icon

Koľko kg sa vám podarilo schudnúť za 4 týždne?

dorotelka
6. mar 2021

Viem, ze je to veľmi veľmi individuálne, ale naozaj by ma zaujimalo, koľko kíl sa vám podarilo zhodiť za 1 mesiac pri vyvazenej strave ci uz s cvicenim alebo bez.
Myslim tým samozrejme s dobrým zdravotným stavom, žiadne komplikacie napr. so zlcnikom, štítnou a pod. 😊
Potrebujem zhodit 10 az 15 kil, som zvedavá, za aky cas je reálny takyto ubytok. Dik 🙏❤️

Strana
z2
ivangeline
6. mar 2021

@dorotelka Nemate co. Po dvoch detoch to doslo na 63 a zas som tehotna. :D Pri kazdom tehotenstve skoncim s 80kg.. :D

dorotelka
autor
6. mar 2021

@ivangeline jej, tak aj k tehotenstvu blahoželám. 😊 Mne dalo tiež toto tretie tehu zabrat, vlastne aj tie predchádzajúce dve... Ale tak tesne pred 40tkou to ide ako z chlpatej deky. Mam od porodu prec 12 kg, ale slabota. Dojcim, takze chcem byt opatrna.

mariska1989
6. mar 2021

Cca pol roka .no mne pomohlo že som večer šla zabehať 2 kg .ale vtedy som aj malo zjedla takže za 2 mesiace som bola zo 66 kg na 55 zvyšné 3 kg už trvalo cca mesiac... Teraz sa tiež chystám zatiaľ začínam len. Drepovou výzvou .stravu nemám upravenú

nutelka21
6. mar 2021

4kg..zo 75 na 71..vyrazne upravena Strava,cvicenie 1h 5 x tyzdenne

kubkovamama
6. mar 2021

@dorotelka mne sa podarilo pred rokmi cca 10kil za pol roka.Som utlejsej postavy,vidno na mne aj pol kila hore-dole.Z nejakych 60-62 na 50.Stravu som nejak neobmedzovala,vzdy yom jedla viac-menej vyvazene,len pridala viac pohybu,resp.myslim,ze v začiatkoch az prehnane.Zamilovala som si bicykel,behanie obcas,fitko ma nebavilo tak som si kupila sady ciniek a makala doma.Chudla som pomaly si myslim,ale na pohlad to bola zmena vyrazna a hmotnost sa mi dari bez väčšej námahy udrzat stale aj teraz po 3tom porode som skoro na povodnej hmotnosti.Kojim ako aj ty,strasne mam ale chut na sladke🥴no cvicim pilates,jogu,cviky na diastazu-citim,ze pekne zaberaju na celkovy vzhľad postavy,mam stepper v kuchyni a pri varení ficim na nom.Nechuti mi vobec maso a celkovo všetko mäsové ako sunky,salamy apod,nevysmazam uz roky,decka zjedia asi hocico,tak mam asi stastie oproti inym maminam,ktore musia varit tazsie jedla,maskrty, atd.Inak chlieb bezny je blbá vec,tomu verim,peciem kvaskovy,telo ho travi uplne inak ako drozdie.Za mna pohyb robi viac ako strava a teraz po rokoch si aj pamata,takze nemusim ani tak makat ako kedysi.A kedze s prestavkami kojim uz roky neviem si predstaviť nejest vydatne,nevladala by som ani vstat ani mliecko by nebolo

dorotelka
autor
6. mar 2021

@mariska1989 tomu sa povie super metabolizmus 👌

dorotelka
autor
6. mar 2021

@kubkovamama ved to... S dojčením prichádzajú chute, ale nemôžem sa na to vyhovárať... Viem, ze zaklad chudnutia je v hlave...

jenny257
6. mar 2021

ani kilo :D ale centimetre ubudaju takze vahu neriesim ...

dorotelka
autor
6. mar 2021

@jenny257 vdaka cviceniu?

