icon

Kalorické tabuľky - poraďte

1. aug 2022

Ahojte ,dnes som si stiahla kalorické tabuľky do mobilu a zapísala dnešok čo som jedla.Pridam foto,je to takto v poriadku vyplnené?Vyplnila som všetky jedlá cez deň,aj pitný režim,aj aktivitu.Vypisalo mi že mám stiahnuť niečo premium aby sa dalo pridať viac jedla.To je potrebné?Za to sa platí.Poradte ako používať tieto kalorické tabuľky.

zuzuliennka1
1. nov 2022

@usagin124 ja som teraz v totalnom zhone posledny mesiac, ze uz aj zabudam zapisovat, kolkokrat mam aj 4-5dni za sebou, ze nezapisujem. A posledne 3tyzdne na striedacku vsetci doma chori.
Ale uz viem, co mam ako jest, nepojedam pocas dna, ze “hm tu by som si dala toto, tu si len dam keksik, tu len kusok tohto,…” proste jem poriadne. Ranajky, obed, aj sladke si dam, aj olovrant a normalnu veceru. 🙂 vaha mi uz nejde dole takym skokom, ako prve dva mesiace, ale stale po troske ide dole a nie hore, takze fajn.
Chcem sa do toho zas naplno pustit teraz od novembra aj so zapisovanim 🙂

usagin124
3. nov 2022

@majamat ahoj váhu som prestal riešiť vidím výsledky v zrkadle a na oblečení. V páse neskutočne. Čo sa týka stravy už mám navýšené kalórie ale s tým že denne cvičím dvakrát. Raz s vlastnou váhou a druhýkrát silový tréning. Myslím že po zhruba šiestich mesiacoch sa dostávam tam kam chcem. Aj keď to nie je ešte úplne ten strop som v procese a verím a viem že tam čoskoro budem. Je to celková premena človeka ako po fyzickej tak aj po psychickej stránke. Jak je to aj v extrémnych premenách.

usagin124
29. dec 2022

Dobrý večer doma sme? 🤣😂

majamat
29. dec 2022

@usagin124 ahoj, ako sa drzis? ja to flakam.

zuzuliennka1
30. dec 2022

@majamat ahoj, ak smiem, pridam sa. Flakam to teraz aj ja. Od toho novembra v podstate, ako som pisala vyssie komentar. Resp. ako zacala skolka, september, zhony,.. do toho sme boli doma aj chori (kovid), potom aj skolka zavreta, lebo privela deti chorych, do toho vianoce,… Ale od januara dufam nabehnem opat, zacne skolka, zas budem trochu viac panom casu ja🤣 tak verim, ze naskocim a bude to fajn 🙂

majamat
30. dec 2022

@zuzuliennka1 ja by som tiez rada od januara. no ja uz akosi tazko odolavam. ak sa po novom orku postavim na vahu a sokne ma, moznos a aj rozbehnem 😀
co je horsie v januari narodky dcera, sestra, vo februari synovec.

inak tiez to amm take vselijake,
na prelome oktobra a novembra som bola chora. asi crevna viroza. strasne ma bolelo telo, klby, 2 dni som bola nafuknuta, jedla som vtedy dost malo, potom mi este aj zle travilo - bolo i na vracanie a mala som horucku. mala som dovolenku,t ak som sa ako tak zotavila, no zacal PMS. chcela som cosi poupratovat na sviatky, ale stihla som malo, len tie posledne dni dovolenky.

potom2t v robote dost vytazena. okrem sichiet, este aj seminar a skolenie. tak hned po prvom kontakte som za 2 dni ochorela - kovid. nemala som vyrazne priznaky, ale trochu am bolelo hrdlo a mala som taku slabsiu nadchu. bola som doma len tyzden. opat asi posledne 2 dni som nieco upratala.

este navyse som si zrejme nejak narusila necht pred 2m a mala som pod nim hnis, tak chodim na kozne s nim. necht praskol, vytiekol hnis, vyhojila sa koza pod nim, ale v nechte zostala velka dutina a mam v nom dieru do tej duriny. prakticky 2/3 z nechtu je poskodenie. zrejme odide cely.

potom po tej kovidovej PN som mala opat 2t take, ze hroza. vela hodin a navyse sluzby, kde mi chybali kolegyne. na moju pracu tam sme 2 na nocnej, bola som sama. cez den na tom mojom rpacovisku tiez sme 2 a ja som bola jednu sichtu sama. kolegyne hromadne ochoreli na kovid. ja som si ho odbila hned na zaciatku a potom som si to odmakala.

vsak som bola uz taka utahana, ze som objednala jeden darcek dcere 2x 😀 som uplne zabudla, ze to uz mam odlozene v pivnii,a by to nevidela :D uz fakt odemntievam.

a teda pred sivatkami som mala dovolenku,a le zacala po nocnej, potom jeden den kozne+ ponbehala som obchody. takze zostalo mi asi 8dni, co som musela stihnut vsetko poupratovat. popritom samozrejme vsetky tie bezne veci v domacnosti. este aj s dcerou sa musim ucit, hoci bude mat 12r. ked ju necham samu, nevie to a nepohnem s nou.

