Koľkokrát do týždňa cvičíte?
Len tak zo zvedavosti, ďakujem 🙂
Cvicim cca 5x-6x týždenne.
40minut stacionárny bicykel a plus každý den polhodinová prechádzka do lesa so psom 😃
@deedol jasné ,neberiem to ako rypanie .môj muž je na kamióne .pracuje od pondelka doobeda do štvrtka obeda cca . Keď cvičím buď spí ,aj a deťmi ,alebo je v práci . Čiže rodina vlastne ani necíti ,že cvičím ,keďže v tom čase majú hlbokú noc .ja ich ráno po príchode už len zobudím s čerstvým pečivom po ktoré sa stavím v pekárni oproti gymu . Poobede sa vždy u venujem deťom a úlohám .keďže mám aj prváka na ZŠ .
@deedol a jedným niekedy nestihnem toľko čo s troma ..mne sa medzi sebou zabavia . To je výhoda .ale teraz napríklad tu sedím pri stole a vyrábala som s dcérou domácu plastelínu a nejaké somariny z nej 😂 .a od rána si planujem umyť kúpeľňu celú tak riadne hĺbkovo ... A proste nič .neviem sa odhodlať . U mňa doma zas málokedy nájdeš pekne vyupratovane a všetko vyumyvane 🫣 ale.priority sú priority 😂 dnes bolo treba robiť slonov a snehuliakov
@lindusss2016 otravuj inde a označuj si iných :D
Ja cvicim aktualne s Fitshakerom asi 5x do tyzdna, niekedy 6x v ramci Novorocnej vyzvy. A tiez sa snazim cez obednajsiu prestavku ist von a robit rychlochodzu. Musim nabrat nejaku kondicku, lebo doteraz som nerobila nic.
Snazim sa cvicit 4-6krat tyzdenne. Cvicim len doma, cca 30 minut, z práce chodím domov peso (sama cca 20 minut rychlou chodzou, s detmi aj 40 😂). Najradšej som cvicila rano, ale kedze vstavam 5:13, nehrozi 😂 ked sa mi chce, dám vecer po ulozeni deti este 20-30 minut s cinkami.
Vahovo chcem dat dole cca 2 kila, snazim sa aj spevnit.
Ja cvicim doma, teraz asi 5-6x do tyzdna. Kazdy den si dam nieco ine, na co mam naladu. Niekedy silovy, niekedy kardio, jogu, ako sa mi chce. Uz sa tesim na jar ako budeme bicyklovat a korculovat.
4x do týždňa Ftshaker + 3x beh (v zime na páse, jar- jeseň vonku). Váhu už veľmi nesledujem. Ide mi skôr o kondičku a udržanie návyku.
Ja cvičím 6x do týždňa crossfit.
Momentálne keďže som celé dni s 1.5rocnym a k tomu tehotná, tak len 2x/týždeň. Na môj vkus je to veľmi málo, ale pravdou je,že som celý deň na nohách a neoddýchnem si za deň viac než hodinu keď syn spí 😅pohybu mám teda reálne viac ako keď som pracovala a cvičila 4x +1x beh/korčule 😊
5x do týždňa.. (4dni- 40minut bežecký pás/stepper 4km , 1x plávanie 40minut-1,7km.)..2dni oddych
Baby a tie čo to dávate 3 a viac krat do týždňa, máte niektorá malé deti (0-5r)? Ak áno, ako to dávate popri nich?
5x
4x tyzdenne silovy trening.
okrem toho kazdy den 12-13k krokov
2-3dni cvicim, 2-3dni beham ked je nato vhodne pocasie a denne spravidla prejdem +-8km
3-4x ale cvičím len doma 🙂 mám ročného syna, staršia chodu do škôlky. Takže cvičím vždy keď malý spí, keď mám čas tak chodím behať aspoň tých 6km 🙂
@lenkakravcova rovnako. Kopec roboty, tak žiadny čas behať do fitka
...som sa zadychala,len som to dočítala 😄😄
2-3x do týždňa ale už iba doma cca po 30-40min. Keďže som schudla mam to už iba ako aktívny oddych pre môj dobrý pocit. Chodila som predtým do fitka 2-3x za týždeň 1,5h a behať každý deň ale pre nedostatok času už nechodím. Zaberalo mi to fakt veľa času na úkor rodiny
2-krat s kamoskou, mame trenerku napoly. Ale to je len nutne zdravotne minimum,ak by som chcela vysledky musim makat viac.....
Keď sú všetky konštelacie v rovnováhe, tak 3x. 😂
Dva tri krát týždenne. Silový tréning s trénerom doma ešte zvyknem brušáky s kolieskom alebo drepovat. Viac nestíham 😂🙈
Ja nemam cas chodit do fitka.
Takze asi takto ze denne najakych 10 minut. Drepy alebo nejake cviky na brucho.
Plus 2x do tyzdna hodina hula hopp, alebo beziaci pas.
@balu90 ano mam cerstvo 5r a mladsi este nema 2r a chodim 5x do tyzdna. Tak deti maju otca, takze ked idem je s nimi on a raz do tyzdna babka.
@milanemila prosím ta a muz tiez cvici?

@lucia13022023 tak potom treba napisat, ze ty na joge necvicis, nie ze joga nie je cvicenie 😉