icon

Je žena s konfekčnou veľkosťou 46 príťažlivá?

mareka49
24. mar 2019

Ahojte, uz dlho bojujem s nadvahou roznymi sposobmi a nedari sa mi..Rozmysla som, ze prestanem tak urputne na to mysliet a zacnem sa mat trochu viac rada aj s kilami navyse. Ked budem spokojnejsia, myslim, ze kila pojdu lahsie dolu. Nemyslim, ze to budem ignorovat ale naucim sa s tym lepsie zit, troska sa vyrovnat. Pomohol niktorej z vas takyto pristup? Rada by som sa pekne obliekala,ale stale sa len snazim zakryt to ci ono..zienky s podobnou velkostou, kde a ako sa obliekate? Myslim, obchod, vzory, typy, kde hladate inspiraciu? Ako kombinujete? Zadok a stehna nie su stihle, ale brucho je moj najvacsi problem. Ako si pomoct, citit sa sebavedomejsie a hladat cestu k zhodeniu par kil menej drasticku?

sintra
4. apr 2019

@extempore Neboj sa, obladam tento pojem 🙂 Vobec sa to nevylucuje s tym, co som napisala.

dskjhfdlkdjhl
4. apr 2019

@extempore namiesto tych vyrehotanych smajlikov zacni premyslat.

extempore
4. apr 2019

@dskjhfdlkdjhl zapíšem si to za uši... ☺️

dai
4. apr 2019

@extempore čiže ty riadis veľkú firmu ale nie si na Linkedin? 🙂 prepáč, radšej to necháme, už sa aj tak dosť motas... Pekný deň a nepoužívaj toľko smilikov, interpunkcnych znamení a pod., vieš určite co to v online komunikácii znamená. V každom prípade je mi ľúto ak ti bolo ublíženie, toto ale nie je cesta ako sa s tým vyrovnat

kikusik88
4. apr 2019

Urcite ti odporucam beh resp. Rychlu chodzu. Postuduj na nete aky mas mat tep a toho sa drz. Kup hodinky na beh..... Ja som nosila 46 ako tak som zisla na 44 a ani za toho s apohnut. Cvicila som aj doma, aj som jedla zdrsvsie.... Co mi pomohlo je nejest zemiaky, ryzu a pecivo po tej 15 hodine, sladke ked tak doobedu..... Vecer len maso a zeleniny vela. Vela vody a beh. Nebeham vela, ale tak 5km 2x v tyzdni citim sa skvele, nosim 42 velkost, mam 164cm a 71 kil, vsetci aka som chuda. Este chcem dosiahnut 69 to je moj ciel, mat 6 na zaciatku vahy..... A hlavne spevnit...... Pre niekoho je velkost 42 vela no ja sa citim skvele, mam lepsiu vahu ako pred detmi, muz ze uz som akasi vychudnuta, ona je na macate baby 😂

extempore
4. apr 2019

@dai no a? To je povinnosť mať konto na linkedin? Snažím sa soc. siete obmedzovať, je to žráč času. Úplne mi stačí, že strácam čas tu. Poznám viacero vysokopostavených ľudí, ktorí linkedin nemajú - to je motanie?

kikusik88
4. apr 2019

Pridam foto len v bombardakoch, bola som behat tak si pradlo nevsimaj 😂

dai
4. apr 2019

@extempore tak daj nejakého lebo ja takého nepoznam🙂 a teda na rozdiel od MK LinkedIn určite zrac času nie je (inak tiež divná výpoveď od businessmanky:()

dai
4. apr 2019

@kikusik88 super telo na veľkosť 42! Ty si ako. Môj muz🙂 on je teda veľmi vysoký ale športuje stále, je veľmi pevný... Ale kíl ma stále dosť lebo rad papa dobre veci🙂 ale teda telo silné a zdravé....

dskjhfdlkdjhl
4. apr 2019

@extempore este jednu radu Ti dam, nedavaj na net to, co nechces, aby ludia o Tebe vedeli, ani pod tajomnym nickom, lebo nie je problem si potom spojit par veci (su ludia, co maju daleko lepsie kombinacne schopnosti ako si Ty vies vobec predstavit) a maju uceleny obraz, lebo potom zvycajne uz nie je problem najst meno a dalsie info. Mne teda fakt trvalo chvilu a vedela som toho dost a viem to uz par dni. To, co si dala, to uz spat nevezmes, ale ber to ako dobre mienenu radu do buducnosti.

