icon

Jumping

henrieta16
13. feb 2013

Ahojte kočky, chodíte niekto na jumping? Ja som začala a poviem vám, je to niečo úžasné, máte niektorá skúsenosti, čo už cvičíte dlhšie, že po akej dobe vidno výsledky? Chodím 3x do týždňa.

larmimi
16. máj 2013

@asfodelka
@teletabies nemam sedavu pracu a cvicim uz cca vyse roka aerobik,body work takze rozhybana som...naposledy sme ani s oporou necvicili...tak ma bolia krize som sa dnes aj odhlasila ☹

abbie
16. máj 2013

@ada1981 nemusis sa ospravedlnovat, ale i tak si stojim za svojim nazorom 😉

asfodelka
16. máj 2013

@larmimi skusala si ist k ortopedovi? no pravdu povediac neviem preco by z jumpingu boleli krize lebo v podstate ich pri skakani nezatazujes. skor ide o nohy a brucho. ale v piatok pojdem na jump tak sa spytam kamosky co robi instruktorku.

ifkael
16. máj 2013

@larmini mas dobre drzanie tela?

Ja jumping nemoozfm, strasne sa mi drazdi moc. mechur... :D

larmimi
16. máj 2013

@asfodelka jej ty si zlata, moja instruktorka povedala ze mam asi zly postoj, to som si s nou pisala..oni cvicia dve ta na ktoru chodim s tou som si nepisala....takze ma nevidela ( ta s ktorou som pisala) ona zajednava miesta. To som ako zlozito napisala 😀 no nikdy ma krize zo ziadneho cvicenia neboleli tak predpokladam ze to mam z toho ked ma vzdy po skakani zacnu boliet...
dnes pojdem na body work na ktory som prestala chodit pretoze tam posilnujeme s gumou, a z tej moje telo cele napachne mozem si ruky umyvat 10x osprchovat sa normalne to zo mna vyprchava...sama to citim, pritom nie som clovek ktory by sa nejak potil a zapachal...vobec s tym nemam problem akoby ta guma s mojou kozou reagovala,..tak vyskusam bez gumy, len na nohy okolo tenisky si ju dam....
vyhovovali mi klasicky aerobik no cvicitelka si dala volno do septembra..... niekto mi to cvicenie a pohy nedopraje !! 😢 😢 ale ja sa nevzdavam....vcera som aj skusala beh no akosi som nevladala...ale mozno kazdy den o trosku viac zabehnem..a postupne aj vsetko, nie? 😉 len neviem ci sa to vyrovna jumpingu....

aaach...ja viem ze su na svete horsie problemy ale som v takom kruhu zamotanom, chcem nemozem...a u nas v malom meste je strasne malo moznosti...este kalanetika ale to je zevraj slabota...

larmimi
16. máj 2013

@ifkael no to s tym moc.mechurom ma kazda problem...baby vravia ze nosia vlozky 😅 kamoska bola prvy krat a povedala ze posledny za jednu hodinu bola 3x na wc....

ifkael
16. máj 2013

@larmimi mi hovor...ja som na dedine, od troch deti sa moc do mesta cvicit neutrhnem.. Tak po zimnej prestavke zase po troche behan. Treba zacat pomalym tempom- kondicka pojde hore ;)

Ken tiez mam stale nieco- klby bolia zade...:( tak snad to uz povoli zase...

larmimi
16. máj 2013

Ved aj beh je dobry 😉

ifkael
16. máj 2013

@larmimi ano.. Len obcas to chce zmenu.. ;)

larmimi
16. máj 2013

@ifkael tak tak...a hlavne ked je skaredo..a tolko brusakov sa sama nedonutim

asfodelka
16. máj 2013

@larmimi no neviem v akom meste si ale u nas v Ke je aj fit&body jumping. ten robi moja kamoska. na striedacku sa skace a posiluje s expanderom, teda tou gumou co si spominala.
ale bolo by dobre keby si sa skor radila s tou co Ta vidi, pripadne ju popros aby na Teba pozerala ci robis nieco zle, u nas stale povedia ludom co robia zle.akurat vcera sme sa nasmiali ked sme robili strecing a mali sme urobit sviecku na trampoline... kamoska sa bala ze spadne ta instruktor ju chytil za zadok a zdvihol 🙂
no ale este Ti napisem v piatok vecer co som zistila a o tom chrbte.

larmimi
16. máj 2013

@asfodelka dakujem...a nepocula si ze by niekomu smrdela ta guma ? je to mozne ze len mne ? 😅 😅 to je sila... 😝 tak uvidim co povie tvoja kamoska, ja som sa na dnes radsej odhlasila este ma to boli...

