Kalorické tabuľky - poraďte
Ahojte ,dnes som si stiahla kalorické tabuľky do mobilu a zapísala dnešok čo som jedla.Pridam foto,je to takto v poriadku vyplnené?Vyplnila som všetky jedlá cez deň,aj pitný režim,aj aktivitu.Vypisalo mi že mám stiahnuť niečo premium aby sa dalo pridať viac jedla.To je potrebné?Za to sa platí.Poradte ako používať tieto kalorické tabuľky.
och, zabudla som cukriky, tak som dala prec cakankovy sirup, aby som ubrala kalorie. tak dokopy to bude 1829kcal.
Chcem sa spýtať dnes máme na obed bravčové mäso s knedľou a kapustou,mám to ako spolok napísať do tabuliek,alebo zvlášť mäso zvlášť knedľu a zvlášť kapustu odvážiť a napísať?
urcite zvlast. ak si najdes taketo cele jedlo, nemozes vediet, aky podiel z toho ma ktora zlozka,
malo by sa to uvadzat za surova,a le ak toho robis viac, je tazke zistit kolko z toho suroveho stavu si zjedla., cize aj ked to das uz hotove,a le rozhodne zvlast.
nezabudni na olej.
@majamat Nahodím to zvlášť
Dnešok takto,nutrienty som prepísala ako radila
@majamat
uz to lepsie vyzera.
No výborne 🙂
@usagin124 och, dakujem. v tomto mi urcite ides prikladom. ja to mavam sem tam rozkolisane. nie celkom to sedi, ale dnes sa podarilo a veru som si naplanovala co jest, este som neplanovane dostala aj sladkosti, ktorym tazko odolavam, ale vedela som, ze mam rezervu a vyslo to super.
zaujimave je, ez uz rano som mala pocit, ze mam nejak vela jedla so sebou. a pritom bez tych sladkosti a kavy to vychadza 1400kcal.
tak dnes sa snazim odvazit., 8DC uz by mi mala klesat hmotnost, lebo mi klesaju hormony a odvodnujem sa. raz soms i to odpozorovala, zacalo sa to na 8DC,a le na 9DC bol pokles este vacsi, no zajtra robim, tak sa pozajtra odvazim a som zvedava, aky bude vysledok., uz dnes to vyzera dobre.
mam v KT nadstavenu hmotnost 76,5kg, ale ked sa zacina s chudnutim, vacsinou mame hmotnost ovplyvnenu aj tym zavodnenim a preplnenim criev. ta moja uvedena hmotnost bola uz castocne bez toho, lebo som sa vazila po 2-3dnoch odlahcenej stravy.
mimo to som mavala rano hmotnost 77-77,5kg.
no a dnes teda 75,4kg. povedzem, ze mam teda -1,6kg od zaciatku mesiaca. zuviime este o 2dni, co mi vyjde.
tesim sa, koncene sa mi vaha hybe smerom dole. aj vdaka tejto diskusii. torhcu ma to tu nakoplo. samozrejme to mohlo byt lepsie,a le parkrat som to s kaloriami presvihla.
@usagin124 no ono to treba brat komplexne, ale ak niekto tvrdi, ze je lepsie meranie ako vazenie, nesuhlasim, tusim som to tu uz pisala.
ide o to, ze pokial vies, kedy sa mas ovazit a vies, co ti momentalne vahu ovplyvnuje, resp je lepsie obdobie, ked je vaha ovplyvnena minimalne, je vazenie pomerne presne.
no co sa tyka merania, staci ze das meter o 2cm vyssie a uz ti vyjde iny rozmer. telo nema rovnomerne linie, riky, ci stehono vyssie je sirsie. musel bysi mat vytetovany pasik,a by si si dal meter presne, toto je podla mna ovela tazsie overitlene,a ko hmotnost.
ano, da sa cosi poznat na obleceni,a le je tiez rozdiel, aky material pouzijes a aj to, z akej partie viac chudnes. ja mam napr, po porode velmi vytahanu kozu na bruchu a mam aj lahku diastazu ( rozostupenie brusneho svalstva. este mam aj pupocny pruh. to su veci, co mi robia brucho velkym a aj ked mam dole uz okolo 20kg oproti minulosti, z brucha islo dole o dost menej.
mam popisane miery spred roka, kedy som mala o 11kg viac a v porovnani s dneskom:
prsia -4cm, pas -10cm, boky -2cm.
pas ok, prsia to beriem, tam to asi klesat tolko nebude,a le boky, tam je maly pokles.
este som zabudla k oblecku dodat, zalezoi od toho, ci je cerstvo oprate,a lebo nie. pranim sa textil castokrat stiahne a nosenim uvolni. zalezi od toho, ako dlho sa nosi.,
to mas 300kcal prestrelenych. ked sa to stane sem tam, nevadi, ja som tiez prestrelila a vaha ide dole.
teraz pozeram ze to co som napisala, blbo vyznieva. tym ymslim, ze si prestrelila tuky a sacharidy o 300kcal. nie celkovy prijem.

@lulabelka to sa odporuca - v surovom, lebo vo varenom je to nepresne. no nic nenarobim, zrejme to nepresne bude.