icon

Koľko vážia manželia s výškou 180 cm?

thor21
5. feb 2024

Ahojte, chcem sa spýtať, mám 180cm a 91kg, chcem schudnúť aspoň na 85kg, koľko váži váš manžel pri výške plus mínus 180cm ? Aký máte názor?

akvi
6. feb 2024

U chlapov veľmi záleží od typu postavy, ale vzorec výška minus sto je vcelku dobre orientačný ako taký stred. Ale plus, mínus 10 kg je ok.

ivangeline
6. feb 2024

Tak nehak obdobne ma manzel..Nirco medzi 180 az 190 a ma malo..pod85 uz.. ked mal zas 95 uz bolo vela.. ;D

zuzki11
6. feb 2024

Má 115kg 😅 robí silový trojboj

lienka2407
6. feb 2024

@thor21 moj ma 177cm a 93kg

radkaradix
6. feb 2024

178 cm / 102 kg aktuálne :D :D celý život bojuje s váhou, teraz má najvyššiu akú kedy mal :D :D snáď to v lete pôjde dole :D

kuriatko84
6. feb 2024

73 kg, 48 rokov. Športuje len rekreačne, občas beh, občas bike, občas lyže, bežky. Na čo sú momentálne podmienky😁

dididudu
6. feb 2024

105kg a má 185cm

sardinka32
6. feb 2024

@hugger A preco sa Ty pytas?

jovka
6. feb 2024

@hugger 37 rokov a chodi do fitka 3/4x tyzdenne

svokrinjazykmonika
6. feb 2024

@thor21 86kg momentálne

hugger
6. feb 2024

@sardinka32 len zo zvedavosti, popisujete podobne chudych/stihlych muzov ako som ja, som zvedavy ci je to vysledok sportu alebo niecoho ineho

lubkovaandrejka
6. feb 2024

@hugger moj ma 32r, sportuje obcas, predtym sa venoval aktivne cyklistike, cvicil s vlastnou vahou, chodil liezt na stenu ...

daarling
6. feb 2024

180cm / 70kg .... Snaží sa pribrať ale nedá sa mu

sardinka32
7. feb 2024

@hugger oki, beriem dovod 😉 Moj ma 39...chodil kedysi do fitka...teraz cvici uz len doma s cinkami...poslednych par mesiacov dava pozor čo zje a schudol na tych 80 kg, tak je mu najlepsie (pohyb, kondicka).

margaretka_
7. feb 2024

Moj ma 186 cm a nema asi ani 70 kg. Pred par rokmi mal 65, nieco pribral, ale 70 asi neprekrocil. Oni su ale vsetci bratia taki uzki, aj ich otec. Nerobi teraz ziadny sport. Ma sedave zamestnanie, ale okrem toho neobsedi.

oliolijanka
7. feb 2024

Chlapi, neberte to zle, skor na odlahcenie😇...
.. ale rutime sa do zahuby, ked uz chlapi diskutuju na zenskom fore o svojej vyske a vahe... ako modelky v 90tych rokoch...🙃
Nechcete radsej diskutovat o tom, ako zmajstrovat cln, alebo aspon nejaky stary nalakovat?🙂

Ano, aj mne sa poslednu dobu trikrat denne v nejakej samovygenerovanej reklamnej stranke ukaze Calhounov experiment... 😁✌️

hugger
7. feb 2024

@oliolijanka chlapi diskutujú o všetkom o com si myslia ze zlepší ich šance u zien😁

domireb
7. feb 2024

Veľa robí stavba tela, svaly, kostra, napr môj muž má mohutnú stavbu, na ňom tie kilá vyzerajú inak. Môj má 184 a asi 105 kg komentálne (neprizná sa mi už ). Na škole posiloval, potom ako začal chodiť do sedavej práce, tak svaly začali padať do brucha. V čase najväčšej tĺstky mal medzi 115-120 kilo. Potom schudol k okolo 95, to už bolo ozaj vidno, ruky chrbát, nielen pupo. Dr ho presviedce, ze má ísť pod 90 kg smerom k 80, ale aj on aj ja si myslím, že k jeho stavbe tela je 90 akurát. Takže tak. Rob tak,aby si sa ty dobre cítil.

