Koľko kilogramov máte pri výške 168 cm?
Ahojte kočky, mam 168cm a chcela by som vediet kolko vazi taka normalna zena pri mojej výške dakujem za odpovede 😉
Hihi ja mám 168 cm a momentálne vážim 43 kg ☹ ☹ počas tehu som mala 55 kg a hneď po pôrode 49 kg ... celý život som mala tak 45 kg ... teraz som strašne schudla počas kojenia a behania za drobcom ale nech robím čo robím nedá sa mi pribrať ☹ ☹
@andulam aj ja citam ake same idealne vahy 🙂,ja mam 62-64,pred svadbou som schudla na 58-59 a to my uz kazdy hovoril aka som chuda,aby som zacala jest.
Ja mam 167cm a 64kg a tiez momentalne beham cwicim lebo este cez leto som mala 58 a nemozem sa ztoho spamatat....
Ja mam monecne 57 kg a aj tak si pripadam chuda,ale stale som mala okolo 52kg,chcela by som mat aspon 60 kg a hlavne aby to bolo vidno na stehnach a prsiach bo tam to je bieda.
Aj ja sa k vam pridam..ked som bola mlada "zaba" ,tak mala 65 kg..schudla som na 58-9 kg a to bola vaha pred tehu..ako tehotna som mala 73-75 kg,vybehala som to pri detoch a teraz mam 59-60 kg..s vahou som spokojna,ale to moje telo??aspon trosku vyformovat by sa patrilo,len teraz v zime som leniva..pride jar a... 😎
Ked chce niekdo schudnut kolko kalorii do seba das samozrejme musis vydat zo seba viac.inak to nefunguje.skusal som vsetko nic nepomoze len ziadna reklama na scudnutie.
@mayca20 neviem definovat, co je "normalna zena"
Ten obrazok vyssie vravi za vsetko Vyska a vaha vobec nevypovie o vyzore a pevnosti postavy, rozlozenych proporciach
Ja pri necvicenej mlandravosti som pri tejto vyske a 52kg vyzerala oplacanejsie ako s nejakymi +2kilami pocas sportovania.
BMI ja pokladam tiez za hovadinu. Pokial zena je typ jablko a ma to kolo pasa ulozene, je tam velke riziko na srdcovo cievne ochorenie a mozno aj vacsie, ked taka bude mat 85kg a nejaka ina bude mat 120 pri danej vyske, ale ulozene v prdeli a stehnach, ci rovnomerne. 😅
Aktualne 170 cm a vaha 63.Pred teho som vazila cca 58.Vypadala som ako anorekticka.Vsade rebra mi trcali,fuj..Budem rada ked budem mat 60.Aktivne ale cvicim a pred teho som behavala....Dost vazia svaly.Tuk nevazi nic....miery 90-75(mavala som 69) 98(mavala som 94)
Ja mam pri vyske 168 cm..65-63 kg..A vôbec sa necítim tucna..V lete som schydla na 57..A to moje líca sa prepadli ..🙂
Ja nám pri výške 168, 64kg a pás 70 cm. Myslím si,ze každá máme inú stavbu tela. Moja kamoska ma rovnakú výšku, váhu 58 kg a obvod pása 80cm. Nepozerajte na váhu ale na cm. Mám veľkosť 38, vrchyj 36. Mali by ste si tu pisat aj obvody pŕs, pásu a bokov, lebo váha fakt nie je smerodajnna😊.
Pre moju konstrukciu tela je idelana vaha 68-72kg, citim sa v nej najlepsie..neviem si ani predstavit mat 55kg, asi by som nevladala ani chodit.
@monyccka presne ako pises nie je 60 ako 60...kto sportuje bude vzdy lepsie vyzerat pri vahe 70kg ako niekto kto vobec nesportuje, hladuje a ma trebars 60kg...kg nie su meritko.
Ja mam tiez nejakych 166,168 neviem presne a 57kg a mam pocit,ze by mi bodlo kustik dole-stehna,mozno aj zadok
Podľa mňa je jedno koľko má žena kíl 😀..niektoré aj tie čo majú 55 vyzerajú väčšie ako tie čo majú 65 ...záleží to aj od kosti 😊 napríklad ja mám ťažké kosti vážim cca 65 a meriam 168 -9cm a som so sebou spokojná a tiež som po pôrode ...
ja mám 168cm a 60kg a 9 mesiacov po porode,dojčím...ešte mám po porode kylká navyše
@veverina ja mam to iste len pas mam 65cm a boky 98 a prsia 95 mam 18kg tuku

takže ja som mala pred pôrodom 61kg a teraz mám niečo cez 70kg...radšej sa nevážim, lebo by som sa zhrozila. Každopádne to musím dať dolu, lebo tento rok ma čakajú dve svadby a ešte k tomu aj stretávka zo strednej. Už sa len potrebujem naštartovať na dietu. Pohyb budem mať pri malej, lebo sa už stavia na nohy 😀