Je žena s konfekčnou veľkosťou 46 príťažlivá?
Ahojte, uz dlho bojujem s nadvahou roznymi sposobmi a nedari sa mi..Rozmysla som, ze prestanem tak urputne na to mysliet a zacnem sa mat trochu viac rada aj s kilami navyse. Ked budem spokojnejsia, myslim, ze kila pojdu lahsie dolu. Nemyslim, ze to budem ignorovat ale naucim sa s tym lepsie zit, troska sa vyrovnat. Pomohol niktorej z vas takyto pristup? Rada by som sa pekne obliekala,ale stale sa len snazim zakryt to ci ono..zienky s podobnou velkostou, kde a ako sa obliekate? Myslim, obchod, vzory, typy, kde hladate inspiraciu? Ako kombinujete? Zadok a stehna nie su stihle, ale brucho je moj najvacsi problem. Ako si pomoct, citit sa sebavedomejsie a hladat cestu k zhodeniu par kil menej drasticku?
Ja som mala 64 kg a bola som taká vychrtnuta, že má nútili jesť, niektoré ženy v 64 kg sú obézne 😂😂😂
@extempore toto je častý omyl s Marilyn Monroe. Bola veľkosť XS- S - M. Nosila vtedy väčšiu veľkosť, ale to bolo vtedajšími normami v textilnom priemysle,preto to treba prepočítavať na dnešné veľkosti. a tam na jej miery je to tuším anglická 8. Udaje sú jednak z jej modelingoveho identikitu s presne uvedenými mierami, jednak z jej oblečenia. Žiadna 42,nedajboh 46.
No, asi to risknem - davam sem svoje fotky, ked som mala c. 36, c. 38 c. 40 a posledna je tak c. 42. Necham na kazdom usudku, ci je to posledne pekne, podla mna hroza! A to je c. 42 zamerne v kratasoch, teda ziadne saty, co zakryvaju, co maju.... Momentalne som na c. 40, ale mam uz takmer 47 rokov, takze ma to az tak nezerie. Neviem si ani len prestavit mat velkost c. 46 alebo c. 48. Uz ked si pozriem tu fotku c. 42 mi je na zaplakanie z tych noh...
Podotykam, ani pes po mne nestekol v tom case.
myslim ze postava nie je uplne rozhodujuca ci ma zena uspech u muzov.viem si predstavit ze moletna,spolocenska,vkusne oblecena zena by mohla mat ovela vacsi uspech u beznych muzov ako stihla.ale tak jasne ze to plati len po nejaku hmotnostnu hranicu, 200kilovej nepomoze nic,len schudnut.
@gagik Tu ani nejde o uspech u muzov, mam v pazi, uz ma to nezaujima🙂 mne ide skor o pocit zo seba, len narazam na to, ze si viem porovnat, kedy som ho mala a kedy nie, ked som bola vypapkana, tak ani omylom. A uz ma nebavia tie dotahovacky, aka je nadvaha atraktivna. Fotky som sem dala pre porovnanie
@mircalla tak na tej prvej foto si asi ovela mladsia nez na poslednej,na druhej foto si myslim ze uces ti pridava roky a na poslednej mozno to oblecenie akoby ti bolo trocha vacsie.cize ja nejake velke rozdiely v tvojej vahe na tych foto nevidim,az na tu prvu,co ale beriem ze si na nej velmi mlada,za mna si na vsetkych fotkach hmotnostne ok.
@viera27 je to už zopár rokov dozadu - bola som v Štátoch v Hollywoode na výstave, ktorá bola venovaná Marilyn Monroe k 50 výročiu jej smrti. Boli tam rôzne predmety z jej života a tiež tam bola výstavená správa o obhliadke, resp. pitve jej tela. Vtedy nás na to upozornil ten pán, čo tam robil výklad, že v čase smrti vážila 170 libier... Tak si to preveďte na kg .. plus, táto foto...
@mareka49 najdolezitejsia je sebalaska, bez nej to nejde. Pre lepsie pochopenke seba samej a moz ej príčiny nadváhy, odporúčam knihu od Doreen Virtue - Zbavte se svych kil bolesti. Ide aj stiahnuť na uložto. Je to úžasná kniha. 💜 A velmi pomôže.
@extempore ach Ty stále dokola píšeš to isté. Naozaj je nutné presviedčať každého, že byť bacuľka je ok? To, že Tvojmu mužovi sa páči Tvoja hmotnosť, je jeho vec. Ale Tvoja snaha, presvedčiť každého tu, svedčí o tom, že Ty s ňou nie so stotožnená. Sorry. A už fakt nepíš, že ako “plnoštíhla” aspoň nemáš vrásky, lebo tie vrásky vyrieši botox za 5 minút, ale tie kilá nie.
@extempore 117,nie 170, asi si zle počula. Tu je správa coronera z dňa jej smrti http://irishmarilynmonroefanclub.com/wp-content...
A inak pas mala pod 60cm,jej obľúbený opasok je doteraz v múzeu 😉

@zabka1987 🤮