Koľko kg je normál pri 162 cm?
Koľko kg je podľa vás akurát pri 162cm výške?
@jana_eyre_2 corona vas nabalila? 🙂 no ja som zacala pravidelne cvicit ( uz 1,5 roka 6x v tyzdni cvicim) a je velmi mile ked ludia z okolia pochvalia ze to vidiet , ze som si vyformovala postavu. Zmenila som stravu a vsetko a schudla na 49 a citim sa skvele pri tej vahe a mojej vyske. prave ked sme boli home office atd som pravidelne jedla kazde 2-3 hodiny a chudnutie islo jedna radost. nehovorim ze aj v praci nejem kazde 2 h 😀 ale predsta doma sa mi to dalo lepsie strazit
@akinom0077 gratulujem 😉
Záleží od typu postavy cca 50-60kg
Pri výške 162 cm by žena mala vážiť min. 57 kg.
Ja mám 160 cm a 55 kg a som velmi spokojná so svojou postavou.
Dvanásť rokov dozadu som mala iba 49 kg a bola som úplne vychudnutá,ani prsia som nemala.
Ja mám pri výške 162 CM teraz 64kg, ale kebyže mám aspoň o 5 kíl menej, tak super. U mňa medzi 50-60kg je ok. Som postava hruška.
Nás učili že výška v cm minus 110.
Ja ak mam 178cm tak 68kg. Tolko momentalne mam. No citila som sa lepsie ked som mala 62-65. No niekedy tie kila idu dole velmi tazko.
Takze 162 tych 52kg.
Ale ono zalezi aj od postavy. Od veku. Je predpokladom ze tych 50 kg je ine v 30-tke a ine v 60-tke. Kedy sa clovek uz tak casto nepohybuje. Alebo je obmedzovany v strave a podobne.

no ja mam 158cm a momentalne vazim 49 kg a citim sa tak super (37r)… v obdobi ked som mala 58kg som bola tucna gula a brucho ako 5-ty mesiac.
Z 9 triedy so zakladky som odchadzala 49kg… a v podstate som sa k tomu vratila a tak sa citim dobre