Ma niekto skusenosti s touto dietkou? Ja ano...velmi mi pomohla 🙂
@zuzana1985 Jeeeeeeeeeej tak to je super sparvicka tak prijemne prezivanie tehotenstav a nech ste v poriadku )))
@mamartina24 aj ja som taka rada ze konecne tie kila isli dole.Neboj aj ty das 🙂
Ja som uuz mal koli tej moje vahe zdravotne problemi a teraz sa citim uplne uzastne a aj viac energi mam. A pri tej mojej praci som aj rada ze niesom taka ubńavena lebo nikedy to sa mi az chcelo ploakat ze ani nedokoncim tie izby vsetko bo som uz nevladala.
@dadkag1 ahoj prosim ta, aky caj si pila ako "ocistny"(na cistenie krvy)? ja som tiez v Irl, zihlavovy som si zohnala, ale neviem ten druhy, ked by som zohnala a hlavne ako sa vola... dakujem 🙂
@ingola25 dá sa tá diéta držať aj dvakrát po sebe?myslím hneď-2+pauza+2 pauza 2+pauza+2?
Ahojte, mozte prosim vas napisat recepty " na tie diety co drzite a zaberaju? neviem sa tu dopatrat co sa vlastne je....
@jespera No ja osobne držím tú,ktorá je na 4.strane tejto diskusie.Schudla som cca.5kg,asi kvôli tým prehreškom 😉 A z obvodu pása a bokov zišlo zopár cm,asi nejakých 4-5.No a od pondelka idem na to znovu,lebo ešte pár kg chcem dať dole.
@mamartina24 ahoj, to je ta s jablcnym octom?
@jespera áno,máš s ňou už skúsenosti?
@mamartina24 nie nemam, len ma zaujala...len sa nemozem docitat o tej kavovej diete - co sa pije kava a nic viac? 🙂
@jespera to je táto diéta s jablčným octom,len jedna mamička ju pomenovala "kávová" 🙂
@mamartina24 a to ti nieje zle z toho octu..blee..
@jespera nie,nie je mi zle.zvykla som si na tú chuť 🙂
ahojte, je tu niekto kto dnes zacina? 🙂
@happysmile Ahoj,ja som dnes zase začala 🙂 Mala som 2 týždne,pauza,2 týždne,pauza.Aj ty si zase začala alebo Ťa poznám z iných diét?Zapojila som sa len do tejto,ale predtým,ako som sa rozhodla ju vyskúšať,som čítala rôzne fóra a pamätám si Ťa.Len neviem odkiaľ 🙂
@mamartina24 ahoj, ano dnes som zacala... predtym som bola od februara na Dukanovke... ale potrebujem zdetoxikovat telo... tak som sa dala ne toto. jablny ocot som si kupila v tabletkach, tak snad to bude mat rovnaky ucinok ako v tekutej forme 🙂
@happysmile A tú Dukanovu si zvládla ako dlho?
@mamartina24 tu som drzala od 6.2. do 20.5. ALE NIKDY VIAC. je to zacarovany kruh... a pokazila som si s nou zaludok. preto potrebujem aspon nejaky detox...
@happysmile Tak to Ťa obdivujem!Ja som vydržala necelé 4 dni,ale cítila som sa hrozne-bolo mi strašne ťažko od žalúdka,ustavične som sa cítila plná alebo nafúknutá 😖
@mamartina24 mne take stravovanie nevadilo... len uz v aprili som mala "divne" pochody v bruchu 😀 tak som presla do 3F, a tam sa kila znova pekne zacali nabalovat 😠 potom som na zaciatku maja isla zasa do 1F... zasa som schudla, ale ked som opat zacala so zeleninou v 2F tak kg vyleteli nahor... a takto dookola. som si povedala, ze to nema zmysel cela Dukanovka 😖 😝 😔 a potom som sa nevedela dojest cokolady a celkovo cukor mi neuveritelne chybal... nastastie som nepribrala, lebo som denne makala na stepery. ale teraz potrebujem precisti vnutornosti 😎 tak som sa dala na jabl.ocot v tab... toto je ako prechadzka ruzovou zahradou oproti dukanovke 😀
@mamartina24 ahoj ako ti to ide? 🙂
@happysmile ahoj,no nič-moc☹ strácam chuť. po prvom dni mínus 1,3kg,na ďalší plus 0,6kg a stále sa drží.a to cvičím každý deň hodinu.mám aj svoje dni,tak možno preto stúplo a stojí.ale prehrešky sú ako vždy aj predtým 🙂
@happysmile a čo Ty?
@mamartina24 ja som v pohode 🙂 dodrzujem vsetko presne podla jedalnicka. dnes som sa napraskala s novymi zemiacikmi na pare a nato som si nasekala cerstvu perz.vnat. len neviem, ake velke porcie sa mozu 😅 .to som sa nikde nedocitala... ja som sa nevazila, az v pondelok, ked prejdem do 2tyzdna... ale nemyslim, ze by bol nejaky velky ubytok, lebo tiez mam dostat "svoje dni", tak asi to nebude nic slavne 😎 nemam ani caj na cistenie krvy. nikde som ho tu nezohnala 😒
@mamartina24 kolky krat vlastne drzis tuto dietu? a kolko si uz celkovo schudla? 😉
@happysmile teraz druhýkrát po týždňovej pauze.s touto diétou som schudla nejakých 4,5kg,ale od začiatku môjho snaženia zhodiť kilá po tehotenstve 8,5kg od 11.03.
@mamartina24 takze teraz uz mas druhy dvoj-tyzden 🙂 a potom koncis... ci budes znova po tyzdnovej pauze pokracovat?
@happysmile nie,iba ten týždeň.a potom sa dám asi na to stravovanie každé tri hodiny malé porcie,veľa vody a pohyb.
@mamartina24 co budes dnes vecerat? moj manzel vcera varil a zostala zemiakova kasa a kuracie rezne. tak rozmyslam, ze si to dam, na veceru, len oberiem z masa, to "smazene"
inak som si uvedomila, ze jediny prehresok, ktory robim je kava 😀 (sice bez mlieka a cukru), ale ja tu druhu kavu poobede porebujem k zivotu ako sol 😎 inak by som spala a spala... snad to nevadi?! 😨 😕
@happysmile neviem,čo si dám...možno kuracie stehná s kyslou kapustou,čo som práve dokončila,zemiaky nechám deťom 😉 ja si myslím,že tie prehrešky(najmä u mňa)spôsobujú jedine nízky pokles hmotnosti,nie taký radikálny,ako bez nich.Ja som si dnes dala doobeda keksík.Sladké nezvyknem,len slané pri diéte,ale dnes som z toho všetkého akási deprim.Asi to majú na svedomí tie tri mesiace bez manžela,včera ešte k tomu stretnutie rodín v jeho robote,staršia celý čas preplakala,no mám toho dosť,musím sa držať a dnes to asi vyšlo von.Som nervózna,bez nálady.....Tak som si dala keksík...
@mamartina24 ďakujem. Ak mám pravdu povedať tak som na začiatku ostala dosť zaskočená, ale teraz sa už na tom smejem. Len dúfam, že bábo bude v pohode..... 😉 Baby a Vám držím palce aby Vám to s tou diétou dobre dopadlo a boli ste s výsledkom spokojné.... 🙂