oliolijanka
7. feb 2024

Tak to ta @hugger musim informovat, ze pre zeny je dolezita zmysluplna aktivita muza a jeho zaujem o tu zenu.
Rozumej nizky, pribraty starostlivy chirurg/poziarnik/stolar/uradnik, ktory po praci zhotovuje zene vozik za bicykel...radsej ako vysportovany, krasny, nezamestnany/lenivy fitnesak s mierami 80kg/185cm, prispievajuci na mk.
Ale to naozaj iba nevyziadane radim, ked je pravda, ze vam ide o dievcata.
Pri praci aj kila pojdu dole jedna radost.
Pekny den vsetkym🙂

thor21
autor
7. feb 2024

@oliolijanka No tak to je len dobré nie ? Napríklad mňa to zaujíma, lebo už som sa necítil dobre a nejaké zdravotné problémy spojené s pribratim už mám aj keď som dvihal činky spolu s tým, tak to bolo len na odlahčenie, že ako to majú chlapi v podobnej výške 😄 Ale záleží od veľa premenných ako čítam 😁 ale som rád, ako sa to tu rozbehlo a dávate svoje info 😇 diky moc

hugger
7. feb 2024

@oliolijanka
Rozumiem čo hovoríš, ide mi viac o zdravie než vzhľad, mám svoj vek na to aby výzor už nebol v mojich top 10 prioritách 😊 (nie že by v minulosti bol 😁)

milanemila
7. feb 2024

Moj muz ma podla BMI skoro obezitu, podla zrkadla ma tehlicky na bruchu, takze vaha mi pride irelevantna hlavne ak clovek sportuje a ma svaly.

sardinka32
7. feb 2024

@oliolijanka radsej ze diskutuju o vyske a vahe...ako na pokeci v sexzoznamke 😉 A teda za povrchnu sa nepovazujem, ale pupkac by u mna nemal sancu...aj keby mi kvety pod nohy hadzal. 😁

thor21
autor
7. feb 2024

@sardinka32 odtiaľ som prišiel sem, lebo ževraj mám nadváhu 😂, ale nie,robím si srandu, tak čo už s nami ľuďmi, veľa krát riešime pre niekoho povrchne veci, ale týmto nikomu neubližujeme, inak môj cieľ je 85kg, takže mám pred sebou 6kg a v tej váhe som sa cítil najlepšie🙂

sardinka32
7. feb 2024

@thor21 a tak ja nie som Tvoja manželka, čiže ak aj si na sexzoznamke, mne to v podstate nevadí. 😀 hlavne, aby tých 6 kg bol tuk...85 kg na 180 cm výšky je tak akurát, je za čo chytiť 😉

oliolijanka
7. feb 2024

@sardinka32 Prave na mna vyskocil aj vtip, ze ako sa povie obeznemu chlapovi... ze tlusta svine..
A obeznemu milionarovi?... "medvidku"😀
Takze myslim, ze vnimanie atraktivity u muzov je naozaj ovplyvnene aj ich inymi vlastnostami, ci danostami.

A co je lepsie, ci pokec alebo mk?
Keby som sa dozvedela, ze si moj chlap (iba)vypisuje na sexzoznamke, tak by sa ma to svojim sposobom dotklo, ale by som si uvedomila, ze sme zanedbali nas vztah.
Ale keby som sa dozvedela, ze je aktivny na mk, ako muz by sa mi zhnusil. Prisiel by mi zzenstily, hlupucky chudacik, ktory nevie, ze kolko ma pri svojej vyske vazit a musi sa to opytat tetiek na mk.
Tym nechcem urazit autora tejto temy, hovorim o mojom chlapovi. Uplne by to zrujnovalo moju predstavu o jeho muznosti, nevedela by som sa onho opriet, prisiel by mi slaby a smiesny.

sardinka32
7. feb 2024

@oliolijanka No tak teraz si urazila nielen týchto dvoch junákov v diskusii, ale ešte aj nás ženy na MK celkovo...a vlastne tým aj seba...čoby tetku z MK. 😂 Ja teda rozdiel medzi MK a sexzoznamkou vidím...a dosť podstatný. Nedebatujeme tu o ženskom menštruačnom cykle, ale o výške a váhe chlapov. Sú slušní, tak ma to nijako nevyrušuje, že sú tu a pýtajú sa a ani nemám pocit, že sú to dáke bábovky. Ale neberiem Ti Tvoj názor, máš naň právo.

hugger
7. feb 2024

@sardinka32 toho "junáka" beriem ako kompliment aké nedostávam každý deň ☺

oliolijanka
7. feb 2024

@sardinka32 Ale ved ja sa povazujem za tetku z mk. Tam je ten rozdiel medzi mnou a mojim chlapom.
Ani chlapi na sexzoznamke nikoho neurazaju. Ved si tam pisu so zenami, ktore su tam dobrovolne a chcu si popisat o sexe.

Tych dvoch, co spominas, som sa nesnazila urazit, pisala som o mojom, ze by ma sklamal, ak by chodil na mk.
Su zeny, ktorym sa taki pacia. Napriklad u teba by pupkaty nemal sancu(tvojim rozmyslanim si urazila vsetkych pupkatych), chlapa z mk by si brala.
Ja radsej pupkateho, ako muza z mk.
Nehladaj urazku, kde nie je.

oliolijanka
7. feb 2024

@hugger Hlavne na mk nie😆