icon

Je dobré vážiť sa každý deň?

eli263
25. sep 2023
Používateľ eli263 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od eli263.

Ahojte neviem či je tu taká téma alebo nie chcem sa spýtať je dobré sa vážiť každý deň na váhe? A sledovať svoju váhu? ďakujem za každú odpoveď

Strana
z2
eli263
autor
25. sep 2023
Používateľ eli263 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od eli263.

@melynda veď aj mňa to stresuje a mám z toho nervy depku neviem čo mám robiť

jana_vaj
25. sep 2023

Niekomu to pomáha, ale mňa to vytáča, stresuje, keď sa váha nehýbe a hlavne dokáže ma to zdeptať počas menzesu, vtedy proste tie čísla, čo mi skáču, to je niečo neskutočné. Takže radšej sa len raz za mesiac.

sovica
25. sep 2023

@eli263 Píšeš, že Ťa to každodenné váženie stresuje, máš z toho depku, nevieš, čo máš robiť... Tak sa jednoducho prestaň vážiť každý deň. K čomu to je dobré? Však tá váha Ti skáče aj počas dňa, podľa toho, čo a koľko zješ, vypiješ, koľko máš fyzickej aktivity, koľko vypotíš, či telo zadržiava vodu, PMS, menštruácia, stres atď. Píšem Ti to ešte raz - váhu máš normálnu, podľa mňa miernu nadváhu, takže Ty priberať naozaj nemusíš. Chudá nie si. A nerozumiem, prečo Ťa vytáča do vývrtky, keď sa váha pohybuje počas mesiaca +- 1-2kg. Však to je úplne normálne. Proste sa prestaň toľko pozorovať. Najlepšie bude, ak tú váhu vyhodíš von oknom.
Mimochodom, nemôžeš sem hodiť foto svojej postavy (bez tváre)? Nech teda zhodnotíme, či naozaj musíš pribrať. Podľa toho, aké miery si uviedla v minulej diskusii, si to nemyslím.

Strana
z2