icon

Koľko vážia manželia s výškou 180 cm?

thor21
5. feb 2024

Ahojte, chcem sa spýtať, mám 180cm a 91kg, chcem schudnúť aspoň na 85kg, koľko váži váš manžel pri výške plus mínus 180cm ? Aký máte názor?

Strana
z3
hugger
7. feb 2024

@oliolijanka

pravda je že na MK (a aj mimo MK) sa ku mne ženy správajú veľmi pekne.

oliolijanka
7. feb 2024

@hugger Lebo na mk si jedna z nas😜

Robim si srandu, k inemu by som si to nedovolila, ale teba poznam z inych diskusii, tak viem, ze nie si urazlivka🙂

dixitka
7. feb 2024

182 cm a aktuálne chudne z 90 kg na 80 (ja som mu povedala, že stačí na 82, tak uvidíme, ako to dopadne :D ). Teraz má 85 a je to fajn, ešte brucho nie je celkom ploché, ale vyzerá o dosť lepšie ako pri 90. Ale on má od prírody postavu so širokými plecami, svaly atď. Na útlejšej postave by pri takej výške mohlo aj 80 kg vyzerať veľmi zle.

hugger
7. feb 2024
sardinka32
7. feb 2024

@oliolijanka Ked budem ja pupkata, budem to tolerovat aj u mojho chlapa. Kedze nie som, mam svoj standard. To, ze by bol moj muz na sexzoznamke, by som nebrala automaticky ako moju chybu, ale rozmyslala by som, ci nemam doma uchylaka. 😂 Pisat na sexzoznamke si mozu, suhlasim s Tebou...ale! len ak nemaju doma zenu a decka a to iste plati aj pre dotycnu...inak je to fujtajbl. Dohodneme sa, ze sa nedohodneme a tym to ukoncime...lebo nakoniec aj tychto dvoch šuhajkov tuna presvedcime o tom, ze na MK su ozaj len hasterive, ako si nas Ty nazvala, tetky. 😉

sardinka32
Autor odpoveď zmazal
seahorse27
7. feb 2024

Moj ma 182 a vazi 83 kg, je teraz taky akurat…sportuje a snazi sa zdravo stravovat. Boli casy, ked atakoval 100-ku 🙈 Ale to bolo asi 10 rokov dozadu. Ked vidim fotky z tej doby, tak sa riadne bavim na tom. Rozhodne teraz vyzera o 200% lepsie

beronsche
7. feb 2024

@thor21 neriad sa len vahou a vyskou, to je klamlive.. darmo budes mat 80kg, ked budes mat napr. vysoky podiel visceralneho tuku..
Takze take porovnavacky naozaj nemaju vypovednu hodnotu.. 🙂

thor21
autor
Autor odpoveď zmazal
Strana
z3