Je pribratie 5 kilogramov naozaj príliš veľa?
Muz mi hovori ze mam všade faldy že mi to trčí pribrala som zo 48na 53 .Co na to poviete ano je to vidno ale nemyslím si ze je to vela.
Toto je bud vymyslene alebo je tvoj muz na hlavu . Neviem to slusnejsie napisat
Ja mam 158cm, 52kg uz dlhe roky a schovam do vrecka s postavou aj stihlejsie baby.
Ale zas nie je 50kg ako 50kg.
Keby schudnem tak vyzeram ako male decko a to neznesiem.
Nemyslim si ze Ti naozaj trcia faldy 🙄
Toto bude vymyslena téma. Lebo veľmi dobre viem, čo je to mať pri 165cm 48 a aj 53 kíl. A nie, nie je to nadváha, tých 48 vôbec nie je v pohode. A k tým 53 by pokojne mohlo ešte 3-5kg pribudnúť a stále by to nevyzeralo zle
@anonym_03c5ed čo sa dá z tej čiernej machule vidieť?70 kg tipujem mala som 73 a vyzerala som podobne výška 169.Tie váhy čo tu čítam sú strašne.Pri 61 kg som vyzerala ako kostlivec len nos mi trcal.
@anonym_03c5ed čo sa dá z tej čiernej machule vidieť?70 kg tipujem mala som 73 a vyzerala som podobne výška 169.Tie váhy čo tu čítam sú strašne.Pri 61 kg som vyzerala ako kostlivec len nos mi trcal.
@anonym_592b0b Dá nedá..len chcem povedať, že váha nie je vždy smerodajna..
Vymyslena tema.
@anonym_03c5ed tmava fotka, tmave pozadie, uplne zla foto.
Ja som mala pri 165cm 48kg az do prveho tehotenstva (26r). Nevedela som pribrat aj ked som chcela. Vzdy som tuzila mat aspon 50kg, to je hranica napr darovania krvi. Po 2 tehotenstvach to ostalo na 52kg, co je pre mna idealna vaha. No teraz (asi vekom, horsi metabolizmus, hormony) som pribrala na 55kg a vidim na sebe ten tuk. Proste ano, mam jemne faldiky na bokoch, bruchu a zadku, ale stve to iba mna. Zacala som cvicit pred 3 tyzdnami, kvoli zdraviu a kvoli sebe. Je mi jedno, kolko budem vazit, ale chcem zhodit ten tuk, nabrat svaly, mat silnejsie telo. Ale teda keby ma muz za to kritizoval, tak ho asi prizabijem. V zivote si nedovolil kritizovat moje telo, ani ked som mala 70kg v druhom tehotenstve. Vzdy mi hovoril, ze som najkrajsia. Neviem si predstavit, ze milujuci muz nieco take povie, ked priberies par kg. Akoze ano, opustit sa, pribrat o niekolko konfekcnych cisiel a kaslat na to, vtedy by som chapala partnera, keby motivoval k zmene, ale toto je extrem.
@anonym_autor buď nemáš 166 cm alebo 53 kg, postavu máš fajn ale tieto údaje určite nesúhlasia...mám o 12cm menej a keď som mala 48 kg, tak som chcela pribrať lebo to naozaj vyzeralo už moc málo....
Záleží od výšky. Pokiaľ máš 50kg a 150cm, tak je to podľa mňa dosť, ale keď máš dajme tomu viac ako 160 cm, tak tých 50 kg je v pohode, to je štíhla postava.
@anonym_e186f1 to si kde zobrala ? 150 cm a 50kg že je moc. Nehnevaj sa mam 155 cm a vážim 50 kg a nie som tlstá a ani nie je to moc Ano cm hrajú rolu ale nie take kg a cm čo ty píšeš.
Autorka máš super kg na svoju výšku ta tvoja polovička je trol . Takze nakopať do zadku ho
Ja meriam 160cm a keď som mala 48kg, tak som vyzerala hrozne. Trčali mi kosti, líca prepadnuté. Teraz po dvoch pôrodoch držím váhu na 58kg a vyzerá to super. Muž mi dokonca povedal, že som stále ešte dost chudá. Nič mi netrčí, žiadne faldy, tak nechápem ako tebe pri 53kg trčia nejaké faldy.
@anonym_e186f1 166
@anonym_autor veru vela, aj ja som tak pribrala. Presne vaha, vyska, vyzeram jak hroch. Je to viac ako 10% povodnej hmotnosti.
@anonym_autor co? Ja mam 167 a pred detmi som mala krasnych 58kg. S 53 musis byt chuducka ako palicka.
Co by som dnes dala aj za 65kg.

V pohode váha,ja mám 170 a 53. A už som dosť chuda