Je žena s konfekčnou veľkosťou 46 príťažlivá?
Ahojte, uz dlho bojujem s nadvahou roznymi sposobmi a nedari sa mi..Rozmysla som, ze prestanem tak urputne na to mysliet a zacnem sa mat trochu viac rada aj s kilami navyse. Ked budem spokojnejsia, myslim, ze kila pojdu lahsie dolu. Nemyslim, ze to budem ignorovat ale naucim sa s tym lepsie zit, troska sa vyrovnat. Pomohol niktorej z vas takyto pristup? Rada by som sa pekne obliekala,ale stale sa len snazim zakryt to ci ono..zienky s podobnou velkostou, kde a ako sa obliekate? Myslim, obchod, vzory, typy, kde hladate inspiraciu? Ako kombinujete? Zadok a stehna nie su stihle, ale brucho je moj najvacsi problem. Ako si pomoct, citit sa sebavedomejsie a hladat cestu k zhodeniu par kil menej drasticku?
@mircalla ja mám okolo 70 a 1,70 a nosím 40 moja kamoška tak vysoká ako ja aj váha a nosí 44 záleží kde to má ulozene.niekto môže byť vysoký a pevný typ nemá tuk, ale je mohutny.46 je už vysoké číslo vekom bude človek priberat.Ale mala som už aj 44 a bola som unavená, zadychana pri dlhej chôdzi mne to vadilo a schudnúť nebolo tak ťažké ako som myslela.treba myslieť aj na prechod, 50 tku hormonálne zmeny hlavne tuk na bruchu a vnútorných orgánoch je zlý
K otázke môže, ale pre zdravie je lepšie schudnut
@mircalla ved ale vam sa to pacit nemusi. Ale nemusite deptat uz dost zdeptane zeny.
Oni musia najst lasku same v seba. Citit sa pekne. Prestat zajedat komplexi a kila pojdu same dole..
Ja súhlasím s tým ze pre zdravie je priatelna max. velkost 42 . BMI neokasles.
Ale su ludia co jednoducho nie su ochotný sportovat ci sa vzdať sladkosti, no nemali by byt pre to sudeni okolím len preto, ze nie su podla ich vkusu.
ja si myslim, ze kazdemu muzovi sa paci nieco ine, len ti, ktorym sa pacia fakt velke zeny, sa k tomu verejne vacsinou nechcu priznat.
co sa tyka toho chudnutia, tak by som sa snazila jest chutne a zdravo. hybat sa pri veciach, ktore ta bavia. proste nastavit sa na taku vlnu a inak neriesit, najlepsie aj vyhodit vahu. nepocitat kalorie, gramy a nemysliet stale na chudnutie. to je hovadina. vacsinou je to tak, ze ked sa na to clovek prilis uplne, tak skor zacne priberat, pretoze nemysli na nic ine ako jedlo.
Zeny s ultra zenskym typom postavy ako Monica Bellucci.Salma Hayek ci Kelly Brooke si mozu dovolit zopar kil navyse a su stale nadherne lebo maju stihly driek,stihle koncatiny a obliny na tych spravnych miestach.Zeny ktore maju hrube kratke koncatiny,hruby driek a velke brucho u tych typov postav je kazde kilo navyse neesteticke a brusna obezita je aj zdravotne riziko.Vela zalezi od vysky,rozlozenia kil a sumernosti postavy.Taktiez ked priberie vysoka zena 3 kg nemusi to byt vidiet na malych zenach to vidno viac...
Krasnou robi zenu seba-vedomie a vnutorna sloboda. Akonahle sa odosobnis od okolia, vyrovnas sama so sebou, zacnes sa mat rada s kazdym jednym kilom a vsetkym co k tebe patri, prijmes sa a ocenis, pride vsetko ostatne. V mojom pripade i 10% pokles vahy, ktory som nijako neovplyvnila, proste len som to prestala riesit a zacala sa tesit zo zivota... S tym prisla chut sa viac hybat, zit, objavovat a pracovat na sebe a postupne to slo dolu jedno za druhym. A aj keby neslo, taka som, taka sa milujem.
