Skúsenosti s liekom Ozempic pri chudnutí
Ahojte, máte niektorá skúsenosť s ozempicom? Zaujíma ma reálna skusenost obézneho človeka, ktorý si aj týmto spôsobom pomohol v chudnutí. Prosím chudé tety, ktoré tento liek odcudzuju ani nekomentovať. Ďakujem 🙂
@anonym_autor
Ozempic je na cukrovku ti dostanu lacnejsie s prispevkom od poistovne, ked ho chces na chudnutie myslim ze musis mat BMI 30+, a plus dalsie zdravotne komplikacie mohla by si dostat so zlavou.
znama schudla dakych 15 kg za 3 mes, ale ona si to zhanala kadejako, pride mi roztrzita, stale rozprava skace do reci , akoby mentalne sla dole, predtym bola skor tichsej povahy ale ci je to liekmi na chudnutie a ci ich este uziva netusim. Ona sa tvari, ze schudla zdravou stravou ale manzel ju bonzol na akcii
Neviem čo sa chceš dozvedieť nového ? Táto téma tu už bola niekoľkokrát a aj inde . Nehovoriac že účinky na redukciu su individuálne. A má rôzne rizika . A prinášajú iné faktory kde budeš musieť ukázať mieru sebadisciplíny. Ak bude fungovať az príliš dobre tak si dávať enormný pozor aby ste boli zdravom deficite a nechudli príliš . Pohybové aktivity prísun bielkovín spánok . Všetko to bude hrať rolu napriek ozempicu. Napríklad dlhodobý deficit spánku môže negovať jeho účinky .
@anonym_autor
Ozempic je na cukrovku ti dostanu lacnejsie s prispevkom od poistovne, ked ho chces na chudnutie myslim ze musis mat BMI 30+, a plus dalsie zdravotne komplikacie mohla by si dostat so zlavou.
@anonym_287a68 to nie je problém. Ja to už práveže riešim s dr a som k nej objednaná. Čo sa taký zdravotnej stránky tak mi to predpisu, to viem. ja som zase ten typ človeka čo by si to nedal nikdy do tela bez toho lekárskeho dohľadu. Mám z toho obavy samozrejme, z druhej strany ak by mi to pomohlo nejako sa nakopnúť bola by som vďačná.
@anonym_287a68 to nie je problém. Ja to už práveže riešim s dr a som k nej objednaná. Čo sa taký zdravotnej stránky tak mi to predpisu, to viem. ja som zase ten typ človeka čo by si to nedal nikdy do tela bez toho lekárskeho dohľadu. Mám z toho obavy samozrejme, z druhej strany ak by mi to pomohlo nejako sa nakopnúť bola by som vďačná.
@anonym_autor čo poznám polovici ľudí na diskusnom fóre to na chudnutie nezaberá a nejakému malému percentu to robí vyslovene zle . Užívam ho rok . Mne pomohol viacerých ohľadoch . Môžem povedať že mi zlepšil kvalitu života . Ale určite by sa našli ľudia čo by hovorili opak
@anonym_autor uplne zbytocna tema. Jedni napisu, schudli, druhi, ze nie, treti, ze im je zle, stvrti, ze im zle nie je. Pomoze ti to? Co poznam, ti obezni co brali, tak viacerym bolo zle ( nemaju cukrovku) a ked dobrali, schudol jeden asi 30kg za 5 mesiacov, ale sportuje a zdravo je, aby to nemal spat. ale schudol. ale bol aj v nemocnici., Dopady Ozempiku sa ukazu neskor. Pisem o necukrovkarovi
@anonym_autor ak ti ide o chudnutie a nemas dekompenzovany diabetes 2 typu tak je lepsie monjuaro
@anonym_autor ak ti ide o chudnutie a nemas dekompenzovany diabetes 2 typu tak je lepsie monjuaro
@anonym_42491e cukrovku nemam, mám “len” ťažkú inzulinovu rezistenciu
@anonym_autor to môže byť veľká prekážka redukcii váhy . A aj keby si nepocítila znížený apetít k jedlu určite tento tip liekov dokáže odstrániť problémy IR chudnúť ľahšie.
@anonym_autor tak potom by som zvolila nieco ine ako ozempic, lebo tak ci tak si to hradis v plnej vyske

@anonym_autor staci sa pozriet na instagram, ako influencerky, ktore boli cely zivot oplacane a tvrdili, ze poctivo drzia stravu a cvicia, tak ZRAZU po prichode ozempicu, mounjara a dalsich zazracne po troch mesiacoch maju postavicky ako lusk. A najdes tam aj take, ktore o tom hovoria otvorene a beru ho pod dohladom lekara.
Ano, funguje, ale za aku cenu… treba si uvedomit, ze to nie je ziadny zazrak, ma velmi vela neziaducich ucinkov, a efekt nie je trvaly, ak nemas pevnu volu.