Koľkokrát do týždňa cvičíte?
Len tak zo zvedavosti, ďakujem 🙂
@milanemila lebo ja teda akoze by som chcela tiez,pytam sa preto,lebo on tiez,pride z roboty a ide cvicit (tiez doma),lenze skonci,je aj 17:30 a to uz pomaly idem robit veceru alebo nieco "ine",ked docvici,napr.navarit na dalsi den,kedze aj ja uz pracujem,idem pre deti,sme zo skolky vonku,to sme tak do 16-17:30... A vecer o 21 uz kolkokrat padam na hubu a nie cvicit 🤣 ale ked je teplo,a teda aj dlhsie dni,to vecer o 18 aspon na korcule alebo beh idem rychlo,to som do hodiny naspat... Len neviem to nejak časovo vopchat tak,aby som aj ja si mohla ist zacvicit... 🙄
keď mám silu (hlavne mentálnu) tak raz do týždňa bežne, niekedy pridám aj viac, v psychicky náročnejších obdobiach sa do toho nedokážem dokopať kľudne mesiaac v kuse vôbec
Cca 4x aktivita TJ, beh, beh +rýchla chôdza, rýchla chôdza + HIIT, alebo silový tréning + chôdza.. Občas pilates joga.. Väčšinou to je tak 1 hod. Ale niekedy aj 40min a niekedy 1.5hod,sko sa cítim a ako mam chuť 🙂
Fungujem takto už asi 10rokov
beh hodinka denne hneď ako dám malú spať, ak sa stane že prší, tak si dám doma jogu 🙂 teraz som sa celkom nastavila na behanie 🙂 nahodim druhu kožu z bestformu v nahernej červenej a bežím - neviem ako to vyzerá, ale sa cítim sa ako hviezda 🙂

@petrooshka ano 3x do tyzdna ma sport kt sa venuje a potom mame doma aj cinky, takze zacvici si aj doma. Mne sa doma cvici zle, neviem sa na to nejak naladit a deti samozrejme presne vtedy nieco potrebuju 🙈