@ivca88 utešovanie len vedie k zmiereniu sa so situáciou. Ja som pri výške 155 cm dosiahla 65 kg v puberte, otras. Schudla som na 47, teraz po pôrode si udržiavam 50 kíl a som spokojná a to som zasa pribrala na 66, no opäť ma to stálo veľa síl, ale určite som sa neutešovala, že manželovi sa moje kilá páčia 🤦🏼♀️ Je rozdiel porovnávať ženy s postavou a lá Beyoncé (krásne ženské krivky) a ženy s obezitou bez štipky sebareflexie. Po pôrode obdivujem Ciaru - po dvoch pôrodoch vyzerá výborne a nie je vychrtlina.
Ahoj. ja som sa po druhom pôrode tie zostala veľrybou. rozhodla som sa schudnúť, lebo som nebola spokojná sama so sebou. ani ma nenapadlo, že sa stým zmierim a ostanem tučná. Chcela som byť pekná v prvom rade pre seba, a pre svojho manžela. Teraz meriam 170 cm a mám 73 kg a ešte také 4 kg chcem dať dolu. Prikladám foto, ako vyzerám. viem sa obliecť tak, aby oblečenie stiahlo bruško, mať správnu podprsenku na ovisnuté prsia, dať podpätky a hned je postava štíhlejšia... Muž mi hovorí, že teraz som žena krv a mlieko 🙂 začni sa hýbať. cvičiť, ak ťa nebaví fitko, začni chodiť na fit cvičenie v Tvojom meste, napr. tabata, intervalový tréning... výsledky uvidíš už po mesiaci... prestaň jesť po 18 hod a kilá pôjdu krásne dolu... dopomôž tomu spaľovačom tukov, ja užívam od kompavy Thermofit, je čisto prírodný. Trochu sa vzchop, urob niečo pre seba. Najľahšie je kúpiť si väčšie plavky, to dokáže každý... ale ten pocit, že si skutočne spokojná sama so sebou, ten Ti nedá nikto, ten musí byť v tvojej hlave... držím palce
Je to všetko o tom, ako sa vieš nosiť 😉. Ja tiež niesom modelka, ale v určitých situáciách sa viem cítiť neskutočne sexy. Čo sa týka oblečenia, podľa mňa sú najdôležitejšie sú kvalitné materiály. Skús na instagrame pohľadať nejaké influencerky, ktoré majú aj kilecka naviac a inšpirovať sa ich outfitmi, uvidíš ako dokážu žiariť 😊. Pokiaľ sa citis byť zdravá, nesil chudnutie, nemusíš zapadať do sociálnych škatuliek aby si mohla byť uzasna 😉
@ivca88 Ja si myslim, ze skor kritika niekoho nakopne, ale potlapkavanie po pleci, ved je to vyborne, niekomu sa to paci, bud sama sebou a maj sa rada. Mna urcite. Ja som schudla po tom, ze mi par ludi povedalo, ze som vyrazne pribrala....Niekomu vlastna nadvaha nevadi, neriesi, ale vacsine ano. Nechci odo mna, aby som niekomu pokrytecky tvrdila, ze c. 46 vypada super, to by som sla sama proti sebe. Bolo obdobie, ked som sama vyzerala zle. Vadilo mi to. Je tazko mat zdrave sebavedomie, ked sa sama necitis dobre vo svojom tele.
@blankaj podľa mňa píše mircalla stále rovnako - priamo🙂 pre veľa MK ľudí neempaticky lebo netlapka po pleci a nehrá sa na empatiu co nikomu nepomáha (možno teda chvíľu co číta MK a pokiaľ sa nevráti do reality...)
Ja aktuálne po 3tom pôrode nosím 40tku, niečo kvôli prsiam aj 42... Mužovi to nevadí, som skôr typ postavy presýpacie hodiny, ale už pri tejto váhe mam tie prsia podľa mňa obrovské a niečo dosť aj na bruchu... Veľkosť 46 - úprimne, nechcela by som sa k nej prejesť (jasne ze ak je to liekmi tak je to úplne o niečom inom, ale myslím ze o tom tu teraz nepíšeme...) ja som po 2hom pôrode žila v krásnej ilúzií ako svoje kila nosim - pri 162cm som mala cca. 65kg... Našťastie som zbadala svoje fotky od zadu a ocko mi povedal ze už by som mohla so sebou začať niečo robiť... Za pol roka jemne upravenej stravy a cvičenia dom sa vratila na pôvodných 50... Teraz ma čaká to isté, bez práce žiaľ nie sú koláče.... Mňa ešte potlapkavanie po pleci ako je fajn ze som teraz tučná k ničomu nikdy neviedlo, vždy len nastavenie zrkadlá... Toto nie je o empatiu ci zatrpknutosti ale o tom ze niektorí ľudia sa radi rozprávajú na priamo, aj keď pravda sem tam zabolí...
