Kedy uvidím prvé výsledky chudnutia po úprave stravy?
Ahojte, asi pred dvomi týždňami som vysadila sladkosti, nejedla som ich extrémne veľa, ale jedla som, hlavne sladké pečivo. Plus som vylúčila sladké vody a výrobky z bielej múky. Snažím sa jesť striedmo, žiadne prejedačky, vyprážané, mastné, omáčky apd. Začala som cvičiť, každý deň 30 minút, postupne budem pridávať samozrejme, keď získam trochu kondíciu. Môj cieľ je schudnúť 8 kg do budúcej jari, čiže za 7 mesiacov, ale budem spokojná už, keď dám dole 5 kg. Kedy by som mohla vidieť prvé výsledky? Okolo Vianoc? Či aj skôr? Ide mi nielen o schudnutie, ale o spevnenie, brucha, chrbta a rúk. Cvičím aj nohy, aj zadok samozrejme.
Upravila som stravu, zacala som behat (to skor na kondicku, ktora bola nulova) za mesiac -3kg.
@anonym_autor schudnutie aj za mesiac,toto cvičenie asi nikdy
@minenkaa na úvod idem takto, potom časom keď budem na tom fyzicky lepšie pridám aj inú aktivitu, ale zatiaľ iba s vlastnou váhou môžem. Keď som v minulosti chodila do fitka s trénerkou, tiež sme cvičili iba s vlastnou váhou, TRX apd a fungovalo to.
@minenkaa na úvod idem takto, potom časom keď budem na tom fyzicky lepšie pridám aj inú aktivitu, ale zatiaľ iba s vlastnou váhou môžem. Keď som v minulosti chodila do fitka s trénerkou, tiež sme cvičili iba s vlastnou váhou, TRX apd a fungovalo to.
@anonym_autor ja viem že to funguje ,tak keď si už cvičila ,vies koľko ti treba na prvé výsledky
@anonym_autor ja viem že to funguje ,tak keď si už cvičila ,vies koľko ti treba na prvé výsledky
@minenkaa vtedy som mala o 10 kg menej a nepotrebovala som chudnúť, bolo to pred 8 rokmi, stravu som neupravovala, išla som na spevnenie a kondíciu.
@anonym_autor v čom je rozdiel keď máš viac kg,svaly fungujú rovnako
@minenkaa čiže odpoveď na moju otázku je teda aká? Lebo som ju nepostrehla. Napísala si za mesiac, to asi nedám dole 5 kg.
je to individuálne - ale ak si začala cvičiť, na tele to uvidíš tak o 5-6 týždňov… a zamerala by som sa na formu tela, obvody a nie na váhu, môže sa stať že 5 kg neschudneš ale budeš vyzerať oveľa lepšie…
je to individuálne - ale ak si začala cvičiť, na tele to uvidíš tak o 5-6 týždňov… a zamerala by som sa na formu tela, obvody a nie na váhu, môže sa stať že 5 kg neschudneš ale budeš vyzerať oveľa lepšie…
@biba_18 chápem a ďakujem 🙂. Aspoň jednu konfekčnú veľkosť by som chcela dať do Vianoc, uvidíme.
Prve kila idu lahko, rataj tak 2-3 kg. Potom sa to zvykne zastavit na chvilu a vtedy to proste netreba vzdat. Podla toho co pises, pol roka je cca doba za aku by si to vedela zhodit. Odporucam aj bylinne caje na precistenie organizmu. Zihlava napr. Alebo zelenace, spirulina a tak.
@minenkaa vtedy som mala o 10 kg menej a nepotrebovala som chudnúť, bolo to pred 8 rokmi, stravu som neupravovala, išla som na spevnenie a kondíciu.
@anonym_autor keď som si stiahla kalorické tabuľky, za mesiac mínus 2, 5kg. Bez cvičenia. Za 3 mesiace - 7kg. Doteraz si to udržiavam. Už je to 2 roky, čo sa tak stravujem, aby som nepribrala.
Ja som vždy videla maličké zmeny po 2-3 týždňoch, veľké zmeny po troch mesiacoch.
@anonym_autor keď budeš cvičiť a fakt nejesť hlúposti, tak dáš…
Veľmi záleží z akej váhy ideš, koľko je nadávaha, ako si zavodnená atď.. keď píšeš o 5-8 kg, asi to nebude nejaká veľká nadváha a tam to ide pomalšie a menej to vidno. Výsledky cvičenia, teda nejaké spevnenie som ja reálne videla asi po pol roku.
Ja som schudla zo 5 mesiacov 15 kilov a držím to už 3 a pol roka...
@anonym_autor ja som prvú zmenu na sebe videla za týždeň, kedy mi padli dole 4kg 🙈 (predpokladám, že to bola čisto len voda 😅) a potom sa to ustálilo a šla som 3-4kg mesačne. Teraz v lete som trošku polavila, ale od septembra začínam znova, zatiaľ mám dole 14kg. Držím palce. Určite uvidíš výsledky skôr ako okolo Vianoc. Za mesiac určite
@anonym_autor ja som prvú zmenu na sebe videla za týždeň, kedy mi padli dole 4kg 🙈 (predpokladám, že to bola čisto len voda 😅) a potom sa to ustálilo a šla som 3-4kg mesačne. Teraz v lete som trošku polavila, ale od septembra začínam znova, zatiaľ mám dole 14kg. Držím palce. Určite uvidíš výsledky skôr ako okolo Vianoc. Za mesiac určite
@majkakoc z akej vahy ti padli dole 4kg za tyzden? Co si pre to urobila? Vdaka
@majkakoc z akej vahy ti padli dole 4kg za tyzden? Co si pre to urobila? Vdaka
@janci27 išla som z 84kg. Stiahla KT, pila 2,5L vody denne (čaj s troškou medu, minerálky s citrónom) a hlavne som nevyjedala pomimo, že zob sem, zob tam, to bol môj najväčší problém 🙈 sladkosti som úplne vyradila, zo začiatku, ani po deťoch som nedojedala. Raňajky, obed, olovrant, večera. A 1x za týždeň kruhový tréning, a doma rotoped cca 4x do týždňa 🙈 Málo, ale aspoň voľačo pri malom dieťati 😅

@anonym_autor schudnutie aj za mesiac,toto cvičenie asi nikdy