Kalorické tabuľky - poraďte
Ahojte ,dnes som si stiahla kalorické tabuľky do mobilu a zapísala dnešok čo som jedla.Pridam foto,je to takto v poriadku vyplnené?Vyplnila som všetky jedlá cez deň,aj pitný režim,aj aktivitu.Vypisalo mi že mám stiahnuť niečo premium aby sa dalo pridať viac jedla.To je potrebné?Za to sa platí.Poradte ako používať tieto kalorické tabuľky.
@majamat však ale keby si pravidelne nejakého macka stretla, tak si aj zabeháš 😀
@panelacikova 😀 no len aby to neboo naposledy.
no ale poviem ti, maco by sa mozno aj zlakol. ked sa namaham, kaslem. ked spustim ten moj tuberak, tak aj ujde 😀
@panelacikova :D
napríklad tie debilné sacharidy mi vyskočili po konzumácie dusenej ryže 😨 tak ja už neviem, čo k tomu varenému mäsu jesť? mäso bez šťavy, omáčky, bez akéhokoľvek základu, len čisto s ryžou... a aj tak mi tam nabehlo sacharidov ako nasraté. smiešna porcia ryže a 50g sacharidov
@panelacikova tak nakoniec som este stale nemala dost. dala som si este neico. dnes kalorii 2200. dnes mam krizu., zajtra to snad bude lepsie.
k tej ryzi, ved prave ta ryza ma kopec sacharidov, bud si jej musis dat malinko, alebo nahradit neicim inym. menej kaloricke su napr, zemiaky.
ak ti nevadi kukurica, vymen cast ryze za kukuricu. teda ak sa to k jedlu hodi.
@panelacikova dnešné moje jedlo absolútne som zrušil prílohy ako ryža a zemiaky nahradil šalátom a inou zeleninou
@usagin124 tak z tohto by som rachla. som nadúvací typ so sklonmi k ťažkým zápcham. práve hrach mi dosť škodí. ak to druhé je brokolica, tiež nie príliš dobrá voľba pre mňa...skôr mrkva a kukurica, ale tak zas... za chvíľu budem hladná 😀
@panelacikova a hlávkový šalát ti tiež robí zle? Nie to je toto https://potravinydomov.itesco.sk/groceries/sk-S...
@usagin124 hlávkový nie. ale veď to budem hladná za 10 minút
@panelacikova sila zvyku a keď k tomu mas primerany prisun bielkovin tak nebudeš hladná určite
@usagin124 ten šalát aj premývaš alebo ho len šupneš na tanier? a ešte jedna vec, ako grilujete mäso doma? ja to neviem robiť, preto som dnes mala varené
@panelacikova neviem co konkretne konzumujes mozes to sem napisat ?
@panelacikova salat hodim do hrnca a necham odmocit a pridam citronovu stavu. ja mam doma parny hrniec. Vsetko robim na pare.
@usagin124 no mala som kuraciu polievku a potom kuracie varené mäso s dusenou ryžou a cviklou. dnes.
@usagin124 odmočiť akože aby sa premyl či čo tým myslíš? no a to mäso na fotke pôsobí grilovanie, nie na pare...
@panelacikova je okorenene
@usagin124 a s takým parným hrncom sa robí ťažko? a dlho? kriste, ja vôbec tieto novinky nepoužívam....
@panelacikova nie su to novinky :D inak je to najzdravsia a najmenej kaloricka priprava jedla a jednoducha aj dieta to zvladne staci nahadzat do jednotlivych oddielov potravin zapnut casovac a ides 20-30 minut mas plnohodnotne jedlo spravene
@usagin124 aha.. okorenené. jasné. a čo sa týka toho hrnca, v ňom normálne aj varíš vajcia napríklad na tvrdo? sú k tomu aj návody na používanie jednotlivých potravín? a chutia tie potraviny?
@usagin124 no vyzerá to parádne, musím o tom čosi poštudovať.

dnes som v DM objavila toto https://www.mojadm.sk/liqoil-cmulacie-kvadriky-...
je to take bez chuti, trochu sa to lepi na zuby a teda fajn na doplnenie vlakniny.