icon

Povaha írskeho setra: Je naozaj taký šašo?

11. aug 2026

Máte niekto? Aký je to povahovo pes nemyslím tak kde to nájdem všade napísané ale reálne skúsenosti je to naozaj taky šašo?😅

biba_18
11. aug 2026

áno je, je to prerastené decko...
chcela som kedysi írskeho setra práve pre jeho veselú povahu
ale tú prevyšujú všetky jeho negatíva, tak som zvolila iné plemeno ...

autor
11. aug 2026
@biba_18

áno je, je to prerastené decko...
chcela som kedysi írskeho setra práve pre jeho veselú povahu
ale tú prevyšujú všetky jeho negatíva, tak som zvolila iné plemeno ...

@biba_18 tak každý vníma iné negatívy mne zatiaľ najviac vyhovuje práveže preto som chcela počuť aj reálne skúsenosti a pre aké plemeno si sa nakoniec rozhodla ty ak sa môžem opýtať

mirage
11. aug 2026

@anonym_autor verný, bláznivý, lojálny, priateľský.

biba_18
11. aug 2026
@anonym_autor

@biba_18 tak každý vníma iné negatívy mne zatiaľ najviac vyhovuje práveže preto som chcela počuť aj reálne skúsenosti a pre aké plemeno si sa nakoniec rozhodla ty ak sa môžem opýtať

@anonym_autor ja som sa rozhodla pre chrta, a my spoločne ako rodina konkrétne pre vipeta...

anonym_f4dfb5
11. aug 2026

Len aby ti to sasovanie neslo casom na nervy.Ja som vzdy chcela koliu ,podla citania aky fajn pes,ale az po tom ako sme ju mali som zistila ze pre mna uplne otrasna povaha u psa.

anonym_cd58ef
11. aug 2026
@anonym_f4dfb5

Len aby ti to sasovanie neslo casom na nervy.Ja som vzdy chcela koliu ,podla citania aky fajn pes,ale az po tom ako sme ju mali som zistila ze pre mna uplne otrasna povaha u psa.

@anonym_f4dfb5 fakt?Prečo?

anonym_f4dfb5
11. aug 2026
@anonym_cd58ef

@anonym_f4dfb5 fakt?Prečo?

@anonym_cd58ef Vadi mi jej povaha,ustekanq,uskakana a vzdy chce byt stred pozornosti,ja mam radsej kludnejsie psy,take skor menej vtierave.

autor
11. aug 2026
@anonym_f4dfb5

@anonym_f4dfb5 nemyslím si že by mi to išlo na nervy ja som do teraz bola dlhé roky verná vyžlám a to je suchý zips😅 a teda za tie roky som si prešla kadejakými povahami maďarov sú to hlavne fakt stíhačky a neomrzelo ma nič len po poslednej fenke už vyžlu asi nechcem pretože ona bola tá Vysnívaná jediná a už žiadna taká nebude aj keď to bude to iste plemeno a dajak mi šiblo na staré kolená že chcem vyskúšať aj niečo iné a setre mi celkom sedia a írsky veľmi láka

anonym_f4dfb5
12. aug 2026
@anonym_autor

@anonym_f4dfb5 nemyslím si že by mi to išlo na nervy ja som do teraz bola dlhé roky verná vyžlám a to je suchý zips😅 a teda za tie roky som si prešla kadejakými povahami maďarov sú to hlavne fakt stíhačky a neomrzelo ma nič len po poslednej fenke už vyžlu asi nechcem pretože ona bola tá Vysnívaná jediná a už žiadna taká nebude aj keď to bude to iste plemeno a dajak mi šiblo na staré kolená že chcem vyskúšať aj niečo iné a setre mi celkom sedia a írsky veľmi láka

@anonym_autor ano,tak kazdemu nieco ine sadne ja uz psa nikdy v zivote,este tuto musim bohuzial strpiet,co uz s nou narobim.Ale posledny pes.