holubicka28
4. apr 2019

@kosicanka1 nemyslim si, ze chlapom, ktorym sa paci zena s velkostou 46 su uchylaci..ano su rozne uchylky a niektori dokonca cielene davaju jest svojim partnerkam, aby boli vacsie..tam vsak ide o morbidnu obezitu a zeny 150kg a viac, tie maju tak velkost 56 a viac, urcite nie 46. Jasne vela z nich sa vyje samych, ale aj tie sa mozu niekomu pacit. Zdrave a ani velmi pekne to samozrejme nie je.
A nezabudni, ze kazda “46” moze vyzerat uplne inak, staci, ze kedna ma 160cm a ina 180cm alebo sportuje a pod.

jalito
4. apr 2019

Ono sa všeobecne preklamuje že aj bachratá žena može byť sexi. Nie je. Bola som tiež bachratá, mala som skoro 100 kg, ale sexi som sa naozaj necítila, aj keď som sa snažila obliekať pekne. Strašne som smrdela potom, smrdela mi aj oná, čo sa medzi tlstými stehnami potila, funela som do schodov, opúchali mi nohy. Nehľadiac na to, že vzhľadom k tomu, že som bola tučná, minula som obrovské peniaze na jedlo. O tom, že by som bola pre chlapov atraktívna ani nehovorím, do päty si ma nikto nevšimol. Takže neverím tomu, ž bychrošky sú sexi.

tykat
4. apr 2019

@mareka49 ...zalezi aj od vysky, ja mam v.48 a 180cm. Sportujem, som pohybliva, kila mam rozlozene tak nejako primerane, konfekcne mi sedi predlzena 48. Trebars kolegyna ma 36 pri 160cm ale ma problem lebo nohy a zadok ma stihle, pas nema a vsetko nahrnute do brucha, prs, chrbta a ramien. A nic s tym neurobi, proste je taky typ postavy a ma vacsi problem s oblecenim ako ja. Ked nezoberie vysoke opatky a nejaky volny dlhy "habit" tak vyzera ako gula na podstavci.

jalito
4. apr 2019

@kikusik88 postavu máš peknú a súmernú, stačí ti zhodiť fakt len pár kíl a trochu spevniť. Inak máš veľmi peknú postavu.

eliska13
4. apr 2019

@kikusik88 dobre vyzeráš mám podobný typ postavy len menšie prsia tie Tá pekne zosumernia🙂len ja mám macate stehná.Mala som aj 82 kg to bolo najviac som sa úplne opustila teraz 70-73 , ale jem hlúposti nedávam si pozor , ak by som sa strazila bolo by to lepšie.Len ja mám veľa pohybu tak aspoň nepriberam
Si šikovná!

eliska13
4. apr 2019

@kikusik88 mala som 69 kg som pri strese schudla Ti poviem mne hneď prepadne tvár, lica, ale na postave to veľmi vidieť tých 3,4 kg
Ale ja som nikdy nebola vyslovene štíhly typ tých 65 kg som mala pred dietatom

ptmt1011
Odpoveď bola odstránená
eliska13
4. apr 2019

@ptmt1011 áno zvrhlo sa to, ale ty tiež súdis neter a synovca, tiež si myslíš, že by mali schudnut🙂a nemyslíš to zle

sintra
4. apr 2019

@eliska13 preco sudi? Realne konstatuje stav. To uz kazde konstatovanie reality je vynasanie sudov? Divna doba 🙄 Pomaly sa lekar bude bat oznamit pacientovi diagnozu, aby ho nahodou nesudil.

dskjhfdlkdjhl
4. apr 2019

@ptmt1011 uprimne? keby ludia neklamali a neprezentovali sa inak ako je to v skutocnosti, tak sa nema co zvhrnut.

fidka79
Odpoveď bola odstránená
eliska13
4. apr 2019

@sintra mne povedal gynekológ, keď som pribrala behom roka, že mám dávať pozor na kilá, že po prechode zvyknú ženy dosť pribrat a to bol moment kedy som si povedala, že treba schudnut ...aj my sme reálne skonštatovali, že nosiť veľké čísla nie je estetické a ani zdravé😀to je taký slovný pingpong nemá to konca

ptmt1011
Odpoveď bola odstránená
ptmt1011
Odpoveď bola odstránená
petraslov
4. apr 2019

