Je 70 kg pri výške 173 cm ideálna hmotnosť?
Je 70kg na 173cm veľa?
No podľa mňa trosku veľa, mám 171cm a váhu 60
Ja mam 169 cm, 59 kg a som tucna. Obvod pasa mam 78cm. Musim schudnut 5 kg
Ja mam o 3 cm menej a 2 kg menej a obvod pása mam 73, BMI mam v norme a kondicne som na tom tiež ok. Pre niekoho by som bola tlstá, podľa doktora mam váhu aj postavu v pohode
Autorka tieto otázky sú vždy zbytočné, každá s síce vyzerá s rovnakými kg inak, ale hlavne každá má inú mierku čo je málo/veľa a ako by chcela vyzerať. Preto sa netreba porovnávať s inými vo váhe.
Mám 164 takže ti to vôbec nepomôže, ale neviem si predstaviť mat niekedy v živote nad 55kg. Ak mam obdobia že sa vyjem niečo nad 50kg, tak som pribratá... Ale mne sa páčia štíhle ženy a stihla postava. Veľkosť M je za mňa už veľká, pre inú úplne bežná... Takže porovnavanie je úplne odveci.
@aaadkaaa tučná ani náhodou nie si. Máš úplne normálnu štíhlu postavu.
@qwert87 ha, tipla by som ti tak maximalne 57 🙂
@janulka1802 vidis, a pritom tam je 8 kil "nadvaha" podla idealnej vahy 🙂

Ja by som sa tymto vobec ale vobec neriadila ja mam pri 167 cm 81.5 kg ano je to nadvaha podla tabuliek aj podla mna ale napriklad ked to niekomu poviem nijto mi neveri ze vazim tolko kym sa nepostavim na vahu ani doktorka....samozrejme pracujem na tom aby som tolko nemala po tretom porode mi tak zostalo a uz vekom tak nespaluje ide hlavne o to ako sa citis ja sa citim zle ale osobne vaha mi tak nevadi ako konfekcia mam vrch 36/38 a spodok 40/42 lebo boky 🤦 ...chcem sa vratit zase k svojej 38 mne osobne sa tvoje udaje nezdaju vela 🤷