icon

Je reálne schudnúť 7 kg za 3 týždne?

15. júl 2023
vler
15. júl 2023

Da sa, hlavne ak clovek chudne z vyssej vahy. Ale neodporucam pokusat sa chudnut takymto tempom; a nielen preto aby dotycna neostala s ovisnutou kozou

stihac
Odpoveď bola odstránená
hortenziaj
15. júl 2023

ano je, len asi by si toho vela nemohla zjest, a este zalezi aku velku mas nadvahu, pri tazsich ludoch idu prve kila rychlejsie. pripadne ak chces len vodu dostat von a potom to vsetko nabrat tak moj kamos ma overeny recept , minule vysvetlovat, ako sa hodi do vane so solou,a ine veci (prestala som to pocuvat po tej vani

hortenziaj
15. júl 2023

inak kilo tuku je 7000 kcal, tebe treba schudnut 7, to mas 49 000kcal. denne mozes prijat na udrziavanie kil cca 2000-2200 kcal (zalezi od veku, vysky, hmotnosti ). cize to mas 21 dni * 2000 kcal, 42 000kcal vies schudnut, ak nic nezjes :P takze fakt, nic nejest, ziadne kalorie a este do toho daky pohyb aby si vykryla este tych chybajucich 7000kcal

liusa82
15. júl 2023

no ja som raz mala 9 kg navyše do mojej ideal váhy a za pár týždňov som to dala dole ale jedla som iba ovocie a zeleninu a také šalatiky ovocne alebo zeleninové si robila.Bolo to v lete a ked som schudla tak som sa vždy vážila tak 2 krát do týždňa a takto si to udržiavam doteraz, a ak náhodou priberiem 1 kilečko dám si taký lahký deň že neladujem večer teda posledná večera je tak do 6,7 a som v pohode.A to jem aj sladké a aj hocikedy večer ťažké jedlá.Dôležité je ale strážiť si tú vahu a pravidelne si to sledovať potom lebo to 1 kilečko dáš dole rýchlo.Ja tak mám už telo dlhé roky naučene a nepriberám

mb2021
Odpoveď bola odstránená
zuzanka.zuzu
16. júl 2023

z akej váhy? ak z mojej, tak to by som dala dole do týždňa (nechcem vidieť potom ten jojo efekt 🙈 ) ale ak z nejakých 60kg tak asi nie 😉

sissy27
16. júl 2023

Realne to je, udrzatelne a zdrave nie… a samozrejme bavime sa o tom, ze to bude hlavne voda, takze naozaj len na hmotnosti ti kratkodobo ubudne 7kg. A kedze na to nie si zvyknuta, tak pravdepodobne odpadnes, oblicky sa ti tiez “podakuju”… toto chces?

jaja20
16. júl 2023

Dá sa. Treba jesť iba zeleninu a veľa veľa bielkovín, veľa piť a aj červený melón zasýti,ale nepridá kalórie. Teraz, keď je také horúce počasie by ti to malo ísť ľahko, lebo človeku až tak nechutí.