Koľko kilogramov má osoba na fotke?
Ďakujem vopred za tipy 🙂

@kvetinka75 nie, nemyslím konkrétne na mňa a túto diskusiu, ale keď si čítam niektoré komenty k iným diskusiám, tak niekedy mám pocit, že viacerým ženám ide hlavne o to, ako zakladateľku témy čo najviac zhodiť, ako píšem potopiť....ja som ten typ človeka, čo sa snaží byť na každého milý, aj keď mi možno ten či onen človek nesedí, alebo jeho názory. Viem, že ľudia sú rôzni, bola by to nuda na svete, keby tak nebolo, ale taká ľudskosť a láskavosť sa pomaly vytráca...preto ma poteší každý čo i len náznak vrelosti....uff, som sa rozpísala, dnes mám taký deň, že som možno precitlivelá, veď to, ženy, poznáte 😅
@littlebubble Nedrepujem, ale kedysi som cvičila, to sú asi pozostatky, ale už viac obalené tukom 😝 ...po pôrodoch som vážila 89 kíl, potom som schudla na 59, stravou aj cvičením...po rôznych problémoch som zasa pribrala, a dúfam, že sa mi to podarí zasa zhodiť 👍
vyzeras pekne a zensky. Nemyslim si, ze potrebujes chudnut, staci trosku cvicit, aby si si udrzala pekne obrysy postavy.
@ivik4 😅 vieš, ako vznikla tá fotka? už som odchádzala do práce a ako som si povyťahovala silonky, sa mi zdalo, že mi prdli na stehne....tak som si to chcela fotkou overiť, a takto to dopadlo 😀😀😀
tak si trošku pri tele ale nič hrozné. Nie je to vôbec nejaké odpudivé. Vyzeráš ako iné ženy a úplne normálne. Pokiaľ sa ty dobre cítiš tak by som sa tým netrápila.
@lucka_ke áno, a aj keď mám Adelu rada, sedí mi jej ironický humor, tak jej postavu by som mať nechcela 🙂 ale to nemení nič na tom, že tú moju treba riadne okresať 😅
no len niekedy niektoré ženy fakt potrebujú asi trochu ,,prefackat,, ako sa hovorí, lebo niektoré už nevedia čo so sebou. Okolo zdravého rozumu niektoré názory a správania ani nešli. A zase, niektoré tie rýpane si potrebujú aj niečo vykompenzovať. Treba to niekedy brať - ,,jedným uchom dnu, druhým von,,
tak ani ja by som nechcela mať jej postavu. vyzerá vychudnuto a nezdravo. Nie je na tom nič príťažlivé
@zazvorka87 ďakujem, za pár mesiacov pridám dúfam foto, kde už nadváha nebude 🙂
@gleep1 áno, to je pravda, brucho mám väčšie, to ma trápi asi najviac. Zostala mi veľmi vyťahaná, nechutná koža už po prvom pôrode, potom nasledovali ešte ďalšie dve tehotenstvá, veľký úbytok váhy a potom zasa pribudlo tej váhy, to všetko sa prejavilo najmä na bruchu 😕
u mňa podobne ale cvičením, krémovaním, sa to nejako dalo do poriadku.
@lindusss2016 ďakujem, idem na to, vďaka Vám, vy ste ma nakopli 😘
@acrobaleno ďakujem veľmi pekne 👏
@kvetinka75 máš pravdu, nejak som tú moju váhu neriešila, ale teraz mi to začalo dajak vŕtať v hlave, hlavne po dovolenke, keď som videla tie fotky....som si povedala, ojojoj, s tým treba začať niečo robiť....😅
@kvetinka75 áno, súhlasím s tebou 👍
Okolo 80kg
Každopádne si sexy kočka,nech sa Ti darí! ♥️
A kolko teda vazis?
Stiahni si kaloricke tabulky a skus sa nimi riadit, mne to otvorilo oci, co sa stravy tyka
85-90

72