icon

Koľko kilogramov ste schudli vďaka Ozempicu?

Včera o 18:04

Zauimaju ma realne skusenosti. Nie blbe komentare 🙂 dakujem

Strana
z4
sulavikova
Dnes o 11:50
@anonym_5c4542

@sulavikova no moj gyndos nevidi ani najmensi dovod mi zobrat krv. asi pojdem dakam inam.

@anonym_5c4542 diabes jedna z podmienok.

anonym_5c4542
Dnes o 11:50
@sulavikova

@anonym_5c4542 ste žena, u nás hormóny po 40 fungujú inak. On-chlap zajedal stres. Redbull, icetea, gumové cukríky na kilá. Obávam sa, že keď prestane brať injekcie, ako telo zareaguje.

@sulavikova sladene caje, ach. najhorsie na pankreas. to by mali zakazat predavat, to uz ludia mozu rovno pit alkohol.

anonym_5c4542
Dnes o 11:51
@sulavikova

@anonym_5c4542 diabes jedna z podmienok.

@sulavikova cukor som mala OK, dokonca som mala stadia, ze bol nizssi.

anonym_0ef185
Dnes o 12:00

@anonym_autor Mounjaro je lepšie.Kamaratka obézna s autoimunitnou chorobou a berie prednison schudla 17 kg zatiaľ...tlak, cukor mala dobrý.Ten najmenší stojí 180 eur teraz je na vyššej dávke a rozbehlo sa to.Myslim si, že ona životný štýl nezmení, ale to je na každom človeku ako sa k tomu postaví.Je to dvojsečná zbraň, keď to ide bez námahy nikto si to neváži.Ale ona ma to jedenie aj psychického pôvodu teraz hlad necíti a je menej.Nemala žiadny nežiaduci ucinok.Obezita a nadváha je celosvetový problém a nič lepšie sa zatiaľ nevymyslelo.Tak ako pred 15 r bolo veľké haló kvôli botoxu dnes to je bežný zákrok.

anonym_985f8d
Dnes o 12:01
@anonym_5c4542

@anonym_985f8d ake si mala neziaduce? ano, znama si pichala O, a je ako svestka mlandrava, preto teraz pije Proteiny a sportuje. Pozor, ak obezny clovek napr zajeda nieco psychicke, a bude si pichat, a zrat nadalej, pochybujem , ze to pomoze.

@anonym_5c4542 no nebude sa prejedat, lebo mu bude zle... doslova. Ale teda ja som mala opacne stavy, hladna som nebola, ok, po jedle mi zle nebolo, ale mne bolo az na odpadnutie, v podsatte od hladu... nizky tlak som mala neskutocne, cize som musela doslova jest na "cas", teda aj ked som hladna nebola - rano, naobed, vecer, inak som nebola schopna nic robit. A pekne blaboly som pocuvala, ako to mi nemoze toto robit a neznizuje to cukor, no ja mam papier od internistky, ze pred x rokmi ked na mne robil endokrynolog pokusy s metforminom, cukor mi aj ten znizoval ...
Toto som poriesila, tlak, zavraty.. ale potm som zacala mat bolesti brucha strasne, a neskutocny vlci hlad :D doslova...z toho som sa dostavala par mesiacov po vysadenie este.

anonym_985f8d
Dnes o 12:01
@anonym_2cc35a

@anonym_985f8d nemáš pravdu.. obezita je neuroendokrinné ochorenie. Je zdokumentovaných veľmi veľa prípadov ľudí, ktorí sa stravovali zdravo, cvičili a nechudli. Potom začali užívať GLP1 a začali chudnúť. Pritom nič iné v životnom štýle a návykoch nezmenili.. ten liek im len upravil hormonálne hladiny.

@anonym_2cc35a v com konkretne nemam pravdu?? :DDD a hlavne pisem, svoju skusenost, ja presne patrim k tym ludom co opisujes a nie na mna to efekt nemalo.. resp. vidis aky...

anonym_2cc35a
Dnes o 12:28
@anonym_985f8d

@anonym_2cc35a v com konkretne nemam pravdu?? :DDD a hlavne pisem, svoju skusenost, ja presne patrim k tym ludom co opisujes a nie na mna to efekt nemalo.. resp. vidis aky...

@anonym_985f8d a brali ste Ozempic?? alebo Mounjaro?

autor
Dnes o 14:10
@domka222

Inak už boli robené štúdia a do dvoch rokov väčšina ľudí prišla opäť na pôvodnú váhu. Čiže neviem,či to stojí za to,pokiaľ neplánuješ celkovo upraviť stravovanie a držať sa toho aj po dobratí.

@domka222 ja som nikdy nemala problem s vahou, po 2 tehotenstvach som pribrala 25 kg. Tie chcem dat iba dole

Strana
z4