Koľko kilogramov má osoba na fotke?
Ďakujem vopred za tipy 🙂

a aj Tvoje prsia vážia niečo...mne sa Tvoja postava páči.
@deti95060810
veď už písala, že sa blíži k 80 kg.
11:56 čas
85 kg
@deti95060810 To na veci nič nemení, poznám osobu, ktorá má cez 100 kil vrch aj skrz pŕs väčší, ale nohy má akoby mala 50kg 😅 Takže podľa toho sa ja neriadim, stále si myslím, že takého oblečenie jej nepomohlo dobre zhodnotiť, skôr naopak. Zároveň viem, že kilá sú zradné, ja s mojimi 48kilami (166cm) vyzerám rovnako ako kamoska so 60 kilami a má výšku 161, takže to je mega individuálne. Ona ale cvičí ja už dlhšie nie.😊 Preto určovať kilá je podľa mňa zložité.
Zadok aj nohy vyzerajú byť pevné 🙂 takže v pohode.Neviem či je to tým postojom, ale stehná aj zadok vyzerajú ako keby si drepovala.
Na si mala cize kg mas zjavne dost ,mozno 70? Ta prva foto cele zle ked si si tak nohu dala 😀
máš postavu ako Evelyn, čiže nikdy nebudeš chudá ako Adela Vinczeová... ale zhodiť sa určite dá hlavne brucho
66
Presne ako ti kocky pisu, tazko mozes porovnavat dve osoby. ono kazdy clovek ma ine telo aj pri rovnakej vyske sa vaha moze ukladat Inak. inak vyzera 70 kilo na jednej kocke a inak na druhej
priklanam sa k vyššiemu číslu 80kg
@zazvorka87 pomer tuku a svalov vyvážený nemá, videla si tu druhu foto? Veď trpí brušnou obezitou, toto určite nie je žiadna rovnováha. Najnezdravsie ulozenie tuku
Na 80kg vyzeras podla mna dobre. Mas pekne tvarovanu postavu, takze sa nakopni, zhod 10 kg a budes supa 🙂
@littlebubble nie vobec, ja mam cez 100kg a mam pekne lytka a stehna svalnate vsetko mam v bruchu...takze...sa mylis.
80kg k tvojej vyske. ale mas pekne nohy ;) a velke prsia.
@lindusss2016 presne. aj ja somtak mala kedsom mala 80kg nik mi neveril a tipoval tak 70
@zivotgombicka urcite viac uz len tie prsia...
@bublinka1426 tak ja to mam naopak, pri 60 sa citim na 70 😂 a ked som ako tehotna mala 70, vyzerals som ako tank.
@lindusss2016 ja od teho neviemdat dole 25kg. no ale musim. pretoze mne sa to uklada do brucha a to je nezdrave
@mimka1402 90 isto nie. az tak tolko tuku nema mozno trocha brucho ale ruky hore ma chude., ma bvelke prsia...myslim ze viac ako 80kg nema
Moj typ bol 75,ale ked citam niektore komenty tak tie zeny ozaj nemajú odhad 😂
@dori92 vobec :D
Zalezi na vyske.
@bublinka1426 Pýtala sa kto koľko tipuje. Ja som odhadovala takto. 😀 Už v diskusii váhu prezradila

už nám prezraď kto vyhral tip...😉