Kávová diéta
Ahojte, kamarátka mi spomínala niečo o kávovej diéte. Rozmýšľam, že by som ju skúsila. Nemáte niekto skúsenosti alebo nejaké bližšie informácie? 🙂
Moze byt ze sa vratis k svojej vahe hned po porode. Moja mama mala so mnou 100kg v 8mesiaci a na 58 sa vratila kratko po porode.
@ivuska027
@ellsa
Nasla som aj toto: http://bioslimshop.sk/?product=slimming-coffee
Nevyvraciam vám váš názor, aj to viem, že všetko co sa píše na nete alebo co niekto napíse nemusí byť pravda, len čo ak je ...
@mlada_mama ja by som do toho nešla.
Jedno je ale fakt. Ak by existovala zázračná tabletka na chudnutie, všetci by sme boli chudí. A to doposiaľ nebolo vymyslené. Už bolo na trhu niekoľko psychofarmák blokujucich centra v mozgu, ale kvôli strešným dopadom nežiaducich účinkov na zdravie boli stiahnuté z trhu. Takže jediné, čo ti po pôrode ostáva, je zdravo sa stravovať, nehladovat a hýbať sa. Nič účinnejšie vymyslené zial nebolo, a veru ani táto káva to nebude.
Za 40€ si radšej kúp nejaké pekné funkčné gate a tenisky na rýchle prechádzky s drobcom v kociariku. 🙂
@mlada_mama dievca sorry ale ty si pripad, ved to dieta nie je ani von...a ty riesis co bude daleko...zivot s dietatom ta ale nauci..na dietu nepomyslis neboj a kila pojdu same
@mlada_mama Kava odvodnuje, ako je vseobecne zname. Takze sa odvodnis a na vahe kratkodobo uvidis aj o 2 - 3 kila menej. Fajn pocit za 30 eur 🙂.
A, samozrejme, nema nic spolocne s tukom a chudnutim.
@mlada_mama ak by bolo príčinou nadváhy to, že nepijeme určitý druh kávy, tak by sa dalo povedať, že riešenie nadváhy bude piť ten druh kávy.
Avšak príčinou nadváhy sú iné veci, napr. neprimeraný príjem cukru, sladkosti, rafinovaných škrobov a neprimeraný príjem nevhodných tukov, nedostatok prirodzených jedál s obsahom vlákniny, večerné prejedanie, k tomu nezodpovedajúci výdaj (nedostatočná fyzická aktivita), emocionálny, neriešený stres, nedostatok zdravej sebaúcty a iné duševné faktory, ktoré môžu viesť k nezdravým stravovacím návykom, tiež čiastočne dedičnosť (ale tú ovplyvniť, pravda, už nemôžeme) atď.
A teraz si predstav, že by toto všetko mala vyriešiť nejaká špeciálna káva, výživový doplnok a pod. Niekedy áno, ale nie nadlho...
Odporúčal by som v prvom rade veľa pokoja a radosti z a s dieťatka/om. Potom postupne rozumne meniť stravovanie na zdravšie (kvantitu, kvalitu i čas jedenia), k tomu primeraná fyzická aktivita v rámci možností atď. Pomaly ďalej zájdeš, jediná "diéta", ktorá má zmysel, je diéta, s ktorou sa dá žiť a aj si užívať celý život.

@mlada_mama dotycna asi okrem kavy nic nejedla..nic v zlom ale ked chces kojit tak minimalne polroka kojis kym nejdu prikrmy cize bezpredmetne je sa trapit takymi srac...kami..bez pohybu a upravy stravy resp cica nezer to nejde...