icon

Je moja strava na chudnutie dostatočne zdravá?

lenja1998
17. mar 2024

Ahojte snažím sa zdravo stravovať a schudnut čo hovoríte na moju stravu

Je moja strava na chudnutie dostatočne zdravá?Je moja strava na chudnutie dostatočne zdravá?Je moja strava na chudnutie dostatočne zdravá?Je moja strava na chudnutie dostatočne zdravá?Je moja strava na chudnutie dostatočne zdravá?Je moja strava na chudnutie dostatočne zdravá?Je moja strava na chudnutie dostatočne zdravá?Je moja strava na chudnutie dostatočne zdravá?Je moja strava na chudnutie dostatočne zdravá?Je moja strava na chudnutie dostatočne zdravá?Je moja strava na chudnutie dostatočne zdravá?Je moja strava na chudnutie dostatočne zdravá?Je moja strava na chudnutie dostatočne zdravá?Je moja strava na chudnutie dostatočne zdravá?Je moja strava na chudnutie dostatočne zdravá?Je moja strava na chudnutie dostatočne zdravá?Je moja strava na chudnutie dostatočne zdravá?Je moja strava na chudnutie dostatočne zdravá?Je moja strava na chudnutie dostatočne zdravá?Je moja strava na chudnutie dostatočne zdravá?Je moja strava na chudnutie dostatočne zdravá?Je moja strava na chudnutie dostatočne zdravá?Je moja strava na chudnutie dostatočne zdravá?Je moja strava na chudnutie dostatočne zdravá?Je moja strava na chudnutie dostatočne zdravá?
Strana
z2
deti95060810
17. mar 2024

porcie ako pre drevorubača...

lenja1998
autor
17. mar 2024

@petracandle áno cvičím doma a mam celkom dosť pohybu

lenja1998
autor
17. mar 2024

@simsalabim to ti verím 😀mam ho viac hore to tetovanie tak pod mikinov nevidno😀

lenja1998
autor
17. mar 2024

@mabenn vyzerá dobre 😀budem mať aspoň inšpiráciu na olovrant a desiatu keď budem hladna😀

lenja1998
autor
17. mar 2024

@gabika0825 áno mám výši výdaj ako prijem a ešte plus aj telo niečo pali😀

annamarin
17. mar 2024

Pekna strava. Mne zas pridu niektore porcie male. 😂 Tak každy to má inak asi. Ale je pravda ze väčšinou jem len 2-3x do dna nieco vacsie.

annamarin
17. mar 2024

Ale vyzera to výborné 😂 az som vyhladla jak na to pozeram

domi2425
17. mar 2024

@lucia13022023 nic nie je zle na zemiakoch 😆mas pravdu.. boja sa ich hlavne ludia v nizkosacharidovych dietach a taki ktorym sa tazko dosahuje vyssi vydaj ako prijem, vtedy sa zameriava na velmi nizky prijem sacharidov alebo uplne vylucenie z jedalnicka preto su zemiaky takym strasiakom

osky
18. mar 2024

Ten kto vymyslel ten mytus ze extrudovane chlebiky su dietne,by si zasluzil minimaöne po holej..
Pozri di nejske videa/margit dlimakova,igor bukovsky.../,nieco si o strave nastuduj
A hlavne
Stiahni si kaloricke tabulky
Super vec pri vjudnuti
Naozaj

martinka13
18. mar 2024

Zloženie vyzerá byt ok. Ale tie porcie sú obrovské. Pokiaľ ale chudneš, tak to máš zrejme dobre nastavené

7miriam77
18. mar 2024

@lenja1998 držím palce, ja som v 20 rokoch mala 75 kg, prešla som na zdravšiu stravu, a behala som , chodila do fitka, dala som to na 60 kg, odvtedy si to držím, stravu udržiavam, lebo mi vyhovuje. A aj počas tehotenstva som pribrala len 11 kg, takže sa sa to . Dáš to 🍀🍀🍀

sunshine_18
18. mar 2024

📌

belllinka
18. mar 2024

@minenkak ako si z tej ruky vyčítala, že je chalan v puberte?

minenkak
18. mar 2024

@belllinka ruka je mladá ,dosť široká na dievčenskú a špinavé nechty

missviolet
18. mar 2024

@lucia13022023 vobec nic nie je zle na zemiakoch, len mi to vyzeralo ako 400gramova porcia, co by bolo uz dost.

