Čo je lepšie: Ozempic alebo Mounjaro?
Ahojte tie ktore máte reálne skúsenosti prosím napíšte mi, neviem sa rozhodnúť ale skôr by som brala ozempic lebo cena pri mounjare je to obrovská cena ďakujem za názory ...a prosím blbé komentáre si odpustite ....
Ver lekárovi, čo odporučí a predpise on
Malo je tu tém o tom????Málo????
@anonym_06aae5 malo tu je takýchto komentárov ??? Malo ??? 🤦
@anonym_autor prestaň jesť, začni sa hýbať a prestaň sa ľutovať. Nemáš začo
@anonym_512ea3 prestať jesť je zlá, veľmi zlá rada. Tak nepoučuj
@anonym_06aae5 malo tu je takýchto komentárov ??? Malo ??? 🤦
@anonym_bcae27 však si pre kristove rany pohľadaj iné témy .nieje dňa aby sa to tu neriešilo
autorka, pozri sa doprava vidíš nadpis PODOBNÉ DISKUSIE ??????Más tam 6 krát ohľadne tvojich názvov z témy av každej téme x príspevkov.
Nedávno tu bolo dokonca aj porovnanie cien medzi týmito dvoma liekmi.
@anonym_autor mounjaro aj napriek cene
Ozempic je pre bohatých, chudobní majú body positivity.🙂
Wegovi
@anonym_512ea3 to je super rada . Najlepšia cesta morbídnej obezite 👌
@anonym_512ea3 to je super rada . Najlepšia cesta morbídnej obezite 👌
@jogy1984 však má pravdu,aj injekcie tak fungujú,človek toľko nežerie a hýbať sa treba
ak na schudnutie tak mounjaro ma dve aktivne zlozky, ozempic je urceny na diabetes 2 typu
@anonym_06aae5 a potom zasa pribere . Často i potom keď je menej . Skúste si trochu naštudovať najnovšie výskumy. A zistite jesť menej nieje dlhodobé riešenie
@jogy1984 no ale keď chce schudnúť ,tak musí predsa jest menej🤦,však inak sa to nedá,len dodržiavať kaloricky deficit
@anonym_autor Haló ADMIN. Prosím vymaž tie nevyžiadane rady. To už aby niekto sa bal založiť nejakú diskusiu. Tie dokonale mamičky a dokonale fitness s dokonalou postavou a dokonalým životom riadne idú na nervy. Autorka sa normálne pýta tých kto ma k téme co povedať. A konečne už prestaňte s tými PYSKAMI mliet a ponizovat.
@anonym_autor Mounjaro má menej nežiaducich ucinkov a je lepsie znášané
@anonym_autor Haló ADMIN. Prosím vymaž tie nevyžiadane rady. To už aby niekto sa bal založiť nejakú diskusiu. Tie dokonale mamičky a dokonale fitness s dokonalou postavou a dokonalým životom riadne idú na nervy. Autorka sa normálne pýta tých kto ma k téme co povedať. A konečne už prestaňte s tými PYSKAMI mliet a ponizovat.
@anonym_f93327 áno, dokonalú postavu mám. A vieš prečo? Lebo roky cvičím, starám sa o seba a milujem jedlo ale v rovnováhe. Tak ako tebe vadia mamičky ako modelky tak my mamky nechápeme ako je niektorá mama alebo dokonca manželka tucna a zanedbaná. Že “plnostihla” haha. Omyl.Tucna, obézna, lenivá, stále hladná.
@anonym_f93327 áno, dokonalú postavu mám. A vieš prečo? Lebo roky cvičím, starám sa o seba a milujem jedlo ale v rovnováhe. Tak ako tebe vadia mamičky ako modelky tak my mamky nechápeme ako je niektorá mama alebo dokonca manželka tucna a zanedbaná. Že “plnostihla” haha. Omyl.Tucna, obézna, lenivá, stále hladná.
@anonym_512ea3 vieš o tom, ze to nie je také jednoznačné? Za mnohými "tučnými" ženami sú aj choroby, lieky, stres.... stačí nevyspat sa poriadne.... stúpa kortizol a tym aj clovek ma neovladatelnu chuť na jedlo.... a mnohé majú diagnózy o ktorých možno ani nevedia.... hormóny robia svoje, nie každý má pomoc s dietatom, stres je pri tom najhorší. Nedá sa takto jednoznačne odsudzovať, nepoznas nikoho zdravotny stav.
@anonym_512ea3 pochopila si???? Ty nemáš čo prispievať do tejto diskusie......poskytujes nevyziadane rady!!!
@anonym_512ea3 pochopila si???? Ty nemáš čo prispievať do tejto diskusie......poskytujes nevyziadane rady!!!
@anonym_f93327 upokoj sa 🙂 pisem ako to je, pisem pravdu
@jogy1984 no ale keď chce schudnúť ,tak musí predsa jest menej🤦,však inak sa to nedá,len dodržiavať kaloricky deficit
@anonym_06aae5 práve že sa skôr odporúča zmeniť skladbu stravu a nie znížiť porcie. Často krát keď sa odborne nastaví jedálniček správnymi potravinami je to objemovo omnoho väčšia porcia ako je človek navyknutí .Nehovoriac že pri redukcii hmotnosti sú dôležité aj iné veci ako kalórie. Ono si to treba aj naštudovať a nie veriť veciam ktoré sú už 20 rokov vyvrátené

Malo je tu tém o tom????Málo????