icon

Koľkokrát do týždňa cvičíte?

11. feb 2025

Len tak zo zvedavosti, ďakujem 🙂

lindusss2016
12. feb 2025

@lucia13022023 tak potom treba napisat, ze ty na joge necvicis, nie ze joga nie je cvicenie 😉

aniss257
12. feb 2025

Cvicim cca 5x-6x týždenne.
40minut stacionárny bicykel a plus každý den polhodinová prechádzka do lesa so psom 😃

zafir01
12. feb 2025

@deedol jasné ,neberiem to ako rypanie .môj muž je na kamióne .pracuje od pondelka doobeda do štvrtka obeda cca . Keď cvičím buď spí ,aj a deťmi ,alebo je v práci . Čiže rodina vlastne ani necíti ,že cvičím ,keďže v tom čase majú hlbokú noc .ja ich ráno po príchode už len zobudím s čerstvým pečivom po ktoré sa stavím v pekárni oproti gymu . Poobede sa vždy u venujem deťom a úlohám .keďže mám aj prváka na ZŠ .

deedol
12. feb 2025

@zafir01 to je fakt super, dakujem, ze si sa tak rozpisala. ja mam dieta len jedno a nestiham ani polovicu z toho, co ty, takze fakt klobuk dolu 🙂

pandusica
12. feb 2025

@zafir01 ja obdivujem to skoro vstavanie. Len ma zaujalo, to potom nechavas deti same doma, ak tam nie je manzel, lebo som to pochopila, ze mas aj mensie deti.

zafir01
12. feb 2025

@deedol a jedným niekedy nestihnem toľko čo s troma ..mne sa medzi sebou zabavia . To je výhoda .ale teraz napríklad tu sedím pri stole a vyrábala som s dcérou domácu plastelínu a nejaké somariny z nej 😂 .a od rána si planujem umyť kúpeľňu celú tak riadne hĺbkovo ... A proste nič .neviem sa odhodlať . U mňa doma zas málokedy nájdeš pekne vyupratovane a všetko vyumyvane 🫣 ale.priority sú priority 😂 dnes bolo treba robiť slonov a snehuliakov

zafir01
12. feb 2025

@pandusica áno .deti spia .najstarší bude mať 14 , ,ale je vyspelejší . Hneď vedľa býva svokor . Ak by tu najstarší nebol ,nedovolila by som si odísť od 7 a 3 ročných detí ...hoci spia .to je nízky vek už ..syn vyzerá a správa sa ako stredoškolák

lucia13022023
12. feb 2025

@lindusss2016 otravuj inde a označuj si iných :D

pandusica
12. feb 2025

Ja cvicim aktualne s Fitshakerom asi 5x do tyzdna, niekedy 6x v ramci Novorocnej vyzvy. A tiez sa snazim cez obednajsiu prestavku ist von a robit rychlochodzu. Musim nabrat nejaku kondicku, lebo doteraz som nerobila nic.

adonish
12. feb 2025

Snazim sa cvicit 4-6krat tyzdenne. Cvicim len doma, cca 30 minut, z práce chodím domov peso (sama cca 20 minut rychlou chodzou, s detmi aj 40 😂). Najradšej som cvicila rano, ale kedze vstavam 5:13, nehrozi 😂 ked sa mi chce, dám vecer po ulozeni deti este 20-30 minut s cinkami.
Vahovo chcem dat dole cca 2 kila, snazim sa aj spevnit.

cimage
12. feb 2025

Ja cvicim doma, teraz asi 5-6x do tyzdna. Kazdy den si dam nieco ine, na co mam naladu. Niekedy silovy, niekedy kardio, jogu, ako sa mi chce. Uz sa tesim na jar ako budeme bicyklovat a korculovat.

maya_hi
13. feb 2025

4x do týždňa Ftshaker + 3x beh (v zime na páse, jar- jeseň vonku). Váhu už veľmi nesledujem. Ide mi skôr o kondičku a udržanie návyku.

zuzx
14. feb 2025

Ja cvičím 6x do týždňa crossfit.

obleckodogymu
14. feb 2025

Momentálne keďže som celé dni s 1.5rocnym a k tomu tehotná, tak len 2x/týždeň. Na môj vkus je to veľmi málo, ale pravdou je,že som celý deň na nohách a neoddýchnem si za deň viac než hodinu keď syn spí 😅pohybu mám teda reálne viac ako keď som pracovala a cvičila 4x +1x beh/korčule 😊

salsa26
14. feb 2025

5x do týždňa.. (4dni- 40minut bežecký pás/stepper 4km , 1x plávanie 40minut-1,7km.)..2dni oddych

balu90
14. feb 2025

Baby a tie čo to dávate 3 a viac krat do týždňa, máte niektorá malé deti (0-5r)? Ak áno, ako to dávate popri nich?

sulavikova
14. feb 2025

5x

rk123
14. feb 2025

4x tyzdenne silovy trening.
okrem toho kazdy den 12-13k krokov

nynia
14. feb 2025

2-3dni cvicim, 2-3dni beham ked je nato vhodne pocasie a denne spravidla prejdem +-8km

majka1994410
14. feb 2025

3-4x ale cvičím len doma 🙂 mám ročného syna, staršia chodu do škôlky. Takže cvičím vždy keď malý spí, keď mám čas tak chodím behať aspoň tých 6km 🙂

sisska96
14. feb 2025

@lenkakravcova rovnako. Kopec roboty, tak žiadny čas behať do fitka

petrooshka
14. feb 2025

...som sa zadychala,len som to dočítala 😄😄

blackcat8885
14. feb 2025

2-3x do týždňa ale už iba doma cca po 30-40min. Keďže som schudla mam to už iba ako aktívny oddych pre môj dobrý pocit. Chodila som predtým do fitka 2-3x za týždeň 1,5h a behať každý deň ale pre nedostatok času už nechodím. Zaberalo mi to fakt veľa času na úkor rodiny

efka77
14. feb 2025

2-krat s kamoskou, mame trenerku napoly. Ale to je len nutne zdravotne minimum,ak by som chcela vysledky musim makat viac.....

ninjah
14. feb 2025

Keď sú všetky konštelacie v rovnováhe, tak 3x. 😂

ilene22
15. feb 2025

@balu90 mam dceru 2rocnu. chodim na kruhove treningy (mam posilovnu 10min z domu) ked je uz manzel doma z prace 2x tyzdenne a 1x tyzdenne rano postrazi babka. doma si tiez casto 45min zacvicim, ked poobede spi alebo podvecer, ked sa hra s manzelom

dominikahr
15. feb 2025

Dva tri krát týždenne. Silový tréning s trénerom doma ešte zvyknem brušáky s kolieskom alebo drepovat. Viac nestíham 😂🙈

inaemre
15. feb 2025

Ja nemam cas chodit do fitka.
Takze asi takto ze denne najakych 10 minut. Drepy alebo nejake cviky na brucho.
Plus 2x do tyzdna hodina hula hopp, alebo beziaci pas.

milanemila
15. feb 2025

@balu90 ano mam cerstvo 5r a mladsi este nema 2r a chodim 5x do tyzdna. Tak deti maju otca, takze ked idem je s nimi on a raz do tyzdna babka.

petrooshka
15. feb 2025

@milanemila prosím ta a muz tiez cvici?