A k téme... Ja ak by som sa necítila dobre vo veľkosti 46, tak by som sa s tým nezmiernovala ale riešila váhu... Co sa oblečenia týka - osvedčilo sa mi pri tých väčších veľkostiach nosiť farebné veci a prekvapujúco skôr vypasovane v správnej velkosti... Tie vrecové čakajú pokiaľ schudnem🙂
Mne otec (ktory je vzdy priamy, co si vazim) povedal, ze som pekne vypapkaba a tucna a nevypada to dobre (mala som vtedy c. 44). Pomohlo mi to neskutocne - hned na druhy den som s tym zacala nieco robit a schudla som 12 kil. Uz ma unavovalo sa hrabat v skrini, co si mam obliect. Ja mam rada pravdu, aj ked je kruta. A mozno som pre niekoho tucna nebola, ale pre mna samu ano, len som si nahovarala, ze vhodnym oblecenim to okaslem.
@mareka49 skutočná krása ženy vyžaruje zvnútra 🙂 niektoré ženy sú štíhle, iné baculaté.... no a čo. Ja som nikdy nebola chudá, mám nadváhu odjakživa. Dakedy som veľa, veľmi veľa cvičievala v puberte, držala diéty, mala som bulímiu... a čo z toho. Nič. Najprv som sa snažila mať k svojmu telu neutrálny vzťah a postupne som sa naučila mať ho rada. Veď je predsa moje.
Mne pomohli rituály, napríklad kúpeľ so soľou a bylinkami, krémiky.... je fajn vedieť, ktoré farby ti pristanú, byť celkovo upravená, myslím vlasy, trochu pleť. A cítim sa spokojnejšie oveľa. A ozaj to vyžaruje zvnútra. Mám šunky, aj boky a zadok a čo. Aj brucho som vždy mala, tak nosím skôr volnejšie tričká, predĺžené.
Moja babka vždy vravela, že Aj veľká riť vie očariť. A je to tak. Tie kilá treba vedieť niesť 🙂 ver tomu, že si krásna, taká aká si ❤❤❤
@mareka49 Samozrejme, je dolezite, aby si sa mala rada, to potrebuje kazdy clovek, inak je istym sposobom zakomplexovany a potom tak negativne posobi aj na okolie a to rozhodne krase neprida. Ale to by mal byt len prvy krok, resp. jeho sucastou by mala byt zdrava strava a pohyb-pretoze toto tiez kazdy clovek potrebuje. A pokial clovek nema vazne zdravotne problemy (napr. spominana stitna zlaza atd.), tak sa to musi odzrkadlit aj na postave. A ten pohyb vobec nemusi byt drasticky. Pesia, ale rychla chodza, ignorovanie vytahu a podobne. A co sa stravy tyka, u niekoho staci vynechat take tie somariny ako cipsy, ochutene vody a jest normalnu stravu.
Je pravda, ze kazdemu sa paci nieco ine, ale rozhodne nie je dobre byt rozkydany, lebo to ani dobre nevyzera, ani nie je zdrave.
Oblecenie nieco zakryje, ale srdce a cievy neoklames.
Ja súhlasím s @mircalla v tom, že veľkosť 44 je nebezpečná pre zdravie. Jedna vec je estetické cítenie a vnímanie seba pozitívne, druhé je fakt, že veľkost 44 je obezita a okrem toho sa mať rád, treba aj schudnúť. Dievčatá na fotke majú veľkosť ?44 a majú pod 25 rokov. V 35 rokoch budú určite vačšie, pretože vek ani deti nikdy do kariet dobrej postave nehrali. Je dobré sa prijať aj s veľkosťou 44, ale je dobré aj prijať fakt, že udržanie váhy alebo dokonca priberanie je kolosálne blbý nápad. Odhaliť krivky sa dá v pohode aj vo veľkosti 40 🙄
pridávam sa ku vam kocky 😉 ja mam tiež 46/48 ale teda nie som s tym stotoznena 🙄 roky mam problem s nadvahou...uz som aj cvicila,obmedzovala stravu ale dajak to nejde dole. Som z toho nervozna, stale sa schovavam v dave, maskujem oblecenim, vynimocne si dam farebne oblecenie vhodne k mojmu veku 😞 Obdivujem zeny, co aj z nedostatku urobia prednost, nehambia sa za seba, su sebavedome, hrde...
