icon

Krém na spevnenie a schudnutie Dermacol Enja

janejohanna268
5. júl 2016

Ahojte baby máte skusenosti nejaký krém tejto značky na schudnutie a spevnevie?

jeennyv
5. júl 2016

@janejohanna268 mala som a vzdy je to len krem, to je ako ked si povies, ze sa natries a jeej ma to efekt lebo to mas v hlave, ale ak by si sa nenatrela bolo by to rovnake, spevnovanie a chudnutie je o sporte atd...

limetka69
5. júl 2016

Ja mam aj push up aj ten zostihlovaci, kupila som ich iba preto lebo mali super cenu. Krem dobre vstrebatelny, prijna vona, hladka pokozka. Koniec. Ziadny zazrak 🙂

lorela
5. júl 2016

Krem na schudnutie este nikto nikdy nevyrobil 😉.
@janejohanna268

evittam
6. júl 2016

@lorela 1000 "laikov". Výstižnejšie by som to nenapísala. Ja fakt nemôžem nejak uveriť tomu, že ľudia ešte dokážu byť takí naivní - slušne napísané a veriť tomu, že niečo podobné existuje...... 😀
@janejohanna268 Upraviť stravu a cvičiť alebo nejaký pohyb - 80%=strava/20%=pohyb. A pôjde to. 😉

27dianka
6. júl 2016

@lorela presne ako si napísala. Neviem ako niekto takémuto niečomu môže veriť🙂

nyusika
6. júl 2016

jasneeeee, len ho treba pit sestkrat denne. celu tubu naraz, namiesto pikaa a jesienky 😀 😀

zankaj
6. júl 2016

Mala som ziadna slava 😂😂

deltaa
6. júl 2016

Keby sa od toho a nielen od toho kremu chudlo tak majitelia vyrobku su miliardari. Ak ti nie je luto vyhodenych penazi (aj keby to stalo 2 euro ) a nahodou budes niekedy bez penazi tak si potom spomen na ten krem

bonynr
8. júl 2016

ja za seba odporučam toto http://www.marykay.sk/sk-SK/Telo/TimeWise-Body-... samozrejme, že cvičenie je zaklad..ale ak chcete spevniť pokožku tak neni nič lepšie a navyše ak chcete mať hladučke nohy a nepouživať silonky v lete tak čista pecka plus ta vona mega 🙂