Kojenie a chudnutie

7. júl 2022

Ahoj. Som mesiac po pororde. Pri prvom som schudla rychlo, ale teraz mam vahu stale ako tesne po porode. Dufala som, ze aj tu to pojde tak rychlo dolu. Lenze chytaju ma vlcie hlady a chut na sladke. Akosi sa neviem krotit. Zbytocne mi budete radit mat pevnu volu. Vydrzi mi to tak tri dni. Mate nejake typy ako tieto chute zahnat? Pomaha mi kava, ale tiez jej nemozem pit vela.

lucka009
7. júl 2022

Odporúčam Probalance z LR. Zaženie chuť na sladké aj vlčie hlady a môže sa aj pri kojeni, aj v tehotenstve. Môžete mi poslať súkromnú správu, ak budete mat záujem o viac informácií.

diamond007
7. júl 2022

Pi bezkofeinovu kávu napr.... Alebo vyckaj ešte kým sa hormóny zjednotia po pôrode...

kotvickaa
8. júl 2022
Používateľ kotvickaa je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od kotvickaa.

mesiac po porode su hormony vo velmi velkej nerovnovahe a treba pockat az sa telo z toho trochu spamäta. Co sa tyka chuti na sladke a vlcieho hladu, treba sa pozriet napr. na kvalitu spanku (ta prve mesiace po porode nie je idealna), ktora je castym spustacom chuti na hocico kaloricke. Treba jest plnohodnotne komplexne jedla, ktore obsahuju dostatok bielkovin, vlakniny, sacharidy aj zdrave tuky. Bielkoviny a vlaknina dokazu zasytit na dlhsie a dokazu lepsie ustriehnut hladinu cukru v krvi, co obmedzi chute aj vlci hlad. Nepotrebujes kupovat ziadne predrazene vyrobky, chce to len plnohodnotnu stravu. Sama som rok po porode schudla 18kg za 6 mesiacov a jedla som vsetko co mi chuti, len to jedlo treba niekedy vyskladat inak ako sme zvyknute. Teraz to ucim svoje klientky a chute na sladke su prec aj s vecernymi vyjedackami chladnicky ;)