larmimi
16. máj 2013

@asfodelka tak expander...dala som si to do googlu a my cvicime konretne s tymto (foto)
je mozne ked si kupim iny co nema gumenne rucky to pojde !!

asfodelka
16. máj 2013

@larmimi no my mame zlty, smrdi tiez. minule som si utrela rukou tvar a tiez som sa musela vydrhnut mydlom. tipujem ze smrdia vsetky. este mozes skusit nosit rukavice ;)

larmimi
17. máj 2013

Haha, alebo cinky 😉

asfodelka
17. máj 2013

@larmimi no tak nenapisem Ti nic nove. kamoska vravi ze to bude drzanim tela. ale to treba vidiet ci je to ozaj tak. mas sa viac naklonit dopredu a podsadit panvu. kolena neprepinat... oslov instruktorku pri ktorej skaces nech na Teba dozrie aby si sa neskalicila na tom jumpingu :D

chiquitita
18. máj 2013

ja jumping neodporucam bola som par krat a naposledy pri aerobiku som si normalne "cvrkla" co sa mi v zivote pred tym nestalo 😒 😒 urcite za to moze to skakanie...bolo mi to treba ?

asfodelka
18. máj 2013

@chiquitita pomoze cvicit cviky na posilnenie panvoveho dna.

zuzanka.h
27. máj 2013

Ja osobne jumping milujem - je to pre mňa droga chodím naň od 20.01 . 2013 a schudla som 10 kíl 🙂 a to som neupravovala stravu . Chodím 4x do týždňa

bronka92
28. máj 2013

Kocky, ja som som si kupila na doma taku malu trampolinku 109 cm a ked som cvicila pravidelne kazdy den cca 10-15 minut,tak priatel mi hovoril,ze uz vidno vysledky,lebo postava sa pekne spevni. Len som od toho upustila ale chcem zacar znova,lebo je to zabava 🙂

mita9
5. jún 2013

@ada1981 konecne normalny prispevok 🙂 ..nechapem co furt riesia vahu 😖 ved ta vobec nie je smerodajna 😠

eva1604
16. júl 2013

aj ja by som chcela chodit na tento jumbing od septembra, ale bojim sa, ci ma ta trampolina udrzi 🙂 dokolko kg ma nosnost? dakujem 🙂

siiimka
5. aug 2013

Babule ja som objednaná na jumping zajtra, tak som zvedavááááá 🙂

asfodelka
6. aug 2013

@eva1604 ahoj ja som kdesi videla ze maju nosnost do 100 kg... Ale skus sa spytat v konkretnom jumpingu kde by si chodila. U nas skacu aj chlapi a ti isto nemaju 60kg.

eva1604
9. aug 2013

@asfodelka no nad 100kg teda urcite nemam, ale aj ked ten pocit, niesom najchudsia, ale na vselijakych webovkach vidim vyfotene chude baby, tak neviem, neviem... 🙂

asfodelka
11. aug 2013

@eva1604 za skusku nic nedas. ja chodim uz dlhsie ale dost nepravidelne poslednou dobou. od zaciatku mam dole 6kg a riadne sa mi vyrysovali svaly na nohach. ide dolu aj brucho ale pomalsie.
a k tym fotkam na webe, no hadam necakas ze tam vyfotia baculky, to uz aka motivacia by bola :D ale u nas chodia skakat aj take chuducke stvory, vraj kvoli kondicke.

asfodelka
11. aug 2013

@siiimka ako bolo na jumpingu? pridaj svoj nazor..

siiimka
11. aug 2013

@asfodelka no je to teda riaaadna makačka 🙂 zatiaľ ešte úplne nestíham, ale snáď to nevadí 😀 jediné čo mi vadí, že sa u nás cvičí v miestnosti kde je iba jeden ventilátor a je tam hrooozne dusno 😉 tým pádom sa mi zle cvičí, nestíham s dychom ☹

asfodelka
11. aug 2013

@siiimka no u nas nebol ani jeden ventilator, ale nedavno doniesli az 2. horsie je, ze nie vsade je citit ze fuka 🙂 nevadi ze nestihas, ked pojdes viackrat chytis aj tempo. drzim palce 🙂

siiimka
12. aug 2013

@asfodelka naposledy som bola v rohu pri stene a tam ani vánok ☹ som myslela, že tam odpadnem v týchto hicoch 😅 no dúfam, že sa zlepším a pôjde mi to a budem to zvládať 🙂