a ako by nestacilo, tak som odrobila 22.12 celodennu sichtu, potom 23.12 som mala nocnu, pred nocnou som piekla. po nocnej na stedry den som si trosku pospala a zobudila som sa s podrazdnymi ocami. 25. som doobeda uz ani oci otvorit nevedela a musela som na pohotovost. nastastie uz su ok. len teraz cakat, cos a este ukaze. nejak sa to so mou tento rok tiahne. stale neico.

usagin124
30. dec 2022

Úprimne prestal som všetko zapisovať cez KT. Nesledujem to už cez to ale cvičím stále a pridal som si na cvičení viac do rúk som pribral čo bol cieľ brucho sa zmenšuje pomalšie. Ale predsa je to už vidieť ako sa to rysuje.

zuzuliennka1
30. dec 2022

@majamat uff! vau! tak to je riadna naloz… tak nam drzim vsetkym palce, nech zas najdeme aspon trochu balans a nabehneme 🙂

majamat
30. dec 2022

@usagin124 to je super. ved o to ide, naucit sa fungovat stabilne aj bez KT. urobit sź toho svoj zivotny styl.

majamat
30. dec 2022

@zuzuliennka1 no veru, dakujem.

aj aj vsetkym drzim palce. minuly rok som teda neschudla nic, mozno 2kg hore-dole behali, ale tak da sa povedat, ze som si udrzala hmotnost. no neviem ci po sviatkoch to nebude aj viac, ako po sviatkoch pred rokom. teraz sa moc nevazim, uvidim po sivatkoch.

usagin124
30. dec 2022

@majamat nevaz sa lebo budeš smutná

usagin124
30. dec 2022

@zuzuliennka1 áno áno áno veľká vďaka. Je to ale celkovo o zmene životného štýlu. A vytváraní nových návykov.

majamat
30. dec 2022

@usagin124
este sa vazit nejdem. no raz ma to neminie.

zuzuliennka1
30. dec 2022

ved ja viem, v tomto som sa dost polepsila, uz odhadnem, co ma ake ziviny a tak.
ale ja som taky ten typ cloveka, co funguje stylom cukor a bic, ja musim mat palicu nad sebou (tabulky), lebo veelmi lahko sklznem.
nie je to tak tragicke, ako pred KT, nepojedam kadeco, ale chyba mi v tom balans, take bielkoviny nedodrziavam podla mna ani na 10%.
ale zas nabehnem, u mna ale ma stres velky vplyv a toho je teraz veru dost.
dufam ze sa to utrasie

usagin124
30. dec 2022

@majamat zásadne s nevážim ale sledujem pás ten je pre mňa podstatný

usagin124
30. dec 2022

@zuzuliennka1 je pravda že tabuľky sú taký zákon ale funkčný a overený len ja som už mal tak že telo si začalo pýtať viac jedla lebo ako ja som išiel fakt striktne niekoľko mesiacov šak @majamat to vie potvrdit sme tu zdieľali screenshoty v lete

majamat
30. dec 2022

@usagin124 potvrdzujem. veru si sa drzal fakt presne podla KT

lubka1709
11. jún 2024

Mali ste niektorá taký problém že ste nechudla ale pribrala ja za 25 dní čo idem podľa KT som nabrala 1.80,kg 😭😭😭😭

usagin124
22. aug 2024

@lubka1709 Niečo nie je dobré nastavené. Keď sa priberá. Vieš zdieľať screenshot? Samozrejme ak je to aktuálne🙂

usagin124
22. aug 2024

@zuzuliennka1 🤣😂

usagin124
22. aug 2024

@majamat Ahoj. Akosi som odišiel z tohto príspevku. No som späť. Ako sa darí?

majamat
22. aug 2024

@usagin124 ahoj, ako zijes?
ja som stale rovnako drzim sa stale na rovnakych cislach, nneda sa mi schudnut, nevydrzim. teraz som trosku zacala tak striedmo, ale akonahle som unavena, to tlacim do seba. no uvidim, ako to dopadne.
takze u mna striedavo oblacno.

usagin124
22. aug 2024

@majamat Za tie dva roky čo som tu nepísal som prišiel na mnohé veci. Napríklad aj to že cardio cvičenie je najlepšie na spaľovanie v kombinácii so silovým treningom. A teraz najnovšie skúšam prerušovaný pôst a poviem na rovinu, že výsledky sú vynikajúce.

majamat
22. aug 2024

@usagin124 super. kolko si dal dole?

usagin124
23. aug 2024

@majamat Nevážim sa. Sledujem pás a celkovo postavu.

usagin124
23. aug 2024

@majamat poznáš rotanu?

majamat
23. aug 2024

@usagin124 asi ano.

usagin124
25. aug 2024

@usagin124 toto myslím