Je rotopéd správna voľba, keď chcem schudnúť?
Ahojte žienky.
Chcela by som začať chudnúť. V práci mam dosť fyzického pohybu ale chcela by som ešte po práci trosku kardia. Keďže robím na 3 smeny tak fitko pre mňa asi nebude to pravé orechové (ani sa tam neviem dokopať ísť). Myslite že rotoped je dobrá voľba pripadne mi svokra ponúka orbitrek.
Zvažujem ze by som začala aj behať ale tiež neviem ako čo. Ďakujem za odpovede pekný deň prajem
@sissy27 sú to lieky ktoré dávajú hlavne anorektickam neurológ na nich trval pretože som mala podvahu preto mi ich dal jedla som veľké množstvá jedla a nepribrala som ani g a psychiater bol zas proti pretože vedel ze sa s nich neskutočne priberá 90% ľudí čo berie tieto lieky ma ten istý problém. Geneticky to určite nie je ani tým ze by som sa prezierala pretože jem o 60 % menej ako som jedla pred nasadením liekov... takže ja viem prečo to tak je. Sama lekárka mi to potvrdila keďže som za 4 mesiace pribrala 20 kg
@kat15 mňa z rotopedu bolela zadnica 🙂 a prišlo mi to po pár mesiacoch neskutočne nudné.Orbitrek je fajn,že zapojí celé telo,tak si ho požičaj a uvidíš.Zacat behať nie je len tak a po poobednej detto.Vyber si pohyb aby ťa bavil,inak ti odhodlanie nevydrží.A zo stravy neviem či je dobré extrémne uberať,keďže nadváhu máš z iného dôvodu.Skor by som išla smerom,že chcem spevniť,zlepšiť kondíciu=lepšie sa cítiť a možno sa ti skôr či neskôr podarí AD vysadiť.V rodine mám niečo podobné,AD dlhé roky a dotyčná tvrdo cvičila,no nešlo to ako si predstavovala a depresiu to iba prehlbovalo.Po zmene liekov aj zhodila,odvodnila.A momentálne po 20r je bez liekov.Prajem to aj tebe,ono to ide ruka v ruke
@kubkovamama no ja trpím na úzkosti už sa to veľmi zlepsilo po cca roku ale jedny lieky som vysadila ale tieto nočné sú tragédia vysadiť beriem iba 1/4 tabletky a nejde to skúšali sme meniť ale je len jedna alternatíva za ne a po tej som zvraciala triasla sa nespala a bolo mi hrozne zle. Veru pomaly ale isto začínam mať depky s toho ako vypadam vždy som bola ako spageta a jedla som co som chcela koľko som chcela. Teraz už si ani kúsok čokolády niekedy nedám lebo priberiem. Nejem veľa jedno väčšie jedlo denne a potom. Cca 2 až 3 mini jedla. Teraz skúšam obmedziť Pečivo a začnem jest viac zeleniny... ale je to hrozne o striach co sa mi všade robia nevravim lebo už som ako zebra ani pozrieť sa na seba nemôžem vždy to konci plačom
Ja som mala orbitrek niekolko rokov a nikdy to nebol vešiak na prádlo. Neskôr sme dokupili aj bežiaci pás ale mňa to aj tak ťahalo k tomu orbitreku často. Aj mi ten stroj chýba teraz keď sa nad tým zamyslím, chudák sa mi rozpadol 🙈 dobrá hudba do uší a ideš si 💪💪💪
@majamat super 🙂) ja robim fitko aktívne takze pri mojich treningoch by som so 1600 vyzerala ako Vyhladovane kurca 😀 preto sa divim u mna to pod 2000 nejde ani v deň volna
@alzbeta1301 to ej tym pohybom. koze v praci saneudrzim a zjem zvycajne via,c pokialej to 1800kcal, tak ok, este aj tych 2000 v pohode, ale ked som unavena, tak doakzem prekrocit o dost., to ej moj problem, unava. zajtra idem opat do rpace, ale vobec s ami enchce spat, pospim 5hod a potom aby som nebola utahana.
@majamat no veru to je zle zaklad je strava, pohyb a spanok veru bez toho to nejde ale verím že sa to da tiež zlepšít 🙂)
cvičim na bežeckom páse alebo von rôzne športy

@kat10pat kedysi som rada skakala na scvihadle, ale byvanie na 3 poschodi v bytovke a moje velke prsia i to znemoznuju 😀
inak fajn aktivita