Ja žasnem 😮😮😮 to je hotová Sodoma Gomora toto tu

dskjhfdlkdjhl
4. apr 2019

@ptmt1011 prepac, ale mna absolutne nezaujimaju traktaty o nejakych synovcoch a neteriach-osobne mi je tento Tvoj styl pisania nesympaticky. Ja som tu nikomu nenalozila, takze mna poucovat naozaj nemusis.

petraslov
4. apr 2019

Napíšem vlastnú skúsenosť. Pri prvých dvoch deťoch som sa doslova vyžrala, málo pohybu a samé somariny plné prázdnych kalórií. Pri výške 166 cm som vážila 90 kíl po druhom pôrode, nosila som veľkosť 46-48. Pred tromi rokmi sa mi podarilo začať chudnúť, nakopla ma práve manželova nevera (bohužiaľ to muselo zájsť až tak ďaleko). Vtedy som si povedala že nie som predsa ešte do starého železa a behom polroka som schudla 20 kíl a o ďalšie štyri mesiace ešte 5 ďalších čiže som sa dostala na váhu 65 kíl a veľkosť 36-38. To bol iný pocit a teda sakramentský rozdiel žiť v starom a novom tele. Teraz som takmer 9 mesiacov po treťom pôrode a ešte mám na sebe 6 kíl ktoré chcem zhodiť aby som sa dostala na tých 65 lebo vtedy som sa cítila najlepšie. Nehovoriac o tom ako mi pekne nabehol cyklus, ako som zrazu vládala robiť hocičo bez toho aby som fučala ako slon a ako som sa začala oveľa viac páčiť svojou mužovi aj keď som sa mu páčila aj predtým ale zrejme časom už nie dostatočne. Chodím pravidelne plávať ale tak ako plávajú športovci na tréningoch, žiadne pomalé tempo a popritom rečniť s nejakou kamoškou (prsia a kraul na striedačku), plávam tak tri štyrikrát do týždňa dva kilometre, potom dosť bicyklujem čo som robila aj počas tretieho tehotenstva a ešte dva dni pred pôrodom ma ľudia mohli vidieť či už v bazéne alebo na bicykli a len krútili hlavami poniektorí (ale z toho som si nič nerobila lebo som vedela sama najlepšie ako sa cítim a čo mi telo v tom stave dovolí), aj si kočíkom chodím na kolieskových korčuliach keď je sezóna. Neviem si svoj život bez pohybu už vôbec predstaviť a viem určite že sa nikdy viac nechcem dostať tam kde som kedysi bola. Vtedy som si myslela že som sexi a príťažlivá ale figu deravu. Keď sa teraz pozriem na nohavice ktoré som vtedy nosila a na tie tričká tak hrôza. Obyčajné vrecia... Teraz mam 71 kg, nie je to ono ale mám už aspoň súmernu vyšportovanu postavu a svaly namiesto tuku a celulitídy. Takže môj názor a skúsenosť hovoria že veľkosť 46 pre mňa nie je príťažlivá nielen pre iných ale už ani pre mňa.

mircalla
4. apr 2019

@petraslov Vaha 65 kil pri tej vyske a velkost c. 36? Fuha, ja mam navlas rovnaku vysku a vahu a teda c. 36 som mala ked som vazila daco okolo 50 kil, cislo c. 38 ked som vazila 55-58 kil....Teraz mam 65 kil a c. 40. Postavu mam sumernu. Neviem si predstavit tu c. 36 pri tychto parametroch
Ale inak obdivuhodne

petraslov
4. apr 2019

A ešte jedna vec, pri 90 kilách som vyzerala o 10 rokov staršie a teraz mi ľudia tipuju o 10 rokov menej a to mám o pár mesiacov 40.

petraslov
4. apr 2019

@mircalla ano mám sukňu a nohavice číslo 36 ktoré som bez problémov obliekla bez toho aby ma niekde tlačili a niečo mi ovisalo. Mala som štíhly driek aj boky takže nebol problém hoci som mala 65 kíl.