Koľko kilogramov máte pri výške 168 cm?
Ahojte kočky, mam 168cm a chcela by som vediet kolko vazi taka normalna zena pri mojej výške dakujem za odpovede 😉
Hihi ja mám 168 cm a momentálne vážim 43 kg ☹ ☹ počas tehu som mala 55 kg a hneď po pôrode 49 kg ... celý život som mala tak 45 kg ... teraz som strašne schudla počas kojenia a behania za drobcom ale nech robím čo robím nedá sa mi pribrať ☹ ☹
@andulam aj ja citam ake same idealne vahy 🙂,ja mam 62-64,pred svadbou som schudla na 58-59 a to my uz kazdy hovoril aka som chuda,aby som zacala jest.
Ja mam 167cm a 64kg a tiez momentalne beham cwicim lebo este cez leto som mala 58 a nemozem sa ztoho spamatat....
Ja mam monecne 57 kg a aj tak si pripadam chuda,ale stale som mala okolo 52kg,chcela by som mat aspon 60 kg a hlavne aby to bolo vidno na stehnach a prsiach bo tam to je bieda.
Aj ja sa k vam pridam..ked som bola mlada "zaba" ,tak mala 65 kg..schudla som na 58-9 kg a to bola vaha pred tehu..ako tehotna som mala 73-75 kg,vybehala som to pri detoch a teraz mam 59-60 kg..s vahou som spokojna,ale to moje telo??aspon trosku vyformovat by sa patrilo,len teraz v zime som leniva..pride jar a... 😎
vazi sa to tak ze tvoja vyska minus 110 tolko by si mala vazit
165 cm(moja výška), vážim 54kg
Ked chce niekdo schudnut kolko kalorii do seba das samozrejme musis vydat zo seba viac.inak to nefunguje.skusal som vsetko nic nepomoze len ziadna reklama na scudnutie.
@mayca20 neviem definovat, co je "normalna zena"
Ten obrazok vyssie vravi za vsetko Vyska a vaha vobec nevypovie o vyzore a pevnosti postavy, rozlozenych proporciach
Ja pri necvicenej mlandravosti som pri tejto vyske a 52kg vyzerala oplacanejsie ako s nejakymi +2kilami pocas sportovania.
BMI ja pokladam tiez za hovadinu. Pokial zena je typ jablko a ma to kolo pasa ulozene, je tam velke riziko na srdcovo cievne ochorenie a mozno aj vacsie, ked taka bude mat 85kg a nejaka ina bude mat 120 pri danej vyske, ale ulozene v prdeli a stehnach, ci rovnomerne. 😅
Aktualne 170 cm a vaha 63.Pred teho som vazila cca 58.Vypadala som ako anorekticka.Vsade rebra mi trcali,fuj..Budem rada ked budem mat 60.Aktivne ale cvicim a pred teho som behavala....Dost vazia svaly.Tuk nevazi nic....miery 90-75(mavala som 69) 98(mavala som 94)
Ja mam pri vyske 168 cm..65-63 kg..A vôbec sa necítim tucna..V lete som schydla na 57..A to moje líca sa prepadli ..🙂
Ja nám pri výške 168, 64kg a pás 70 cm. Myslím si,ze každá máme inú stavbu tela. Moja kamoska ma rovnakú výšku, váhu 58 kg a obvod pása 80cm. Nepozerajte na váhu ale na cm. Mám veľkosť 38, vrchyj 36. Mali by ste si tu pisat aj obvody pŕs, pásu a bokov, lebo váha fakt nie je smerodajnna😊.
Ja mám 168 cm a 60 kg.
Pre moju konstrukciu tela je idelana vaha 68-72kg, citim sa v nej najlepsie..neviem si ani predstavit mat 55kg, asi by som nevladala ani chodit.
@monyccka presne ako pises nie je 60 ako 60...kto sportuje bude vzdy lepsie vyzerat pri vahe 70kg ako niekto kto vobec nesportuje, hladuje a ma trebars 60kg...kg nie su meritko.
Ja mam tiez nejakych 166,168 neviem presne a 57kg a mam pocit,ze by mi bodlo kustik dole-stehna,mozno aj zadok
165cm 47kg 😀
Mám 44rokov výšku 168cm a váhu 60kg...myslím že je to aj dosť o veku☺
Podľa mňa je jedno koľko má žena kíl 😀..niektoré aj tie čo majú 55 vyzerajú väčšie ako tie čo majú 65 ...záleží to aj od kosti 😊 napríklad ja mám ťažké kosti vážim cca 65 a meriam 168 -9cm a som so sebou spokojná a tiež som po pôrode ...
74 - 75kg 😉 aj rici aj cici
ja mám 168cm a 60kg a 9 mesiacov po porode,dojčím...ešte mám po porode kylká navyše
@veverina ja mam to iste len pas mam 65cm a boky 98 a prsia 95 mam 18kg tuku

takže ja som mala pred pôrodom 61kg a teraz mám niečo cez 70kg...radšej sa nevážim, lebo by som sa zhrozila. Každopádne to musím dať dolu, lebo tento rok ma čakajú dve svadby a ešte k tomu aj stretávka zo strednej. Už sa len potrebujem naštartovať na dietu. Pohyb budem mať pri malej, lebo sa už stavia na nohy 😀