Sú tuční chlapi sexi?
Tvoja otázka "Môže byť žena s konfekčnou veľkosťou 46 príťažlivá?" má dve roviny a dôležitá je tam otázka "pre koho?" Ak príťažlivá pre seba, tak pokojne aj s veľkosťou 50. Budeš vyrovnaná, budeš vedieť "kilá nosiť", nebudeš mať komplexy z váhy a postavy atď. Táto časť je najmä o tom, ako to máš ty zrovnané v hlave. Druhá rovina je o tom byť príťažlivá pre iných (ženy aj mužov), páčiť sa druhým, nielen sebe. Ak opomenieme menšie % ľudí, ktorým sa páčia obéznejší ľudia, tak väčšine populácie sa páčia štíhlejší ľudia resp. s pár kg navyše (tu naozaj ide len o pár kíl teda max do 5kg). Dokazuje to aj prieskum v personálnej sfére keď si zamestnávatelia a personalisti vyberali z dvoch rovnako schopných jedincov (vzdelanie, prax, schopnosti) s rozdielnou váhou a stavbou tela. Väčšina z nich na pracovné miesto vybrala štíhlejšieho záujemcu o prácu, nakoľko na nich takíto ľudia pôsobili zdravšie a pokladali ich za disciplinovanejších.
@mircalla ja neviem, ja nesledujem na insta ani nikde tucne zeny a ja sama som 34/36. Lenze takisto nemam ani prsia ani zadok a tak celkovo tu klasicku zensku postavu, nie uplny chlapec, ale taka utlejsia, 162cm, 47kg. Ale neraz som videla na ulici zensku co mala kila navyse a vyzerala dobre. Ja by som sa tak necitila dobre, ale to neznamena ze niekto iny sa nemoze. A co sa nepaci tebe, sa moze inemu. Mne sa na zene pacia svaly a to sa tiez nepaci kde komu. Akoze toto by aom ozaj neriesila ze co sa konkretne paci tebe alebo mne alebo tu nejakej inej. Ani chlapi sa nepacia vsetkym zenam presne ti istí, toto je obdobne.
urcite zacni cvicit, ak si este nezacala. nie preto, aby si cim skor schudla. samozrejme, nastartuje to metabolizmus, ale bez zmeny jedalnicka kila dole aj tak nepojdu, ale o to nejde. pomoze ti to psychicky, napr mne to pomaha rychlejsie a efektivnejsie bojovat s depresiami a zlou naladou, bez cvicenia si uz svoj den ani neviem predstavit. je to kvoli davke vyplavenych endorfinov. dalsia vec je taka, ze aj ked zostanes plnostihla, inak sa ti vytvaruje postava, bude zenskejsia. vacsina baculatych celebrit cvici, dokonca aj plus size modelky, aj spominana ashley graham.
zvolila si spravny pristup, maj sa rada, na to sme tu na tejto zemi, aby sme sa mali radi a aby sme potom mohli mat radi aj ostatnych 🙂. ale urcite zapracuj aj na tom, aby si par kileciek zhodila, aspon do tej konfekcnej velkosti 40, je to pre tvoje zdravie (a pozor svaly su tazsie ako tuk, tak sa nezlakni, ak zacnes cvicit a bude dlhsie trvat, kym zacnu kilecka ubudat, silove cvicenia su na spevnovanie svalov a kardio na spalovanie kalorii, najlepsia je ich kombinacia) drzim palce v ceste za vytuzenou postavou 🙂
@mircalla ja neriešim, či je to pekne alebo nie je pekne pre iných. Ale to, či sa subjektívne cítim dobre, vyrovnaná a šťastná. Už som bola aj oveľa chudsia, okolie má chválilo, ako som “pekne schudla” a ja som sa vôbec necítila dobre, nebola som vo svojej koži. Neschudla som naschval, ale v tehotenstve mi zakaždým šla váha dolu, neviem prečo, ale proste dom nepribrsla ani kilo. No a po operácii zlcnika som mala nútenú diétu tiež.
Neviem, či to vieš pochopiť, absolútne má nezaujíma, čo sú myslia iné ženy, krása je pojem relatívny.
Apropo, stehná sa mi nesuchaju.

Tam to ani neriesia ze hole brusko u plus size zeny. Len my máme dost predsudkov.
Ja som mala komplexi dat si kratasi do pol stehien ked som bola 44.