Je tu mamička, ktorá chce schudnúť?
1.2.2024 je tu mamička ktorá chce schudnúť? Ideme do toho 💪aspoň 10kg
@chrobak7 neviem ci tu,ale v reapnom svete take poznam a bohuzial by sa im zislo
Áno,chcem
@petulda333 môžem sa pridať?
vsetky
Ja som začala s cvičením a stravou v pondelok a dnes ma boli takmer celý človek. 🤪
@petulda333 ahoj, môžem sa pridať do skupiny?
@mabenn wooow. Ja od 9.1-29.1 iba 2,4kg dole
Moja trenerka ( trenujem s nou uz par rokov od porodu) ma teraz novy program na doma, aj s jedalnickom a 24/7 podporou online, mrknite Baby na https://www.facebook.com/csilla.budinszka
Program sa vola Wellform.
Ja som s nou teda dala dole vsetky kila po porode a dala dokopy aj diastazu a panvove dno. Hlavne sol s nou vzdy mohla konzultovat, napr aj nejake veci, co Ja som nemohla v diete vobec. Keby chcete vidiet moje vysledky, tak poslem do spravy. Lebo raz som to davala verejne a nejake zenske mi pisali, ze to nie som urcite ja a iba filtre a takeho somariny. Ale tak potesi, ked si niekto mysli, ze tak realne nemozete dobre vyzerat 😂 hlavne ked tahate pomaly na 40
@petulda333 to zalezi z kolko clovek ide dole...z vyssej vahy sa ide rychlejsie a predpokladam, ze som pustila dost vody, takze kazde kilo dobre😊
Ja az v lete. ;D
@dorka141 áno áno....ja už cvičím......tak snáď sa podari
@mabenn no ja bohuzial z dost velkej vahy 🙆 nikdy som tolko nemala 😭
Aj ja sa rada pridám....potrebujem dať dole 10 - 12 kíl....snáď nám to pôjde takto spolu lepšie 🙂

Mame tu aj skupinu,kde spolu chudneme