Koľko kilogramov má osoba na fotke?
Ďakujem vopred za tipy 🙂

osoba na foto by mala byť celá zobrazená... podľa toho čo vidím 80 kg..
zalezi aj na vyske osoby...takto by som povedala okolo 72-75kg
75
80kg ale zlá foto
76 kg, no skoda, ze si neuviedla vysku
75
odfoť sa tak ,že budeme vidieť celú postavu - bez hlavy....
a nie zboku, ale normálne spredu popr. môže byť len zozadu...
Zlá fotka, súhlasím, ale na pohľad, ktorý sa mi naskytol odhadujem cca 80 kg. Chcelo by to vidieť postavu v plavkách a uviesť výšku
tak z tejto fotky mozes aj 100 kg vazit ved tu iba rit a nohy vidno
80
Toto zbožňujem, fotka na houby, žiadne doplňujúce info. A potom bude hovoriť chlapovi: "Vidíš, Ty mi hovoríš, aby som schudla a baby na internete mi tipujú 60kg." 🙄
Ak sa fotí postava, fotí sa s čo najviac pri tele oblečením, nielen vyšpuleny zadok 😂 a voľne tričko, ktoré neukazuje reálnu postavu 80-90 kg
Nepises výšku, plus zla poza plus oblečenie, vidno le časť nohy à zadok... Ale podla tohto tipujem cca 85kg +- 5kg odchýlka
ťažko povedať, výška? 75-80 kg
Cca 80kg
A bude aj rozlúštenie hádanky?
90+
Takato fotka 😀 na spickach, zboku, vystrceny zadok, pod tymi satami moze byt velke brucho aj nemusi, nevieme vysku..
Ale tipujem 68
Bez vysky cele zle. A este takato fotka. Ja mam siroke boky a spredu vyzeram tucnejsir ako zboku. Napriklad. Neda sa to odhadnut. Vela robi aj velkost prs, u mna teda urcite, plus vaha kosti, svalov, tuku. Zavodnenie tela. Ci osoba cvici alebo nie. Svaly su tazsie ako tuk a teda postava niekedy vyzera chudsie a je tazsia v realite, ked ma svaly...atd...
Tak to oblečenie rozširuje, ale takto jedno stehno si odfotit a este na špičke nohou čo skresli nohu svalstvo 🙂.
Tak cez 75kg podla takejto fotky
85-90kg
Tak stále odhadujem 90 kíl
Okolo 90kíl.
Podľa mňa 65
autorka: ostávam pri 80 kg... a koľko teda máš? prezradíš?
ja ostavam na 76 kg
A dozvieme sa aj skutočnú hmotnosť?
Okolo 65/70kg . Mam vysku 163cm a v zavere tehu som mala 73 , momentalne 51kg. Takze tak nejak to odhadujem podla seba

Velmi zle oblecenie.Rozsiruje.
Urcite cvici.
Tak 60/70kg.