Koľko kilogramov má osoba na fotke?
Ďakujem vopred za tipy 🙂

Okolo75-80kg
Vzhľadom na výšku si myslím, že tak 65 - 68 kg
Podla druhej fotky tipujem tak 90.
Ja mam teraz 59 a som stihla pri vyske 166.
Znama ma nad 70kg a vyzera stihlejsie ako ja, ale ja mam odjakziva stehna aj zadok vacsie.
Moja vyska, tak ja tipujem okolo 70. 90 kg pri 160 cm vyzera podla mna inak 😀
75-80 kg podla mna.
Tak druhá foto už je o niečo lepšia, ale teda, ak by som založila anonymnú tému, nech mi baby tipnú kg a dám fotku, kde mi nevidno hlavu, tak sa odfotím v plavkách, alebo v spodnom prádle.
No dobre, ale teda nech aj niečo tipnem: k tej výške cca 70-75 kg.
Medzi 75-85 kg, ale v tých šatách nie je vidieť nič
Niečo málo cez 70kg.
A správna odpoveď je???? 😁
80 kg?
A kolko mas tych kg a preco ťa zaujíma náš názor ? 😁
84
Tak okolo 70 kg tipujem
Cca 80 kg..
80kg ma ako prvé napadlo, to neznamená však ze slečna je tučná
80 kg
65 kg
pri takej vyske - 75-85kg
Pri tej vyske do 70kg
Nefotila som sa v plavkách, lebo som chcela vedieť, na koľko kg ma ľudia vnímajú v práci, v oblečení, v akom chodím....správna odpoveď je, že sa približujem k 80 kg, čo ma vôbec neteší a toto všetko som spáchala hlavne kvôli tomu, aby som sa nakopla a začala so sebou niečo robiť....čo splnilo svoj účel, takže ďakujem každej a jednej, čo mi napísala svoj názor, ospravedlňujem sa tým, ktoré som z akéhokoľvek dôvodu naštvala a dvojnásobne ďakujem každej, ktorá mi napísala nižšiu váhu, alebo že nie som tučná 😘
Okolo 70. Ja meriam 156 a podobne som vyzerala, keď som mala takú váhu, aj keď mám iný typ postavy.
nie si tučná, si sexi baba👍
tipovala som 75 a si kočka, neboj 🙂 kludne začni cvičiť, pár kíl pôjde dole a snáď sa potom aj ty uvidíš ako pekná žena 😉
Máš tie kilá dobre uložené a pekné nohy, typ postavy je rovnako doležitý ako hmotnosť.
to je už lepšia foto... 68-70 kg.... išla som oproti prvému tipu dole...
si pekná kočka...👍👍👍
@mimka1402 to hádam nie...pani má štíhle nohy...

90 kil, co blaznite 😀 ja si stale myslim, ze okolo 70, nad 80 nie