@sweet20 to si robis srandu? ja mam okolo 178 cm a cca tolko kg ako ty popisujes za ideal a citim sa ako vyžrata jaternica, brucho obrovske, stehna obrovske, podbradok, chudnem samozrejme, nevedela by som si predstavit aby som sa pri takej vahe citila dobre :D ja som sa najlepsie citila pri 58-60 max...a nie na 80 kg nemozes byt vysportovana ze len svaly, moj brat cvici a venuje sa tomu kazdy dena ma ledva 82kg vysportovana postava a je to muz

mischy00
Autor odpoveď zmazal
Strana
z3