Jumping
Ahojte kočky, chodíte niekto na jumping? Ja som začala a poviem vám, je to niečo úžasné, máte niektorá skúsenosti, čo už cvičíte dlhšie, že po akej dobe vidno výsledky? Chodím 3x do týždňa.
@asfodelka jej ty si zlata, moja instruktorka povedala ze mam asi zly postoj, to som si s nou pisala..oni cvicia dve ta na ktoru chodim s tou som si nepisala....takze ma nevidela ( ta s ktorou som pisala) ona zajednava miesta. To som ako zlozito napisala 😀 no nikdy ma krize zo ziadneho cvicenia neboleli tak predpokladam ze to mam z toho ked ma vzdy po skakani zacnu boliet...
dnes pojdem na body work na ktory som prestala chodit pretoze tam posilnujeme s gumou, a z tej moje telo cele napachne mozem si ruky umyvat 10x osprchovat sa normalne to zo mna vyprchava...sama to citim, pritom nie som clovek ktory by sa nejak potil a zapachal...vobec s tym nemam problem akoby ta guma s mojou kozou reagovala,..tak vyskusam bez gumy, len na nohy okolo tenisky si ju dam....
vyhovovali mi klasicky aerobik no cvicitelka si dala volno do septembra..... niekto mi to cvicenie a pohy nedopraje !! 😢 😢 ale ja sa nevzdavam....vcera som aj skusala beh no akosi som nevladala...ale mozno kazdy den o trosku viac zabehnem..a postupne aj vsetko, nie? 😉 len neviem ci sa to vyrovna jumpingu....
aaach...ja viem ze su na svete horsie problemy ale som v takom kruhu zamotanom, chcem nemozem...a u nas v malom meste je strasne malo moznosti...este kalanetika ale to je zevraj slabota...
Ved aj beh je dobry 😉
@larmimi no neviem v akom meste si ale u nas v Ke je aj fit&body jumping. ten robi moja kamoska. na striedacku sa skace a posiluje s expanderom, teda tou gumou co si spominala.
ale bolo by dobre keby si sa skor radila s tou co Ta vidi, pripadne ju popros aby na Teba pozerala ci robis nieco zle, u nas stale povedia ludom co robia zle.akurat vcera sme sa nasmiali ked sme robili strecing a mali sme urobit sviecku na trampoline... kamoska sa bala ze spadne ta instruktor ju chytil za zadok a zdvihol 🙂
no ale este Ti napisem v piatok vecer co som zistila a o tom chrbte.
Haha, alebo cinky 😉
@larmimi no tak nenapisem Ti nic nove. kamoska vravi ze to bude drzanim tela. ale to treba vidiet ci je to ozaj tak. mas sa viac naklonit dopredu a podsadit panvu. kolena neprepinat... oslov instruktorku pri ktorej skaces nech na Teba dozrie aby si sa neskalicila na tom jumpingu :D
ja jumping neodporucam bola som par krat a naposledy pri aerobiku som si normalne "cvrkla" co sa mi v zivote pred tym nestalo 😒 😒 urcite za to moze to skakanie...bolo mi to treba ?
@chiquitita pomoze cvicit cviky na posilnenie panvoveho dna.
Ja osobne jumping milujem - je to pre mňa droga chodím naň od 20.01 . 2013 a schudla som 10 kíl 🙂 a to som neupravovala stravu . Chodím 4x do týždňa
Kocky, ja som som si kupila na doma taku malu trampolinku 109 cm a ked som cvicila pravidelne kazdy den cca 10-15 minut,tak priatel mi hovoril,ze uz vidno vysledky,lebo postava sa pekne spevni. Len som od toho upustila ale chcem zacar znova,lebo je to zabava 🙂
aj ja by som chcela chodit na tento jumbing od septembra, ale bojim sa, ci ma ta trampolina udrzi 🙂 dokolko kg ma nosnost? dakujem 🙂
Babule ja som objednaná na jumping zajtra, tak som zvedavááááá 🙂
@eva1604 za skusku nic nedas. ja chodim uz dlhsie ale dost nepravidelne poslednou dobou. od zaciatku mam dole 6kg a riadne sa mi vyrysovali svaly na nohach. ide dolu aj brucho ale pomalsie.
a k tym fotkam na webe, no hadam necakas ze tam vyfotia baculky, to uz aka motivacia by bola :D ale u nas chodia skakat aj take chuducke stvory, vraj kvoli kondicke.

@asfodelka
@teletabies nemam sedavu pracu a cvicim uz cca vyse roka aerobik,body work takze rozhybana som...naposledy sme ani s oporou necvicili...tak ma bolia krize som sa dnes aj odhlasila ☹