jenny257
6. mar 2021

@dorotelka dajme tomu, ze ano...stravou mi to az tak nejde uz teraz

mariska1989
6. mar 2021

@dorotelka ja len v tehotenstve priberám .je pravda ak nič nerobím tak to stojí tak sk chcem až je niečo dole musím pre to urobiť viac než len niečo s jedlom ale zato nepriberiem . Alé ono váha nieje všetko ja mám od septembra mínus 7 CM cez brucho a -8cez zadok môj mi neverí lebo mam dole len 7 kg .momentálne may čaká 10 kg čo musím dať dole ale keď dám napr 7 aj za tie budem rada 😁 takže pomaličky a bude clivfm mať svoj cieľ ( ja som lenivá 😂 2 mesiace nič nerobím váha stojí mňa to štve ale nechce sa mi ísť von do tej zimi🙊

jenny257
6. mar 2021

@mariska1989 cvic doma :D mna by do tej zimy nik nedostal , nikdyyyy ....

mariska1989
6. mar 2021

@jenny257 ja zimu nemám rada .momentálne mám výzvu drepovu už 8 deň tak sranda 😁

ss1908
6. mar 2021

@dorotelka 1300 kalorii denne, cvicenie kazdy den skoro + joga. sranda je ze to bolo jun-jul a odvtedy si nejak extra nedavam pozor na to co jem a nenabrala som nic naspat. problem momentalne ale mam motivovat sa dalej lebo este takych 5kg by som chcela dat dole:D :(

ivangeline
6. mar 2021

@dorotelka ...troska sa obmedzit v strave a byt aktivna, tak to pojde. Ak vsak je babo este male.. urcite neponahlaj. Mas cas. Treba mat energiu na deti a cas pre seba, nenicit sa. A ak su zle noci,tak to uz duplom. Aj kvalitny spanok pomaha chudnut. ;)

spisanka
6. mar 2021

4 týždne - 5,1 kg z váhy 71,5 výška 165 cm
Cvičím minimálne, ale vonku na prechádzke sme s dcérkou aj 3-4 hodiny.
Zdravšie stravovanie a keď si dám niečo "normálne 😁" rezeň 🙃 - tak taká porcia ako moja 4 ročná dcérka a tá veru nieje jedák 🙂. Takže aj segedin aj všeličo fajnové, ale maličké porcie.
Momentálne váha zastala, ale mám aj veľa pohybu vonku. Plán(pozmenený) je február - 5 kg, marec
-4 kg apríl - 3 kg. Máj - 2 kg

ninyart
15. mar 2021

@dorotelka chudnem od januara. Isla som z vahy 76kg a teraz mam 71kg. Najprv to islo rychlo skrz vody v tele, potom vaha mesiac stala kvoli naberaniu svalov a teraz sa zas pohla a idem dole 1kg tyzdenne. Aktualne progres na foto.

nerko
17. mar 2021

@dorotelka akurat mam za sebou 4 tyzdne. A schudla som 3,5 kg. Aktualne cca 0,5kg/tyzden. Spomalilo sa to, zial. Low carb dieta.

nerko
17. mar 2021

@ninyart Tak to je riadny rozdiel. Super. Aku drzis dietu? Cvicis?

ninyart
17. mar 2021

@nerko dietu ziadnu. Jem vsetko, pecivo 2x v dni, ryzu 5x v tyzdni a ostatne dni cestoviny a zemiaky. Vysadila som len bielu muku a sladke napoje. Prijem som dvihla z 1300kcal na 1700-1900kcal a cvicim 3-4x v tyzdni silovy trening a 1x HIIT. Aj sladke si dam, ale v zdravsej forme. Mam na fb skupinu, kde spolu so mnou chudnu zdravo dalsie baby. A hlavne ziadne produkty od LR a Herbalife. Normalna zdrava strava s dorazom na bielkoviny a cvicenie.

https://www.facebook.com/groups/846317599100730...

bibianca1607
7. dec 2022

@fadama ako ste schudli?

fadama
7. dec 2022

@bibianca1607 to bolo davno, riadne som si musela pozrieť co som napísala 🤣🤣
Schudnem vždy keď dodrzujem stravu. Teda u mňa žiadna cola a sladkosti. Jem normálne jedlo co chcem a mam rada. Teda aj hranolky ci pizzu. A pohyb v práci. Teraz som pribrala , som už 8mesiacov na pn. Takže pohyb žiadny. V januári sa snáď dokopem začať zas.

elem23
15. okt 2023

@jdvorka to je super. Ja som aktuálne na tom podobne.... 73kg a potrebujem aspoň na 65 čím skôr.... musím sa zbaviť zlozvyku vyhryzania blbosticiek

Strana
z2