Keto alebo nízkosacharidová diéta na chudnutie
ktore je lepsie na chudnutie?
ide mi o to zbavit sa tuku a nie budovat svaly
dakujem
Ani jedno neni zdravo trvalo udrzatelne
@vanilkovazmrzka ok ale tak povedzme ze musim dat dole 25kg. viem ze je to tak na rok
Ak chceš chudnúť a silou mocou chceš znížiť sacharidy, tak určite nie keto, to môže byť pre veľa ľudí doslova nebezpečné - hypoglykémia, keď nevieš ako na to. Ideálne však máš jesť všetko len upraviť pomery
Byt kazdy den v deficite. Zapisovat si do KT, jest dostatok bielkovin a vlakniny
Ak chceš chudnúť a silou mocou chceš znížiť sacharidy, tak určite nie keto, to môže byť pre veľa ľudí doslova nebezpečné - hypoglykémia, keď nevieš ako na to. Ideálne však máš jesť všetko len upraviť pomery
@klarissa25 do KT sa mi nechce ist.
@denkabemommy chcem znisit cukor kvoli zaludku, mam gastro problemy
Bola som na keto , schudla som 15kil a pribrala naspäť 4kg 🙂
Ako chces. Podla mns je to jedna z najlepsich moznosti ako sa naucit zdravo a rozumne stravovat a zaroven chudnut
@klarissa25 do KT sa mi nechce ist.
@denkabemommy chcem znisit cukor kvoli zaludku, mam gastro problemy
@autorka tak potom low carb. Keto možno časom, keď si telo zvykne a naučíš sa čo a ako jesť
@autorka tak potom low carb. Keto možno časom, keď si telo zvykne a naučíš sa čo a ako jesť
@simona1998 a odkial si cerpala info o keto, z netu?
@denkabemommy hm pozriem
znama je na sacharidovych vlnach, chudne riadne
sacharidove vlny nie su pre sportovcov?
Nie, objednala som rovno “jedalnicek” z ketodiet . Bola som lenivá 😆
Nie, objednala som rovno “jedalnicek” z ketodiet . Bola som lenivá 😆
@simona1998 aha OK jaj to je ta reklama ketodieta? z telky?
Vyskúšala som aj jedno, aj druhé. Ani jedno mi nevydržalo. Čo naozaj zabralo, je pochopiť, že jesť neznamená žrať a nejesť neznamená, že si môžem dať 4 horalky a 3 kávy s mliekom a cukrom.
Ak máš dať 200e za keto, tak ich radšej daj trénerovi vo fitku a povedz mu, nech ťa kope do riti, keď sa budeš flákať, ver, že za 200e po teba aj domov príde 😄
Ako chces. Podla mns je to jedna z najlepsich moznosti ako sa naucit zdravo a rozumne stravovat a zaroven chudnut
@klarissa25 súhlasím... Veľmi som nechcela riešiť KT bránila som sa tomu zubami nechtami nakoniec som sa na to dala a neľutujem... Po 10 týždňoch mám minus 4,5 kila bez cvičenia.. dovtedy neslo dole absolútne nič, až keď som začala pouzivat KT
@simona1998 dakujem
@autorka stravovala som sa podla keto niekolko mesiacov, schudla som a mala ploche brucho ale nemala som energiu. Nebola som dosledna a aj ked som dodrziavala vela zasad, realne som nebola v ketoze lebo som si obcas dala nieco "zakazane". Pokial to budes dodrziavat, mala by si mat energiu. Ak ale planujes sportovat tak potrebujes sacharidy.
Pod keto dietou som samozrejme nemyslela nijake pofiderne praskove polievky ale realne jedlo, ktore som si doma pripravovala alebo objednavala vo forme krabickovej diety.
@klarissa25 súhlasím... Veľmi som nechcela riešiť KT bránila som sa tomu zubami nechtami nakoniec som sa na to dala a neľutujem... Po 10 týždňoch mám minus 4,5 kila bez cvičenia.. dovtedy neslo dole absolútne nič, až keď som začala pouzivat KT
@hylary presne tak. A myslim ze je to dlhodobe riesenie, jednoducho ziskas spravne stravovacie navyky .. keto a nizskosacharidova dieta nie su za mna dlhodobo udrzatelne
@hylary ja som dala dole 5kg od konca marca… a to jem naozaj vsetko… max som vylucila vyprazane jedla
@hylary ale to potrebujem mat na KT aplikáciu v mobile?
@hylary presne tak. A myslim ze je to dlhodobe riesenie, jednoducho ziskas spravne stravovacie navyky .. keto a nizskosacharidova dieta nie su za mna dlhodobo udrzatelne
@klarissa25 hej to urcite. pozeram na vsetky strany
@hylary ja som dala dole 5kg od konca marca… a to jem naozaj vsetko… max som vylucila vyprazane jedla
@klarissa25 ja od 17.3... a z akej váhy ideš?
Autorke - ano, to si stiahnes za pár sekúnd . A potraviny sa dajú pohodlné naskenovať pomocou kódov na obale.. je to úplne jednoduche
Autorke - ano, to si stiahnes za pár sekúnd . A potraviny sa dajú pohodlné naskenovať pomocou kódov na obale.. je to úplne jednoduche
@hylary neda sa to bez aplikacii?
Tak ako si to chces inak rátať?
Citala som rozhovor s obezitologom, ktory dorazne upozornoval na to, ze clovek s nadvahou/obezitou sa ma vyhybat comukolvek, co sa vola dieta. Odporucal navstivit odbornika a poradit sa - s odbornikom, ktory ho nasledne bude sj sledovat a usmernovat, nie s internetom, ktory nezohladnuje individualitu cloveka.
@hylary 75 som mala.
Citala som rozhovor s obezitologom, ktory dorazne upozornoval na to, ze clovek s nadvahou/obezitou sa ma vyhybat comukolvek, co sa vola dieta. Odporucal navstivit odbornika a poradit sa - s odbornikom, ktory ho nasledne bude sj sledovat a usmernovat, nie s internetom, ktory nezohladnuje individualitu cloveka.
@mandzula nikam ma nikdy neposlala mam nad 100kg
@hylary 75 som mala.
@klarissa25 tak pekne si dala dole.. ja idem zo 77,5... Koľko kcal máš príjem?
Autorka, kto ta nikdy nikam neposlal?

Ani jedno neni zdravo trvalo udrzatelne