tenerifka
18. mar 2024

Ak mas z tychto jedal vzdy 3 x denne, tak ok. Ten toastovy chlieb a crackery by som vymenila za kvalitny kvaskovy celozrnny a obmedzila mnozstvo na 2 platky denne. Ubrat aj zo zemiakov. Nepises, kolko mas rokov, to je podstatne, inak sa chudne v 20-tke ainak v 50-tke

slavomira236
18. mar 2024

@lucia13022023 ja ked nemam tyzden zemiaky strasne mi chybaju...ryza by mi nechybala ani knedla cestoviny. Zemiaky za mna top zelenina pripravit sa daju na mnoho sposobov. Aj v minulosti ich ludoa jedli casto a obezitou netrpepi

iwesska
18. mar 2024

Tie proteinove pudingy a tycinky su len balasty plne sacharidov,precitaj si zlozenie. To si daj radsej cisty biely jogurt s tmavou roztopenou cokoladou ako hento. Ja mam podobnu stravu ale za mna velke porcie su to. Na tej prvej foto mas zemiaky aj pre 2,uplne zbytocne,ked mas salat a tolko masa.

lucia13022023
18. mar 2024

@slavomira236 ja taktiež. Zemiaky sú pre mňa topka. Na milión spôsobov, a dajú sa pripraviť aj zdravo.
Knedlu nejem a z cestovín len špagety ale zemiaky, to je najlepšia surovina pre mňa 🤣

nelka93
18. mar 2024

No za mňa, na niektorých foto máš priveľa sacharidov, hlavne tie zemiaky, dosť ovocia. Ale keď to tebe vyhovuje, tak super

eternity24
18. mar 2024

@lenja1998 ja si tiež myslím, že tie porcie sú obrovské, hlavne to množstvo zemiakov by bolo Ok aj na dva obedy, nie na jeden. A tiež ma šokovali tie ryžové chlebiky 🤦🏻‍♀️

nikdenikto
18. mar 2024

Mne sa zdá fajn, pestrá strava a aj porcie v pohode. Držím palce 💪

lujza123
18. mar 2024

Vyzerá to fajn, ja len také malé typy:

- ked už pecivo tak radšej 1 krajec nejakého dobrého kváskoveho či celozrnného chleba z poctivej pekárne, hentie polystyrény a balená toustova vata niesu moc dobre. Ani sa nenajes, ani si nepochutis, ani zdravé to nieje

- ten puding, raz za čas fajn ked mas na to chuť, ale ako každodenne jedlo typu desiata, olovrant zvol niečo v čistejšej podobe, obyčajný tvaroh, skyr, jogurt…

- malý šalátik či trochu surovej zeleniny ku každému jedlu zlepší trávenie

- veľkosť porcii aj zemiaky sú podľa mňa v pohode ked ti to tak chuti a zmestí sa do kalorickeho príjmu.

princezna_bosorka
18. mar 2024

@lenja1998 nehladaj rady na MK, ale u nutricneho poradcu... ps: ked budes mat zdravotne problemyc
kam pojdes? Do samoobsluhy za predavackou, za instalaterom alebo lekarom?

modraslamka
18. mar 2024

obrovske porcie 🙂

kastia
18. mar 2024

@lenja1998 Čo by som dala zato keby sa aj ja takto zdravo stravujem. Porcie sú podľa mňa primerané. Super len tak ďalej. 🙂

mantilka
19. mar 2024

Ja nemám veľkú nadváhu, ale kebyze sa tak stravujem....myslím veľké porcie, tak váha by sa vyšplhala. Akýkoľvek máš výdaj, zdá sa mi to veľa. Logika hovoru, že asi prijmas viac ako potrebuješ keď máš nadváhu. Nejde len o kvalitu potravín.

kristiii
19. mar 2024

Fakt vám toľkým prídu tie porcie veľké? Akože okej, na tej prvej foto je aj na mňa tých zemiakov príliš, ale ktorá sa vám ešte zdá obrovská?

janci27
20. mar 2024

Mne sa nezdaju obrovske, okrem tej prvej foto. Neviem, kolko autorka z tych vyfotenych jedal zje za 1 den. Ale je vela ludi, ktori jedia max. 2-3krat za den, ale daju si vatsie porcie, resp. aspon take ake su na obrazkoch tu.

Strana
z2